Rulmentii:
Am vazut "filme" cu acest motor dar nu am vazut si acele camasi de cauciu....., in sfarsit aceasta chinezarie nu e extrem de proasta, ma deranjaza in mod deosebit acele cauciucuri pentru ca nu face contact electric prin carcasa motorului pana in varful frezei fiindu-mi necesar pentru "cautare suprafata prin atingere", asta am rezolvat-o cu fir si crocodil direct pe freza. Si la frezari mai dure se simte o usoara elasticitate a frezei, ma rog la niste aluminiu frezat de curand cu freza de 2mm a mers ok doar la cea de 3mm parca parca sa simtit ceva insa pana acum structura axei Z era din lemn/placaj care era si asta destul de elastica dar dupa ce am schimbat-o cu alumiu nu mai e asa de grav....
Inainte de acest motor aveam un ansamblu format dintr-un motor de automodele, Brushless Inrunner,si o brosa care mi-a mancat zilele din cauza multitudinii de probleme cu rulmentii etc si dupa alte multe peripetii am rezolvat oarecum sistemul mecanic dar motorul se incinde foarte tare astfel renuntand intr-un final la tot, inclusiv la acel mini cnc, si mi-am facut altul, alt mini cnc + acest spindle, acum pot spune ca e chiar bine pentru ce fac eu....
Aceasta postare a fost editata de nickrvl: 08 August 2017 - 09:12 AM