Micro Helicopter Inceput proiect...
Postat 11 May 2006 - 05:13 PM
omule tu ai vazut cum arata platou ciclic de pe un elicoper? chiar crezi ca o sa reusesti sa faci asa ceva.
toata lumea iti zice sa cumperi unu. ok ai satisfactie ca e facut de tine da' daca nu zboara ce faci cu el? il tii pe post de bibelou?
daca nu iti place Picollo ala sau cum io zice ia un Viper sau altceva.dar sa il faci singur sansele sunt aproape 0(zero)
toata lumea iti zice sa cumperi unu. ok ai satisfactie ca e facut de tine da' daca nu zboara ce faci cu el? il tii pe post de bibelou?
daca nu iti place Picollo ala sau cum io zice ia un Viper sau altceva.dar sa il faci singur sansele sunt aproape 0(zero)
Postat 11 May 2006 - 06:06 PM
Asculta-ma pe mine ca si eu am incercat sa fac unul.La inceput si eu eram cu mot in frunte si nu ascultam de sfaturile altora cu experienta.Si rau am facut ca pana la urma am ajuns tot la vorba lor.Mai bine incepi cu o jucarie sa vezi si tu cum zboara si sa pilotezi.Iar apoi treci la unul mai serios.Asa am facut si eu.Ca ar fii pacat sa strici unul bun din prima.Asta depinde si de indemanarea pe care o ai.Daca ai norocul sa il aduci intreg la sol e bine.Daca nu altul.Ca omul invata mai mult din greseli.aici tu esti singurul care alege.Dar cu banii pe care ii dai pe piese iti spun eu ca iti iei un heli bunicel si care sigur o sa zboare.Eu am incercat sa fac am comandat piesele tot iar apoi am ramas cu ele.Mai ales ca la elicoptere piesele sunt foarte scumpe.ACUM E DECIZIA TA :D
Aceasta postare a fost editata de racketistu: 11 May 2006 - 06:10 PM
Ideas for life'gfh
Postat 11 May 2006 - 07:11 PM
intri unde scrie raspunde aici pe forum si vezi k acolo sub spatiu unde sa scrii mesajul scrie bwrose si dai click iar de acolo de descurci.Sau mai simplu citeste regulamentul.Dar cred ca te descurci.bafta
Aceasta postare a fost editata de racketistu: 11 May 2006 - 07:12 PM
Ideas for life'gfh
Postat 13 May 2006 - 02:52 PM
Buna frate dynamic, am eu o colectie de manuale pdf de la modele consacrate. Ocupa cam mult, poate pe mail, dar nu au dimensiuni si trebuie sa aproximezi. Nu te lasa la greu, incepe pe bucatele dar ai grija sa le poti potrivi apoi. Musai ceva mecanica de precizie. Eu am gasit o colectie de rulmanti miniatura de buna calitate in tirg la Obor ( de la freze dentare ) si au fost relativ ieftini. Axe de otel tratat si roti dintate de forta de la imprimante vechi, chiar si curele dintate, bucsi de precizie etc. restul este pasiune, munca ,incercari si esecuri...
Mai vorbim
Mai vorbim