Astfel am definitivat lampile de navigatie:
20161222_195140.jpg (21.83K)
Number of downloads: 29
Dupa cum se poate vedea am vopsit cu negru baza lampii pentru a evita efectul de translucenta avand in vedere ca LED-ul este pozitionat chiar la baza soclului.
Am cuplat si beacon-ul care este livrat cu doaua radiatoare. Un radiator plat cu gauri de prndere si unul cu aripioare de ventilatie. L-am ales pe cel plat . LED-ul cu soclu cu tot l-am fixat cu doua coliere de plastic, orice solutie de lipire introducind izolatie termica. Nici o prindere cu suruburi nu era posibila pentru ca riscam sa scurtcircuitez circuitul LED-ului.
RED BEACON ASSY 1.jpg (22.37K)
Number of downloads: 18
Pe dosul radiatorului am atasat cu doua suruburi doua bucati de placaj care urmeaza sa fie lipite pe capacul de pe fuselaj in asa fel incat lampa sa poata fi demontata.
RED BEACON ASSY.jpg (24.33K)
Number of downloads: 21
Analizand stabilizatorul vertical si modul de prindere cu un singur lonjeron si un surub de 3 de fixare am decis, in amintirea solutiei utilizate de CARF sa mai adaug un lonjeron chiar in vecinatatea zonei de prindere cu surub.
TAIL SPAR MARKING.jpg (17.68K)
Number of downloads: 22
Am realizat 2 fante perpendiculare la baza stabilizatorului in asa fel incat sa pot glisa 2 profile de placaj de 3 care sa sustina lonjeronul de aluminiu.
TAIL SPAR CROSS CUTS.jpg (22.46K)
Number of downloads: 17
Structura interna adaugata a fost aliniata la 90 grade si lipita cu POXIPOL
RIB SPAR ALIGNEMENT.jpg (22.8K)
Lonjeronul ales a fost de 10mm din aluminiu iar teaca a fost pe masura.
Piesa suport am facut-o din placaj de 6 mm multistrat iar guseele din lyte ply de 2.5mm
Totul lipit cu POXIPOL
TAIL SPAR HOLDER 1.jpg (22.24K)
TAIL SPAR HOLDER.jpg (21.17K)
Number of downloads: 16
Dupa fixarea si alinierea lonjeronului am asamblat stabilizatorul pe fuselaj folosind toate suruburile si am lipit suportul de jos in sus in interiorul fuselajului cu POXIPOL.
Ulterior am intarit totul cu fibra de carbon si rasina de 120 min in care am adaugat 1/5 fulgi de bumbac.
TAIL SPAR HOLDER GLUED AND REINFORCED.jpg (26.79K)
Number of downloads: 21
TAIL SPAR REINFORCEMENT IN THE FUSE.jpg (25.37K)
Number of downloads: 30

Ajutor