Modelism - RHC Forum: Avion Drake sfaramat,electronica completa si statie +receptor - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Avion Drake sfaramat,electronica completa si statie +receptor

#1 Useril este offline   Mgla 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 11
  • Inregistrat: 02-August 16

Postat 03 August 2016 - 01:29 PM

Salut,am un cont nou pe forum intrucat vechiul cont(Bodom) nu mai poate fi accesat deoarece am reusit sa-mi pierd vechea adresa de email :unsure:

Am un avion Drake,realizat de maestrul Dululutu,avion care a zburat foarte bine,insa eu fiind incepator...l-am mai bruscat :D.
Astfel ca doresc sa il vand pe bucati...motivul fiind acela ca terenul unde zburam eu,aproape de Cernica,nu mai este utilizabil si imi este greu sa traversez tot Bucurestiul pana la CEt Vest...altfel il rugam pe Dululutu sa-mi faca un alt fuselaj.

Daca cineva doreste sa cumpere tot pachetul,fac o reducere...daca nu ,pe bucati se vand urmatoarele :

-Motor Brushless TurnigyD2826/6 2200kv cu tot cu elice si regulator,pret 120 lei.
-4 servo-uri Hextronic HXT900,9gr,50 lei toate 4.
-Incarcator auto Hobbyking DC-4S(borne pt baterie,cum se vede in poze) 80 lei ,sau pot atasa si o sursa de PC(cu asta am incarcat eu),pt inca 30 lei
-Acumulator Turnigy 20-30c,2200mh,este putin umflat(vezi poza) insa functioneaza foarte bine-50 lei.
-Statie Turnigy 5x ,5 canale,in cutie...foarte putin folosita,cu tot cu receptor, 120 lei.
-Fuselaj Drake(pt piese)30 lei.

Toate componentele au fost noi,montate de Dululutu,iar eu am zburat cu acest avion de 4-5 ori.

Daca cineva cumpara pachetul complet il ofer cu 370 lei...altfel preturile sunt fixe,eu cred ca sunt ok.
Va rog,daca vi se par prea mari preturile cerute de mine,sa-mi atrageti atentia,daca se poate argumentat :drinks:

P.S. NU trimit in tara,valabil doar pt Bucuresti...pt ca este mare bataia de cap cu firmele de curierat.Multumesc

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de Mgla: 03 August 2016 - 01:31 PM

0

#2 Useril este offline   as2008 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 730
  • Inregistrat: 04-May 10

Postat 03 August 2016 - 04:19 PM

Vezi postareaMgla, la 03 August 2016 - 01:29 PM, a spus:

Salut,am un cont nou pe forum intrucat vechiul cont(Bodom) nu mai poate fi accesat deoarece am reusit sa-mi pierd vechea adresa de email :unsure:

Am un avion Drake,realizat de maestrul Dululutu,avion care a zburat foarte bine,insa eu fiind incepator...l-am mai bruscat :D.
Astfel ca doresc sa il vand pe bucati...motivul fiind acela ca terenul unde zburam eu,aproape de Cernica,nu mai este utilizabil si imi este greu sa traversez tot Bucurestiul pana la CEt Vest...altfel il rugam pe Dululutu sa-mi faca un alt fuselaj.

Daca cineva doreste sa cumpere tot pachetul,fac o reducere...daca nu ,pe bucati se vand urmatoarele :

-Motor Brushless TurnigyD2826/6 2200kv cu tot cu elice si regulator,pret 120 lei.
-4 servo-uri Hextronic HXT900,9gr,50 lei toate 4.
-Incarcator auto Hobbyking DC-4S(borne pt baterie,cum se vede in poze) 80 lei ,sau pot atasa si o sursa de PC(cu asta am incarcat eu),pt inca 30 lei
-Acumulator Turnigy 20-30c,2200mh,este putin umflat(vezi poza) insa functioneaza foarte bine-50 lei.
-Statie Turnigy 5x ,5 canale,in cutie...foarte putin folosita,cu tot cu receptor, 120 lei.
-Fuselaj Drake(pt piese)30 lei.

Toate componentele au fost noi,montate de Dululutu,iar eu am zburat cu acest avion de 4-5 ori.

Daca cineva cumpara pachetul complet il ofer cu 370 lei...altfel preturile sunt fixe,eu cred ca sunt ok.
Va rog,daca vi se par prea mari preturile cerute de mine,sa-mi atrageti atentia,daca se poate argumentat :drinks:

P.S. NU trimit in tara,valabil doar pt Bucuresti...pt ca este mare bataia de cap cu firmele de curierat.Multumesc

salutare , pt fuselaj ma abonez eu , ,,,,deocamdata , stima , andrei
0

#3 Useril este offline   Mgla 

• Incepator
  • PipPip

Postat 03 August 2016 - 04:47 PM

Vezi postareaas2008, la 03 August 2016 - 04:19 PM, a spus:

salutare , pt fuselaj ma abonez eu , ,,,,deocamdata , stima , andrei

Ok Andrei,multumesc,te notez :).
0

#4 Useril este offline   Mgla 

• Incepator
  • PipPip

Postat 04 August 2016 - 11:11 AM

Statia si receptorul sunt rezervate de un coleg de forum :)
0

#5 Useril este offline   Mgla 

• Incepator
  • PipPip

Postat 10 August 2016 - 12:38 PM

Fuselajul cu servo-urile merg la colegul de forum Andrei,iar statia si receptorul sunt deja rezervate pt un alt coleg.

Raman la vanzare :

Motor Brushless TurnigyD2826/6 2200kv cu tot cu elice si regulator,pret 120 lei.
Incarcator auto Hobbyking DC-4S(borne pt baterie,cum se vede in poze) 80 lei ,sau pot atasa si o sursa de PC(cu asta am incarcat eu),pt inca 20 lei.
-Acumulator Turnigy 20-30c,2200mh,este putin umflat(vezi poza) insa functioneaza foarte bine-40 lei.

Pret pt pachet 200 lei.
0

#6 Useril este offline   Mgla 

• Incepator
  • PipPip

Postat 19 August 2016 - 12:17 PM

Salut,a mai ramas la vanzare doar : Motor Brushless TurnigyD2826/6 2200kv cu tot cu elice si regulator,pret final 90 lei...elicea are varful putin raschetat,de la o aterizare fortata :D.
0

#7 Useril este offline   Mgla 

• Incepator
  • PipPip

Postat 27 August 2016 - 06:54 PM

Uitasem,mai am si -Incarcator auto Hobbyking DC-4S(borne pt baterie,cum se vede in poze)plus o sursa de PC(cu asta am incarcat eu),80 lei.Deci se pot incarca acumulatorii de-acasa.

Plus Motor Brushless TurnigyD2826/6 2200kv cu tot cu elice si regulator,pret final 80 lei...elicea are varful putin raschetat,de la o aterizare fortata
0

#8 Useril este offline   Mgla 

• Incepator
  • PipPip

Postat 05 September 2016 - 10:37 AM

-Incarcator auto Hobbyking DC-4S(borne pt baterie,cum se vede in poze)plus o sursa de PC(cu asta am incarcat eu),80 lei.Deci se pot incarca acumulatorii de-acasa.

Plus Motor Brushless TurnigyD2826/6 2200kv cu tot cu elice si regulator,pret final 80 lei...elicea are varful putin raschetat,de la o aterizare fortata
0

#9 Useril este offline   Mgla 

• Incepator
  • PipPip

Postat 18 September 2016 - 09:17 PM

-Incarcator auto Hobbyking DC-4S(borne pt baterie,cum se vede in poze)plus o sursa de PC(cu asta am incarcat eu),80 lei.Deci se pot incarca acumulatorii de-acasa.

0

#10 Useril este offline   Mgla 

• Incepator
  • PipPip

Postat 20 September 2016 - 02:13 PM

Motorasul a plecat la Iasi,la un coleg de forum.

A mai ramas doar : -Incarcator auto Hobbyking DC-4S(borne pt baterie,cum se vede in poze)plus o sursa de PC(cu asta am incarcat eu),80 lei.Deci se pot incarca acumulatorii de-acasa.
0

#11 Useril este offline   Mgla 

• Incepator
  • PipPip

Postat 29 September 2016 - 04:35 PM

Vezi postareaMgla, la 20 September 2016 - 02:13 PM, a spus:

Motorasul a plecat la Iasi,la un coleg de forum.

A mai ramas doar : -Incarcator auto Hobbyking DC-4S(borne pt baterie,cum se vede in poze)plus o sursa de PC(cu asta am incarcat eu),80 lei.Deci se pot incarca acumulatorii de-acasa.

UP

0

#12 Useril este offline   Mgla 

• Incepator
  • PipPip

Postat 10 October 2016 - 02:33 PM

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu