ICAN
Postat 28 February 2006 - 10:24 AM
ICAN este fundamentat pe baze stiintifice dar nu exclude si o abordare metaforica sau metafizica potrivit dorintei tuturor celor care vor fie sa se initieze fie sa se desavârseasca în aceasta directie.
ICAN este un concept de imagine valurit si valuritor care foloseste bifurcatii de sens liber si neîngradit, oferind posibilitatea tuturor celor ce vor sa-si încerce puterile creative sa dezvolte ICAN în directii de lucru originale si straluminatoare de noi sensuri neasteptate.
ICAN e un complex de strategii de imagine care poate fi folosit si dezvoltat atat de catre lideri cat si de manageri si de firme, companii, organizatii politice sau asociatii civice de catre orice om care are curajul de a se avanta in noi experiente de comunicare si imagine.
Ovidiu Bufnila
consilier de imagine
ICAN searcher/founder
Postat 28 February 2006 - 10:33 AM
Postat 28 February 2006 - 01:31 PM
Cred ca era mai bine sa postati acest subiect pe forumul CSC...daca nu ma inseala memoria parca v-am vazut si pe acolo :)
Aceasta postare a fost editata de Screamer: 28 February 2006 - 01:33 PM
IAR-27 - Captiv
CAP-21 - Captiv
2x Combat "Pionierul" - Captiv
Graupner "Amateur II" - Trainer
Bombonel - Acro/Trainer (Video cu prima tractare de planor)
Postat 28 February 2006 - 02:01 PM
Ady13, la 28 Feb 2006, 11:40, a spus:
Sa explic un pic. ICAN e legat de IMAGINE. Imaginea nu este un timbru, nu este o eticheta, nu este o suprafata sau o aparenta. Imaginea este un proiect profund. Sigur ca putem ramane la suprafata lucrurilor interpretant simplist O IMAGINE. Imaginea unei batalii nu este doar un tablou vivant asa cum Imaginea Strazii este de fapt o valurire de imagini in miscare. E vorba de fapt si de MODELARE! Despre felul magic in care Ochiul si mai ales MINTEA CARE SUNTEM construieste Realitatea!
ICAN are trei mari si prime nivele de decodificare:
Imaginea Care Are Nume
Imaginea Care Are Noima
Imaginea Care Are Numar
Ovidiu Bufnila
consilier de imagine
Premiul III la Concursul Internatinal de Decriptare, Marea Britanie, 2003
Aceasta postare a fost editata de Bufnila: 28 February 2006 - 02:02 PM
Postat 28 February 2006 - 02:04 PM
Screamer, la 28 Feb 2006, 13:31, a spus:
Cred ca era mai bine sa postati acest subiect pe forumul CSC...daca nu ma inseala memoria parca v-am vazut si pe acolo :)
ICAN se poate construi de catre oricine, chiar din punct de vedere al Modelului/Modelarii! Cand Modelez ce fac de fapt? Construiesc sau reconstruiesc o IMAGINE! Numai ca imaginea nu e doar o suprafata! Iar Modelul? Nu-l pot privi ca pe un obiect mort. Modelul are o dinamica a lui interioara pe potriva misiunii si functiilor sale.
Cu prietenie,
Ovidiu Bufnila
Postat 09 October 2006 - 04:23 PM
Screamer, la 28 Feb 2006, 13:31, a spus:
Cred ca era mai bine sa postati acest subiect pe forumul CSC...daca nu ma inseala memoria parca v-am vazut si pe acolo :D
ICAN e pentru profesionistii cetosi.
Postat 20 May 2007 - 08:17 PM
bMaNiAc, la 26 Apr 2006, 20:38, a spus:
@bufnila... dvs mai aveti ziarul-revista in bacau... am citit intr-o zi, mai demult ziarul si chiar era interesant...
Jurnalul de imagine sau Forma? Care din ele?
Multumesc de intrebare.
:D