Am un charger T6 care da connection break cand incerc sa incarc lipo 1s, Pb si NiMh, cand incarc lipo 2s-3s merge, adica cand e conectat si conectorul de egalizare. Cablurile principale sunt ok, nu au intreruperi. Ce se poate repara, de unde incep?
Pagina 1 din 1
Thunder T6 Probleme
Postat 19 July 2015 - 06:41 PM
renatoa, la 19 July 2015 - 06:07 PM, a spus:
Stiu ca suna absurd, dar totusi intreb, incarci pe mod balance ?
Desi... daca ai zis ca si la nimh/pb face la fel, e clar ca softul in balarii...
Resoftare :D
Desi... daca ai zis ca si la nimh/pb face la fel, e clar ca softul in balarii...
Resoftare :D
La 1s ce balansare? Eu ma gandeam ca ar fi ceva hardware!
Fly it, like you stole it!
Postat 19 July 2015 - 06:54 PM
Explicatia hardware pica in cazul pb/nimh, eu zic ca softul e buba.
La lipo pe mod charge sau fast charge sigur nu e nevoie sa fie conectata mufa de balancer. Daca prin conectare eroare se rezolva, atunci numai softul este implicat.
La lipo pe mod charge sau fast charge sigur nu e nevoie sa fie conectata mufa de balancer. Daca prin conectare eroare se rezolva, atunci numai softul este implicat.
... cu picioarele pe pamant ...
Postat 19 July 2015 - 08:15 PM
renatoa, la 19 July 2015 - 06:54 PM, a spus:
Explicatia hardware pica in cazul pb/nimh, eu zic ca softul e buba.
ok, dar care hex il flashuiesc? pentru ca T6 nu apare in lista la cheali
Postat 20 July 2015 - 03:25 AM
Poate sunt pe langa subiect, dar va spun ce am patit eu. Am un charger Trident de la Great Planes. Bateriile care se incarca printr-o mufa de servo le puteam incarca doar daca nu cuplam mufa de echilibrat. Daca aceeasi baterie o incarcam prin mufa Dean (am baterii LiFe care au ambele mufe) mergea si cu mufa de echilibrare cuplata. Eroarea era "Open circuit".Am scris si pe forum, dar nu am gasit solutia. Acum cateva zile am descoperit ce era: Mufa de servo se cupla la charger prin banane. Una din banane nu facea contact bine. N-are rost sa intru in amanunte, Cum am schimbat banana, cum problema a disparut.
Multa, multa bafta.
Multa, multa bafta.
Postat 20 July 2015 - 06:33 AM
dan_mitea, la 20 July 2015 - 03:25 AM, a spus:
Poate sunt pe langa subiect, dar va spun ce am patit eu. Am un charger Trident de la Great Planes. Bateriile care se incarca printr-o mufa de servo le puteam incarca doar daca nu cuplam mufa de echilibrat. Daca aceeasi baterie o incarcam prin mufa Dean (am baterii LiFe care au ambele mufe) mergea si cu mufa de echilibrare cuplata. Eroarea era "Open circuit".Am scris si pe forum, dar nu am gasit solutia. Acum cateva zile am descoperit ce era: Mufa de servo se cupla la charger prin banane. Una din banane nu facea contact bine. N-are rost sa intru in amanunte, Cum am schimbat banana, cum problema a disparut.
Multa, multa bafta.
Multa, multa bafta.
am testat deja cu 2 seturi de cabluri, in plus cablrile de la t6 merg brici cu accucell6 al meu. prima data si eu suspectam cablurile.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1