MIG-29, la 04 April 2012 - 06:09 PM, a spus:
Una dintre acestea ar fi o racheta in doua trepte cu propulsie "mai speciala" pe dreapta a doua.
Altitudinea ar fi cel putin pentru modelul initial undeva in jurul a 30 km urmand sa se realizeze iteratii pe acest model ulterior.
Lipsa de timp, lipsa de acces la strungar :-) m-a facut sa tot aman proiectul acesta. De anul trecut insa au inceput sa se schimbe lucrurile si pe langa zborurile de mare altitudine (prezentate in alta sectiune pe forumul rhc.ro) mi-ar place sa gasesc un grup de oameni dedicati pe rhc.ro (si nu numai) cu care sa putem lucra la racheta in doua trepte.
Am lucrat la componentele de propulsie (booster, motor de mars) dar nu am reusit sa duc mai departe lucrurile din cauza lipsei timpului in special.
MIG-29
In masura in care va pot ajuta, o fac cu placere. Daca doriti, lasati-mi pe privat un ID de mess sau o adresa de mail, imi trimiteti ulterior desene tehnice pentru piesele necesare,
si vedem ce putem face. Merg fara probleme si schite de mana, cu conditia sa aiba toti parametrii necesari meseriasului...
Astept de asemenea detalii despre motorul hibrid despre care mentionati anterior...
Aceasta postare a fost editata de MadMe: 04 April 2012 - 07:12 PM

Ajutor

Raspuns nou

Citare Multipla