Modelism - RHC Forum: 1 Iunie - Bucuria Copiilor ! - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

1 Iunie - Bucuria Copiilor ! Meeting modelism.

#1 Useril este offline   PiccoMaster 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 211
  • Inregistrat: 25-April 02

Postat 28 May 2003 - 09:37 AM

1 Iunie - Bucuria Copiilor !
Meeting modelism.

Duminica este 1 Iunie ziua copiilor. De obicei in acesta data mergeam prin parcuri
cu diversi colegi pentru mici demonstratii cu automodele.

Propun ca Duminica 1 Iunie 2003 sa organizam o zi a modelismului dedicat exclusiv copiilor !
Ne putem manifesta in acesta Duminica cu tot ce misca: automodele electrice si termice pe pista de la Palat si
aeromodele RC si captive pe cercul mare si pe panta de langa Polivalenta.
Navomodelistii ar putea si ei sa faca ceva demonstratii in parcul Carol
sau chiar in parcul Tineretului.
Daca sunteti de acord, sa facem 2 tabere de auto si aero si sa ne intelegm asupra unui program si asupra folosirii canalelor RC.
La auto putem sa facem:
- 3 manse de electrice (5 minute) cu masini combinate: 1/12 , 1/10 flat chassis si 1/10 touring
- 2 manse de 20 minute termice 1/8 si 1/10 combinate.

NU se dau premii, nu se fac clasamente !!!!!

La aero ar fi bine sa se zboare numai cu modele mici, planoare sau aripi zburatoare, pentru a evita accidente !

Demonstratiile de auto si aero sa fie dacalate astfel incat atentia sa fie focalizata asupra unui singur eveniment
la un moment dat.

Manifestarea sa fie doar pentru public, adica pentru copii. In acest sens invitati-va prietenii, aduceti-va copii,
ai vecinilor, ai rudelor.
sa se bucure si ei de aceste "masinarii umblatoare si zburatoare". :D :D :lol:
Hai sa facem acesta bucurie cat mai multor copii. De altfel si noi modelistii suntem inca niste copii !

Daca exista cadre didactice printre noi, ar putea sa-si aduca elevii. De ex. de la Case de copii, gradinite, scoli.
Nu cred ca exista public mai minunat decat copii.

Neexistand clasamente si premii, cred ca manifestarea se poate desfasura chiar in PACE si veselie !

Cine subscrie ideii sa se manifeste in scris pana Duminica.

P.S.
Manifestarea nu are organizator !!!
Daca cineva doreste sa sponsorizeze sau sa isi ofere serviciile este liber sa o faca. Ce frumos ar fi sa vina si niste firme
care sa-i bucure pe copii: McDonald, Coca-Cola, etc. Cine are cunostiinte poate sa lanseze invitatii.

Poate cineva se incumeta sa puna un automodel electric "la bataie" pentru copii din public, in asa fel incat granita dintre "concurenti" si "public" sa fie inexistenta. Poate descoperim si ceva noi piloti...???
Poate si un mic concurs ad-hoc al copiilor de modelisti, bineinteles juniori mici...

Aceasta postare a fost editata de PiccoMaster: 28 May 2003 - 09:39 AM

0

#2 Useril este offline   Pletila 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 752
  • Inregistrat: 10-April 03

Postat 28 May 2003 - 09:56 AM

CU OCAZIA ZILEI DE 1 IUNIE PALATUL NATIONAL AL COPIILOR ORGANIZEAZA MARELE PREMIU LA NAVOMODELISM

ACESTA ARE LOC VINERI IN PARCUL TINERETULUI SI ARE CA INVITATI CEL PUTIN 6 ECHIPE DIN TARA + ECHIPA DE LA BUCURESTI.

PREMIREA ARE LOC SAMBATA IAR DUMINICA COPIII PLEACA ACASA.

ACEASTA STUPIZENIE A ORGANIZATORILOR NU POATE FI REMEDIATA! SE PUTEA FOARTE BINE SA SE TINA DUMINICA CONCURSUL,MAI ALES CA POT VENI MAI MULTI SPECTATORI.eU AM INCERCAT SA MUT DATA DA NU AM REUSIT!

COPIII PLEACA DUMINICA PT CA MINISTERUL NU ALOCA FONDURI PT UN CANTONAMENT MAI LUNG DE 3 ZILE,CA DOAR E ZIUA COPIILOR SI NU CUMVA SA LE FACEM VRO BUCURIE CA DE NE CADE RANGU!

ACESTEA FIIND ZISE VA INVIT PE TOTI CEI CARE PUTETI VENII VINERI LA CONCURS MACAR CA SPECTATORI.
Homo Nauticus
0

#3 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1663
  • Inregistrat: 05-June 02

Postat 28 May 2003 - 10:38 AM

Sunt de acord cu Picco dar trebuie neaparat o delimitare a pistei pentru ca copiii vor sa puna mina pe masina chiar daca ea merge cu 100km la ora si se intimpla un acident, apoi vine o mama nervoasa si patiti ce am patit eu la cursa RHC.

Pletila :Unde e cursa mai explicit?
0

#4 Useril este offline   Pletila 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 May 2003 - 10:49 AM

De principiu cursa se va tine la terasa care detine si debarcaderul din tineretului pt ca avem nevoie de barcile lor pt. a face poligonul.

Daca locatia se schimba oricum e usor de reperat pt.ca pe lac vor fi balize.

Maine veti gasi detalii mai multe pe forum :D
Homo Nauticus
0

#5 Useril este offline   Big 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1647
  • Inregistrat: 30-May 02

Postat 28 May 2003 - 11:03 AM

Ideea este faina! aveti grija cum o puneti in aplicare si lasati clasamentele si orgoliile acasa! faceti exact ce ati spus: bucurie copiilor!

Bravao si sa vad rezultatul la tembelizor!

BigBoy

Aceasta postare a fost editata de Big: 28 May 2003 - 11:17 AM

FROGS CAN FLY!
0

#6 Useril este offline   Pletila 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 May 2003 - 11:07 AM

Intrebare: Cum se pune o idee in plicare? :D
Homo Nauticus
0

#7 Useril este offline   Big 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 May 2003 - 11:18 AM

adevarul este ca unii chiar nu stiu!
FROGS CAN FLY!
0

#8 Useril este offline   Pletila 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 May 2003 - 11:38 AM

Da, dar invata repede... :D
Homo Nauticus
0

#9 Useril este offline   Pletila 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 29 May 2003 - 09:20 AM

Glumem si eu,Big-ule, ce ... te-ai suparat? :D
Homo Nauticus
0

#10 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2989
  • Inregistrat: 20-April 02

Postat 29 May 2003 - 10:01 AM

...voi incerca sa ajung la pista si sa zbor un captiv...chiar zborul de receptie al lui Zlin 50L...pregatiri inainte de concurs. Bafta!
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#11 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1506
  • Inregistrat: 02-December 02
  • Interests:Star Wars (colectii), Automodelism (cu si fara radiocomanda), F1, WRC, masini, calatorii...

Postat 29 May 2003 - 10:03 AM

Nenea Big sa se supere? M-as mira! :D
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
0

#12 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 29 May 2003 - 08:10 PM

RAUCH intentioneaza sa fie alaturi de copii care de 1 Iunie vor fi spectatori ai automodelismului si disponibilizeaza cantitatea de 100 sucuri BRAVO 0,2 TPK.Trebuie insa identificata o varianta de responsabilizare a celor care vor fi "gazde", pentru a putea asigura preluarea si distributia in mod GRATUIT a sucurilor catre micii spectatori.

Horeca Manager RAUCH ROMANIA,
Mihai-Silviu MICU
0740252661

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#13 Useril este offline   Big 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 May 2003 - 06:55 AM

Viperone are dreptate imens de exagerata: pai cand se supara Big se simte mai nene! Insa subiectul asta este important si trebuie tratat ca atare. Viperone sper ca mergi si tu acolo!

Big
FROGS CAN FLY!
0

#14 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1506
  • Inregistrat: 02-December 02
  • Interests:Star Wars (colectii), Automodelism (cu si fara radiocomanda), F1, WRC, masini, calatorii...

Postat 30 May 2003 - 09:00 AM

Merg, nenea Big, cum sa nu merg! Cineva trebuie sa tina totul sub control! Si mai vreau sa-mi dezmortesc un pic electrica...
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
0

#15 Useril este offline   PiccoMaster 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 211
  • Inregistrat: 25-April 02

Postat 30 May 2003 - 09:39 AM

Mizzi, pai cred ca nu trebuie "responsabilizat" cineva anume, pur si simplu faceti voi distributia asa cum credeti !
Apreciabila oferta !!!!!!! Absolut de apreciat !!!

Se pare ca manifestari vor fi mai multe la Palat , probabil si organizate de Palat, Primarie si mai este si concursul-demonstratie al lui Rafael (despre care nu se aude nimic pe aici !?!? ).
Din pacate, vorba lu nenea ala care si-a luat jucariile si le-a bagat in debara, iar sunt "interese": unii nu vor sa-i aminteasca pe altii, concurenta cu marfa, simpatii-antipatii, etc, etc.

Dar sper ca Duminica sa fie o zi frumoasa, vesela si distractiva !
0

#16 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1663
  • Inregistrat: 05-June 02

Postat 30 May 2003 - 10:38 AM

Va fi plin la platul copiilor, mai ales ca va fi organizat si un mega concert cu nu-stiu cite formati organizat si de PRIMA TV care bine inteles va fi prezenta.
Spectacolul va fi pe rondul mare de beton de linga pista.

Bog
0

#17 Useril este offline   CristiM 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 673
  • Inregistrat: 22-January 03

Postat 02 June 2003 - 08:02 AM

Salut,

Pana la urma a fost o duminica super!!! Cam greu cu copii care se bagau tot timpul pe pista, dar a iesit frumos.
Cei care au facut poze-filme (Alexella, ######) sariti cu ele. :rolleyes: :D

Cristi
2 fast 4 you 2
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu