Salut la toti.Prin anii 89,in revista Modelism era publicat un articol sumar despre aceasta superba vedeta rapida.Stie cineva mai multe amanunte?
Pagina 1 din 1
SAAR 33 vedeta rapida
Postat 22 May 2006 - 03:34 PM
Articolul cred ca era mai mult sau mai putin o reproducere dupa Modelist Konstruktor. Spun cred pentru ca nu stiu ruseste dar am gasit ceva asemanator in revista MK.
Ce inseamna la tine mai multe?
Ce inseamna la tine mai multe?
Realitatea e chiar in fata...dar adevarul este dincolo de noi!
Postat 23 May 2006 - 07:37 AM
La noi in tara la ora actuala se gaseste (numai despre ea stiu eu) revista Modelism (www.modelism.ro).
Ultima oara cand am cumparat-o eu aparea trimestrial. Inteaba la chioscuri.
Poate ca o solutie mai buna ar fi sa iti iei cd-urile cu revista de la ei. Intra si tu pe site-ul si afli mai multe.
Ultima oara cand am cumparat-o eu aparea trimestrial. Inteaba la chioscuri.
Poate ca o solutie mai buna ar fi sa iti iei cd-urile cu revista de la ei. Intra si tu pe site-ul si afli mai multe.
Realitatea e chiar in fata...dar adevarul este dincolo de noi!
Postat 23 May 2006 - 09:16 AM
In Modelist Konstruktor, cum de altfel a zis nasa, planul mi s-a parut doar un pic mai bun decit in Modelism nr 2/89 (22 in total). La text nici eu nu pot comenta deoarece nu cunosc limba rusa, dar d-nul Cristian Craciunoiu se documenteaza bine si scrie frumos in articolele d-sale.
Linkul spre SAAR 33 din revista rusa exista pe undeva prin subiectul lui Pacific.
Linkul spre SAAR 33 din revista rusa exista pe undeva prin subiectul lui Pacific.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1