Modelism - RHC Forum: Drona f450 perduta la Cluj - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Drona f450 perduta la Cluj

#31 Useril este offline   nxpress 

• Junior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 58
  • Inregistrat: 12-October 13

Postat 02 September 2015 - 03:54 PM

Vezi postareaoptyqus, la 30 August 2015 - 07:38 PM, a spus:

Mda, e naspa sa ramai fara drona in stilul asta. In primul rand ai facut doua mari greseli: ai pus mana pe drona unui amic, fiind probabil insuficient familiarizat cu ea, si ai incercat-o intr-un loc nepotrivit. Niciodata nu pui mana pe telecomanda unui multicopter pe care ti-l incredinteaza cineva fara sa te asiguri ca e totul ok, inclusiv conectandu-l la pc si verificand parametrii, situatia canalelor, switch-urile, failsafe-ul etc.

i-am configurat-o de la cap la coada .. pana cu juma de ora inainte nu zbura deloc drona .. ca sa raspund la toate sfaturile cu nu zbura in oras in zone populate .. intentia nu era sa o zbor cu mult mai sus de capul meu iesisem sa o testez ( max 4 metrii inaltime daca se ducea ) si 5 m de mine pe un spatiu liber de mai bine de vo 300m patrati ... dar a urcat la 30-50m si a facut drift si in loiter ... am tot incrcat sa o aduc spre mine si sa o aterizez langa mine daca ii dadeam drumu cand am vazut ca a luat-o aiurea da treceau oameni pe strada si de-asta n-am aterizat ...

Aceasta postare a fost editata de nxpress: 02 September 2015 - 03:57 PM

noob
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu