1. Wltoys V911 Pro -este un model complet cu tot cu statie, este in 4 canale, pachetul include heli, incarcator, statie, 3 x baterii, piese de rezerva, un head aproape complet, linkuri, pale, carapace, motoarele de pe heli sunt tote noi, vine cam cum se vede in poze, singura prb este la trenul de aterizare, fisurat putin dar lipit k. Este un model rtf, trebuie doar conectata bateria la heli.
Pretul este de 150 ron.

Number of downloads: 103

Number of downloads: 90

Number of downloads: 84

Number of downloads: 103
2. Wltoys V922- este un heli in 6 ch cu pas colectiv, 3D, seamana perfect cu modelul FBL100, vine fara statie dar... vine cu un modul ce poate fi conectat la orice statie, modelul nu l-am zburat niciodata pt ca nu am stiut sa il setez, asta este motivul pt care vreau sa il dau, are coada schimbata, aripa verticala de pe coada este rupta, se poate reface foarte usor, vine cu pale de tezerva noi, motoare, linkuri, tren de aterizare, spururi, baterii, manual....
Nu ma pricep la heli, nu stiu sa le setez.
Pret 200 ron.

Number of downloads: 111

Number of downloads: 123

Number of downloads: 107
Preturile sunt fixe, la pachet se dau cu 300 iar la bucata v911 cu 150 si v922 cu 200.
La v911 pot face si un mic video, la v922 pot face video la rece fara pale, nu ma pricep sa il zbor.