Racheta spatiala cu componente antigravitationale articol in România Libera
Postat 24 February 2006 - 08:23 PM
subiectul mi s-a parut foarte interesant, nu stiu daca chestia aia explicata este reala ...desi tind sa cred ca este. Am citit niste lucruri despre fizica cuantica care pur si simplu m-au uimit, am vazut si vre-o 2 documentare ...
Postat 01 March 2006 - 09:58 PM
no offence. da mai citeste pe aici ca sunt destule pagini. in vademecum gasesti planul de rachete. la barci vezi ca exista sectiune separata de navomodele dute si intreaba acolo.
cat despre propulsiile cu astea: incepem iar cu antimateria? sa stiu daca sa deschid debaraua sau nu
PS se poate ca subiectu asta sa fie inchis pentru ca nu prea are nici o tangenta cu rachetomodelismul
Postat 01 March 2006 - 10:40 PM
Martin, esti tare iute de mana! Bafta in continuare!
Acum nu ca-s avocatul poporului, dar e plin internetul de planuri de rachete si de navomodele. Nu cred ca ti-ai dori sa le aduni pe toate.
Sfatul meu sincer e sa te hotarasti macar pe moment ce doersti sa faci, si sa faci. Adica sa ceri un plan de xxx si sa te apuci de construit. Asta cu gandul ca stii ce ceri. Si sigur o sa te ajute cineva cu sfaturi sau materiale!
Multa bafta si succes in tot ce faci. Lasa femeile in seama noastra, tu vezi de modelism. Asta in ideea ca te gandesti deja la prostii!
Sa ne intalnim sanatosi!
PS. De intalnit e destul de greu, ca prin Italia ajung rar, dar ajung daca e musai. Hai ca avem mari sperante in tine! Baga mare!
Aceasta postare a fost editata de bitex: 01 March 2006 - 10:44 PM
Telefon: 0721 385365
Postat 01 March 2006 - 10:47 PM
Ai avut curiozitatea sa vezi care este situatia cu rachetomodelismul in Italia? Cateva reguli de acolo, ce ai aflat intre doua drumuri, orice crezi ca ar fi interesant pentru noi...
Please! :D
Aceasta postare a fost editata de bitex: 01 March 2006 - 10:47 PM
Postat 02 March 2006 - 02:52 PM
multumesc pentru sfat o sa ma pun la lucru ...
sunt multe pplanuri de rachete stiu dar nu stiu de la care sa incep si as vrea un sfat de la unul care sta zi si noapte pe situl asta... aici stiu ca au interzis materialele explosive.. si pe piata nu se gasesc rachete sau alte prosti...
Postat 02 March 2006 - 02:56 PM
Postat 02 March 2006 - 04:09 PM
Dexter_Jr, la 2 Mar 2006, 15:25, a spus:
La campionatul mondial de Rachetomodele, Suceava 1998, a participat o singura pesoana din Italia, forma propria lui echipa B) ... deci cam asa stau lucrurile pe acolo cu rachetocluburile. Ei stau mult mai bine insa la capitolul aerocluburi.
Postat 02 March 2006 - 08:22 PM
Dexter_Jr, la 2 Mar 2006, 16:18, a spus:
@Dex'ule, ti-ai pus un nick mai ... citibil ?? :D http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif :)
Daca voiai sa RESETEZI kilometraju' era mai simplu sa vorbesti cu un moderator, ca eu, cel putin, prea m-am obisnuit ca nicku' ... ala !
Bine-ai revenit ... cu alta PALARIE !!
Stima,
35,150 MHz = Ch 75, FM, PPM, Legal
27,145 MHz = Ch 19, AM, PPM, Legal