Andrix_y, la 27 August 2015 - 10:54 PM, a spus:
Mare grija nu mai zburati in acea zona. Este chiar cluarul de atetizare a avionelor.
Nu va jucati cu focul.
Andras, cred ca esti prea diplomat si de apreciat, poate ca trebuie chiar mai dur spus. Oameni buni, nu mai zburati ma unde sunt oameni si case, pe bune, eu chiar nu inteleg.
Mi-am luat si eu o lustra din asta cu 4 becuri dar pe bune ca in afara de zburat in sufragerie ca sa behai de unul singur ca face racoare de la vantul produs si covorul face furori, plus zburat la camp si poate pe la bunica pe meleaguri departe, nu as avea tupeu sa o zbor in alta parte, sincer, nici in parc. Da, poate mi-as dori sa vad si eu un parc filmat de sus sau unu bloc, dar nu ma lasa constiinta. Veneam intr-o zi de la munca si trecea frumos elicopterul de la SMURD deasupra blocurilor, daca ii venea unui gigel ideea sa zboare in acel moment sa vada si el filmulet cu blocurile de sus si se intampla vreo tampenie? Suferim toti ca nu suntem inconstienti, pur si simplu.
O sa le vina astora de la ROMATSA sa li se puna pata intr-o zi pe lustrele astea si sa vezi atunci cand zic ei ca fac greva daca nu dispar lustrulele cum ne-o luam toti la marele greu ca ne mananca :(. Pacat,
PS> Felicitari tuturor care ati raspuns la acest post si nu ati spus nici macar un cuvant despre faptul ca - auzi - da tu zbori in zone populate? A trebuit sa vina Andras sa va zica ca zboara pe acolo niste chestii de zeci de milioane de dolari cu oameni in ele.
Offfffffffffffff,
Aceasta postare a fost editata de bogdan.motrici: 27 August 2015 - 11:09 PM