Postat 07 May 2006 - 12:16 AM
Adrian Matei.... Tedu.
A decolat pentru ultimul zbor...
Stiu ca nu este o consolare pentru nimeni asta...dar a murit facand ceea ce iubea mai presus de orice. L'am cunoscut, eram prieteni, aparatul cu care a murit ne apartinea amadorura. Imi aduc aminte cat de fericit era cand l'am cumparat, cat a muncit la aparat sa il puna pe linie de zbor.... Toata saptamana s'a invartit in jurul lui, tocmai montase o aripa noua, vopsise totul de nou... aparatul era ca scos din cutie. Astepta weekendul asta ca un copil care are o jucarie noua, astepta sa zboare din nou "cioara", cum spunea el. Nu mai avea rabdare... Il tragea ata... il astepta escadrila din ceruri.
Pentru cei carora le pasa, marti la pranz Tedu se intoarce in pamant, la Cimitirul Campina.
Dumnezeu sa il odihneasca, acolo unde este, alaturi de celelalte suflete de zburatori pe care i'a adunat deja langa El. Stiu ca de undeva de sus Ted ne priveste, si ne va veghea zborul. Odata, unul cate unul, vom fi toti acolo langa el.
La revedere Ted. Ne vom revedea acolo sus, unde tu ai ajuns mult mai devreme decat ar fi trebuit.
Pentru mine, pentru cei care te'au iubit si carora le'ai fost alaturi, nu ai murit. Pur si simplu ai decolat pentru un zbor mai lung...cel mai lung zbor, zborul fara intoarcere. Aripile nu ti s'au frant...doar s'au ridicat sus de tot, acolo unde nu le mai putem vedea...doar le simtim prezenta.
La revedere Ted...Adrian Matei. La revedere prietene.
.'. Vlad
... ALTIUS...