Pagina 1 din 1
garnitura cum se face?
Postat 10 April 2006 - 09:54 AM
Am si eu o dilema am o garnitura la conexiunea dintre motor si toba de esapament am strans cat am putu si tot imi scapa aer(ulei).Intrebarea mea este cu ce sa inlocuiesc acea garnitura ca sa reziste.
Nu stiu daca are vreo legatura dar la instalatii sanitare(apa calda) se folosesc garnituri de klingherit sau asa ceva.Cam ce inlocuitor merge sa folosesc presupun ca se gaseste ceva la un magazin de piese auto?
Nu stiu daca are vreo legatura dar la instalatii sanitare(apa calda) se folosesc garnituri de klingherit sau asa ceva.Cam ce inlocuitor merge sa folosesc presupun ca se gaseste ceva la un magazin de piese auto?
Postat 10 April 2006 - 11:21 AM
Omule tu ce cautzi furtunul siliconik sau garnitura cu gauri prin care trec suruburile! Stiu masina si poate pot sa te ajut!!!
Postat 10 April 2006 - 02:15 PM
nu e pentru un buggy de la traxxas cu motro .15 pro este ceva cam in poza de mai jos(nu stiu daca am reprezentat eu exact dar ceva de genul ala.
Sa inteleg din ce mi-at zis voi chestile astea se gasesc special pentru fiecare masinuta in parte nu merge nimic improvizat. :(
Sa inteleg din ce mi-at zis voi chestile astea se gasesc special pentru fiecare masinuta in parte nu merge nimic improvizat. :(
Imagini atasate
Postat 10 April 2006 - 04:53 PM
zi distanta intre gauri si o rezolvam!
am!
0747482236.
bafta si minuni!
am!
0747482236.
bafta si minuni!
Aceasta postare a fost editata de mizzone: 10 April 2006 - 04:53 PM
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 21 March 2011 - 03:22 PM
Uncle, la 10 April 2006 - 08:45 PM, a spus:
Salutare.
Aceeasi prb. am avuto si eu si am rezolvat-o cu silicon auto 2+2; e bun si cel negru si cel orange. Da-i si se repara instant. Te costa numai 8 lei tubul si-ti ajunge......
toate cele bune
Aceeasi prb. am avuto si eu si am rezolvat-o cu silicon auto 2+2; e bun si cel negru si cel orange. Da-i si se repara instant. Te costa numai 8 lei tubul si-ti ajunge......
toate cele bune
Salut! Sper ca inca o sa mai gasesc aici raspunsuri.
In mare am aceiasi problema, numai ca in urma unui accident cotul de evacuare s-a indoit(partea ce se lipeste de motor era stramba) Am luat-o cu pila pt ca materialul este casant si cand am ajuns sa fie dreapta am montat-o pe masina...problema a fost ca cotul are un unghi anume pe care eu l-am scurtat prin pilire, marind astfel gaura evacuarii. pe acolo scapa gaze si ulei si imi umple masina de bucurii...
E posibila o metoda alternativa? pt ca piesa pare sa dureze 2 luni pana ajunge
Arata acest topic
Pagina 1 din 1