1. Telecomanda Futaba 10CP + modul TM-10 (10ch). Pachetul include Geanta transport + strap Futaba. Ofer bonus un receptor Futaba R617FS - functioneaza 6ch din 7ch. (am incercat o inginerie sa scot RSSI pe Ch 7 si dat fiind lipsa de skill in lipituri fine am reusit probabil sa dezlipesc ceva pe ch7. Receptorul functioneaza in rest fara probleme pe ch1-6) Receptorul este Bonus.
pret pachet: 800 ron.
2. pentru FPV: sistem long range de la RangeLink; Pachet contine TX + antena, 2 receptoare 12ch si doua antene si interfata pentru update firmware. Pentru detalii vedeti AICI .
pret pachet: 600 ron
3. FrSky module DFT (pentru Futaba - a functionat pe telecomanda de mai sus); + Ecran Telemetrie FLD-02 + receptor FrSky D8R-IIplus. Ofer bonus si un receptor D8R obosit dar perfect functional. pentru modul am doar o antena patch de 7db...vezi poza. Pachetul include si un FBVS01 battery voltage sensor
pret pachet 230 ron
4. Cyclops Storm OSD; kitul contine unitate centrala + senzor curent + GPS si panou configurare;
Pentru cine nu stie ce stie sa faca puteti vedea tone de filmuletze pe YT sau vedeti detalii/manual AICI
pret pachet 400ron.
Preturile nu includ transport. Pentru trimitere in tara doar FanCourier. Plata o puteti face direct in cont (pretul afisat + 10ron) si trimit eu de aici prin fan dupa confirmarea primirii banilor in cont. Pentru Bucuresti predare se face doar in zona bd.Chisinau cu bd. Basarabia.
nu sunt interesat de schimburi; daca preturile nu vi se par ok va rog sa ignorati anuntul.
pentru detalii prefer PM-ul;

Number of downloads: 203

Number of downloads: 177

Number of downloads: 142

Number of downloads: 172

Number of downloads: 183

Number of downloads: 222