Magazinul de vis-a-vis de Fac de drept s-a mutat in Bdul Decebal, nr. 14, Bl. 56, Sc. 2, Et. 2, Ap. 30, Sect 3, Tel. 322.34.15
Magazinul de la subsolul Muzeului Militar nu are decat Revell.
Pagina 1 din 1
magazine mutate
Postat 21 June 2003 - 06:26 AM
Intai da cu toporu' si pe urma intreaba-l ce-a vrut!
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
Postat 16 September 2003 - 12:35 PM
Magazinul de la Muzeul Militar s-a mutat la vreo cateva case mai incolo de cladirea muzeului. E cam mic spatiul si cam multa ingramadeala, dar macar mai are produse pentru modelism feroviar. Am trecut acum cateva zile pe acolo si mai aveau sine, vagoane si alte chestii. Am inteles ca magazinul de langa Fac. de Drept e doar in renovare si nu se va muta. Nu stiu insa nimic sigur. Mai e un tip care are de vanzare articole de modelism feroviar, dar nu imi aduc aminte adresa. Nu are magazin, dar are preturi mult mai mici decat la Drept. Aduce de toate (sine, locomotive, vagoane, casute si alte cladiri, chestii pt. diorame, lipiciuri si alele). Tot el am inteles ca monteaza si sisteme digitale pe locomotive mai vechi. Am vazut cateva locomotive la salonul de jucarii din vara si trebuie sa marturisec ca m-au impresionat. E super sa vezi toate luminile si sa auzi locomotiva franand si motorul mergand. Stiu ca o firma germana a facut o macheta a LDE-urilor romanesti inchiriate la KEG. Am auzit ca firma Tillig voia sa ralizeze un model de LE 5100. Nu stiu daca se va realiza. Mai stiu ca voiau sa faca un model de locomotiva cu abur seria 150. Am inteles ca voiau sa transforme modelul DR 52 al OBB, care e la fel cu locomotivele romanesti. Trebuia sa modifice doar tenderul. Se auzea ceva si de un DESIRO in vopsire CFR si poate de un automotor seria 79 (fosta serie 792 germana).
Postat 16 September 2003 - 01:30 PM
Vroiam doar sa spun ca marfa pe care o aduce persoana de care vorbeste romrail e intr-adevar de cea mai buna calitate, si preturile sunt sub piata. Am luat de la el o gramada de turisme 1:87 de la Rietze, AWM si Herpa. Sunt super si imi pare rau ca stau prost cu banii si nu l-am mai putut vizita.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1