Modelism - RHC Forum: scoala motodelta - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

scoala motodelta

#1 Useril este offline   flyboy 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 16
  • Inregistrat: 21-January 06

Postat 01 May 2006 - 06:22 PM

Salutari !

Sant interesat sa fac scoala de motodelta, de preferinta in Bucuresti, si , daca este posibil, sa invat si pe flotoare . Cine ma poate pune in contact cu un instructor serios , please ! Ca deja mi-am luat teapa cu unu` :D

astept mesajele voastre!

multam frumos !

numai bine !
0

#2 Useril este offline   z@x 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 78
  • Inregistrat: 13-January 05

Postat 01 May 2006 - 09:00 PM

mai intii spune cu cine ai luat teapa ca sa nu-l recomandam tocmai pe el
0

#3 Useril este offline   flyboy 

• Incepator
  • PipPip

Postat 01 May 2006 - 09:40 PM

Cam greu sa mi-l recomandati .... Diogenis Dagdelenis... nu cred sa fi auzit de el, pt. ca-i din Athena .
0

#4 Useril este offline   Olaf The Viking 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1259
  • Inregistrat: 17-June 03
  • Interests:Machete statice, Feteasca Neagra

Postat 04 May 2006 - 09:02 AM

flyboy, la 1 May 2006, 22:40, a spus:

nu cred sa fi auzit de el, pt. ca-i din Athena .

Vroiai sa faci scoala prin corespondenta? B)
Intai da cu toporu' si pe urma intreaba-l ce-a vrut!
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
0

#5 Useril este offline   abu 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 196
  • Inregistrat: 23-September 04

Postat 04 May 2006 - 01:43 PM

nu voia sa faca scoala prin corespondenta ,intamplator sta in grecia si chiar sa dus sa faca scoala cu cineva de acolo numai ca nu a fost chiar cum ar trebui totul,semn ca nu avem numai noi neseriosii nostri, iar acum doreste sa vina in romania intr-un concediu pt treaba asta.
Albert Malaxa
www.aerial.ro
0723196944
0

#6 Useril este offline   abu 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 04 May 2006 - 01:48 PM

instructori de motodelta din bucuresti cu care am sau avut tangente ar fi
Girica Cristi ,care s-ar putea sa aiba si flotoare pe undeva ,parca asa mi-a zis odata
Nelu Ignat ,care n-are insa flotoare,cu care colaborez acum chiar la Galati
Puiu Craioveanu,nu cred ca are flotoare
Daniel Dragomirescu,ar avea unele dar nu prea au zburat...
Albert Malaxa
www.aerial.ro
0723196944
0

#7 Useril este offline   Olaf The Viking 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1259
  • Inregistrat: 17-June 03
  • Interests:Machete statice, Feteasca Neagra

Postat 04 May 2006 - 06:23 PM

Scuze, am gresit Flyboy-ul, cel pe care il stiu eu e din Bucuresti. :huh: (cum de fapt scrie si la acesta de fata).

Aceasta postare a fost editata de Olaf The Viking: 04 May 2006 - 06:25 PM

Intai da cu toporu' si pe urma intreaba-l ce-a vrut!
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
0

#8 Useril este offline   abu 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 04 May 2006 - 08:50 PM

n-ai de ce sa te scuzi,
si-a dat si el originea de unde este,
eu am spus ce a patit si ce vrea sa faca
Albert Malaxa
www.aerial.ro
0723196944
0

#9 Useril este offline   flyboy 

• Incepator
  • PipPip

Postat 04 May 2006 - 10:08 PM

Cel care ar trebuii sa-si ceara scuze sant eu, pt. ca nu am specificat ca sant stabilit in Grecia , speram sa fie nevoie sa explic asta numai viitorului instructor . Ideea e ca eu pot veni doar pt. 2-3 saptamani, in tara si vreau sa fac un curs mai intensiv (zbor zilnic) ... care sa includa si zborul pe flotoare dupa ce voi stapani zborul pe uscat suficent de bine ... Din pacate insa vad ca ofertele sant destul de limitate, credeam ca-i puzderie de instructori in Romania, mai sant ceva instructori si in Athena, dar aici legislatia lor in privinta ultrausoarelor e mult in urma, sau inexistenta, ceea ce inseamna ca nu poti lua nici un brevet de zbor .... plus ca personal consider ca instructorii romani sant mult mai seriosi decat cei din Grecia ...
Cel la care mi-am luat tzeapa era grec de origine romana(culmea), baiat bun, dar cam nepregatit si f. materialsit (foamea-i mare oriunde in lume, baietzi !) , am facut marea prostie sa-l platesc dinainte, am pierdut 4 zile spalandu-i trike-ul, ajuntandu-l sa-si adapteze trailerul sa suporte trike-ul si pe flotoare .. iar cand a venit timpul sa zburam pe uscat, a ajuns la concluzia ca terenul de pe care decolam e inadecvat pt. scoala, asa ca iar am pierdut o zi sa-i punem flotoarele, iar cand a incercat sa decoleze de pe mare , singur, cu o aripa de doar 18 m2 si vant slab , surpriza, nu a putut decola ... mi-am pierdut rabdarea si i-am cerut banii inapoi .... lucru cu care a fost de acord, dar mii ia dat inapoi cu 500 euro mai putin ... asta pt. 1 ora teorie si 1,30 de zbor ... replicandu-mi ca daca merg la politie el e grec si eu sant imigrant roman, ceea ce e destul de adevarat, daca-i spargeam nasu` mergeam la zdup si nu mai luam nici restu` de bani inapoi ... poate-i mai dadeam eu drept despagubire ... asa ca am pierdut 500 euro + 200 drumul, pt. ca eu stau in Rhodos , departe de Athena .. si-am facut si Pastele cu frigiderul gol, ca atunci cand am ajuns marketurile erau inchise .... Cum insa nu ma las usor batut sper sa am mai mult noroc in tara , daca primesc niste oferte bune, fireste .

Abu merci frumos de oferte, eu asteptam oricum vesti de la tine, dar am zis ca nu-i rau sa mai intreb si pe aici ... Inca astept sa-mi zici daca e cineva disponibil pt. mine !

Numai bine !

FlyBoy
0

#10 Useril este offline   flydragos 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 92
  • Inregistrat: 22-December 05

Postat 08 May 2006 - 10:54 AM

Salut.
Girica are si flotoare, dar ca sa zbori cu flotoare trebuie sa ai 100 de ore de zbor dupa care dai un examen si iei licenta si pe flotoare.Deocamdata scoala. Tel. Girica 0722548535.
Dragos
Toata lumea are o pasarica, eu am un stol,dar al meu zboara.
0

#11 Useril este offline   flydragos 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 92
  • Inregistrat: 22-December 05

Postat 08 May 2006 - 11:07 AM

Salut
Tot eu, 2-3 saptamani? posibil iti tebuiesc 25 ore de zbor care sa includa 5 ore de raid cu doua aterizari neprogramate, si 5 ore de simpla comanda. Pe urma examen scris si practic, depunere documente, obtinerea licentei. Inainte de inceperea zborurilor iti trebuie si o fisa medicala ca esti apt de zbor :D ai in atasament

Fisiere atasate

Toata lumea are o pasarica, eu am un stol,dar al meu zboara.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu