Pagina 1 din 1
Cum pun un avatar? Avatarele forumului si avatarele proprii
#1 Guest_Webmaster_*
Postat 09 December 2002 - 10:24 AM
Mai intai, avatarul este o poza ce poate fi atasata descrierii personale a fiecarui membru.
Dupa autentificare, din "meniul" situat in antetul paginii accesati legatura Configurare.
In "Configurare", in sectiunea Profil personal (legaturile din partea stanga) se acceseaza legatura Avatar.
Puteti opta pentru alegerea unui avatar al forumului in optiunea "Avatare", selectand din lista numele unui fisier (se poate naviga cu sagetile sus, jos). Se va salva avatarul care este afisat in momentul apasarii butonului "Adauga acest avatar" .
Daca aveti o poza pe un server puteti completa legatura exacta catre aceasta in primul camp al optiunii Avatar propriu, ex. http://www.site.ro/avatar.gif.
Daca doriti sa puneti o poza pe serverul nostru, apasati butonul "Browse..." si o selectati din calculatorul dumneavostra.
CONDITII:
- Fisierele permise pentru upload: .gif .jpeg .jpg .swf .png
- Marimea maxima: 15 Kb
- Dimensiunea maxima: 80 x 80 pixeli
In cazul in care doriti sa va atasati un avatar propriu va rugam specificati dimensiunea pozei - latimea si inaltimea , altfel avatarul apare distorsionat. :D
Pentru editarea avatarului va recomand un utilitar grafic freeware: Irfan View
Dupa autentificare, din "meniul" situat in antetul paginii accesati legatura Configurare.
In "Configurare", in sectiunea Profil personal (legaturile din partea stanga) se acceseaza legatura Avatar.
Puteti opta pentru alegerea unui avatar al forumului in optiunea "Avatare", selectand din lista numele unui fisier (se poate naviga cu sagetile sus, jos). Se va salva avatarul care este afisat in momentul apasarii butonului "Adauga acest avatar" .
Daca aveti o poza pe un server puteti completa legatura exacta catre aceasta in primul camp al optiunii Avatar propriu, ex. http://www.site.ro/avatar.gif.
Daca doriti sa puneti o poza pe serverul nostru, apasati butonul "Browse..." si o selectati din calculatorul dumneavostra.
CONDITII:
- Fisierele permise pentru upload: .gif .jpeg .jpg .swf .png
- Marimea maxima: 15 Kb
- Dimensiunea maxima: 80 x 80 pixeli
In cazul in care doriti sa va atasati un avatar propriu va rugam specificati dimensiunea pozei - latimea si inaltimea , altfel avatarul apare distorsionat. :D
Pentru editarea avatarului va recomand un utilitar grafic freeware: Irfan View
Postat 22 December 2006 - 07:59 AM
Am o problema cu avatarul, poate ma ajutati. Doresc sa-l schimb pe cel acutual (vezi poza din acest post) cu altul (vezi poza din postul urmator). Ambele se afla pe calculatorul personal si intrunesc toate conditiile enumerate mai sus. Problema este urmatoarea: avatarul nu se schimba orice as face, am renuntat chiar de tot la avatar dupa care am dat browse si legatura la noul avatar. Degeaba, tot pe cel vechi il afiseaza. Este un bug sau trebuie sa dau un remove de undeva sau cum se intampla?
Imagini atasate
Postat 22 December 2006 - 12:28 PM
A mers. Multumesc
PS: unde am gresit? Sa stiu sa nu va mai bat la cap data viitoare :lol:
PS: unde am gresit? Sa stiu sa nu va mai bat la cap data viitoare :lol:
Arata acest topic
Pagina 1 din 1