Cine vine in weekend la pista
Postat 25 May 2003 - 02:32 PM
Bog
Ar mai fi multe de spus dar poate vedeti data viitoare ce era de vazut.
Postat 25 May 2003 - 11:36 PM
Propun ca si duminica viitoare sa venim cu electricele. Mai mult, hai sa facem si un pot. Propun sa punem fiecare cate 50.000lei si cine castiga ia banii... si face evident cinste celorlalti!
Va provoc spunandu-va ca dupa observatiile mele am constatat ca TC3-uri-le nu au cu cine sa se intreaca.
Bafta
Postat 26 May 2003 - 08:28 AM
Contine diferite optiuni clasificate in 3 tipuri:
1. Racer kitt.
2. Team kitt.
3. Factory team kitt.
Vezi: http://www.teamassociated.com/
Postat 26 May 2003 - 10:02 AM
Duminica viitoare este concurs de electrice la Vaslui.Ma gandeam sa facem echipa si sa mergem sa ne bagam si noi in seama, ce ziceti?
Postat 26 May 2003 - 10:34 AM
Bafta si puncte http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/rolleyes.gif :D
Les bons bateaux ne donnent aucune intelligence à leur propriétaire, et seul le talent permet d'être devant.
Postat 26 May 2003 - 01:50 PM
A fost o adevarata placere sa alerg alaturi de cei prezenti (nu ii pot numi concurenti)
Pentru URK, mai vedem noi cum sta treaba, la repriza a-II-a nu ai participat, NU AI FOST ACOLO!!!!!
Postat 26 May 2003 - 05:45 PM
Liniste si pace cu electrice.
TC3 e masina buna dar findca nu are ONE-Way nu prea imi place.Oricum electrica mea a mers super incet dar dupa parerea mea era cea mai stabila(2 luni de lucrat la set-up).
Viteza a avut si Stefan care avea aceasi masina dar cu mai putine optionale si cu un set-up nu prea bun(ex. uzura cauciucurilor...)
Bog
Postat 26 May 2003 - 06:21 PM
As veni si eu ca am masina.Dar Cine vine????????
Bog
Postat 26 May 2003 - 10:20 PM
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 26 May 2003 - 10:49 PM
Les bons bateaux ne donnent aucune intelligence à leur propriétaire, et seul le talent permet d'être devant.
Postat 26 May 2003 - 10:51 PM
rallyman, la 26 May 2003, 22:49, a spus:
;)
Postat 26 May 2003 - 11:19 PM
bafta si minuni!
p.s. olaru o avea telefonul inchis din cauza ca s-o fi supraincarcat lista cu participanti si n-are unde sa-i cazeze pe toti in caminul ala unde nu se inchideau nici usile (asta-i REALA!).
bafta si minuni!
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 26 May 2003 - 11:28 PM
Prefer sa vin duminica la palat si sa ma dau cu electrica si sa-l bat pe Bogdanel fara one-way!
Surpriza! TC3 a primit haine noi are o supercaroserie de Stratus de 200mm. Am modificat cu aceasta ocazie si ecartamentul tot la 200mm. Putin artificial dar cred ca eficient; am montat roti HPI care au incluse distantiere la pachet - si gata treaba!
Va atasez si o poza ca sa va fac pofta.
Bafta,
Postat 27 May 2003 - 10:59 AM
Postat 27 May 2003 - 12:13 PM
Postat 27 May 2003 - 12:48 PM
Ma gindesc sa o fac mai lata pe fata.SA vedem si rezutatul in citeva minute.
Ma duc sa probez....
Postat 28 May 2003 - 12:44 AM
Singura problema cu maritul ecartamentului este cred pe fata pt ca apare o raza intre punctul in care pivoteaza fuzeta si centrul planului rotii. Dar nu se simte asa tare.
Oricum am fost azi la pista cu Raff si am constatat ca masina sta mult mai bine ca inainte.
Mai trebuie sa umblu putin la raportul dintre pinioane si gata, pot spune ca am o electrica competitiva.
Am mai facut azi o achizitie... Micro RS4 de la HPI...nu, nu am inebunit! Constat ca este o bijuterie! Incpand de la caroserie si terminand cu felul in care sunt gandite piesele, pot spune ca este unul din cele mai de bun simt modele facute de HPI vreodata!
Incredibil.. cred ca o sa ma distrez de minune cand voi termina de asamblat traznaia.
Va doresc o incredibila bafta tuturor!
Stefan
Postat 28 May 2003 - 08:39 AM
Flickr - pozele mele
Postat 28 May 2003 - 10:42 AM
Postat 28 May 2003 - 01:06 PM
Flickr - pozele mele
Postat 14 June 2003 - 01:18 PM
Bog
Postat 17 July 2003 - 07:46 PM
P.S.: Mam documentat cu multe din forumul asta
Sper sa ne vedem la palat!