Pagina 1 din 1
salut
Postat 31 January 2007 - 11:22 PM
am si eu o intrebare...un motor de 1 cm3 ca pret ma refer (nu stiu ce performante are motorul ca nu am intrebat in magazin) 160 de euro este bine sau mult?M-ar interesa daca as iesi mai ieftin daca as cumpara piesele pentu un automodel sau daca as cumpara automodelul din magazin?Faza e in felul urmator:eu am o caroserie de la un Mitsubishi evo 8 si as vrea sa o pun pe un sasiu nu stiu daca in magazin gasesc sasiu pe care sa se potriveasca caroseria (nu situ ce scara este caroseria pentu ca e luata de la o masina normala dinr-un magazin normal.Astept si eu un raspuns.Multumesc
BAFTA
BAFTA
Postat 01 February 2007 - 12:33 AM
Salut, nu stiu ce motor de 1cm3 ai gasit tu dar poate ma luminezi si pe mine. Sincer e mult 160 euro pt. un astfel de motor si nu cred ca o sa faca cine stie ce treaba.
Eu sunt sigur ca iesi mai ieftin daca iei un kit pt. automodel(contine toate piesele pt. constructia unui automodel) sau daca nu gasesti un kit care te satisface iti ei o masina completa si gata montata. Caroseria ta banuiesc ca e din plastic si la prima lovitura o sa se faca cioburi si e probabil sa se topeasca si de la caldura degajata de motor.
Eu sunt sigur ca iesi mai ieftin daca iei un kit pt. automodel(contine toate piesele pt. constructia unui automodel) sau daca nu gasesti un kit care te satisface iti ei o masina completa si gata montata. Caroseria ta banuiesc ca e din plastic si la prima lovitura o sa se faca cioburi si e probabil sa se topeasca si de la caldura degajata de motor.
Postat 01 February 2007 - 03:13 AM
Un motor nu stiu ce marca nu stiu ce fel nu stiu nici performante ca nu am intrebat pt ca nu ma interesa pt ca era prea mic pt ce vreau eu...vrei sa iti zic magazinul unde l-am gasit?da e din plastic caroseria si de facut bucati nu cred ca osa se faca pt ca e destul de flexibila...si uite la faza cu topitul nu m-am gandit:D ms mult:D si un kit cam cat costa si ce contine...pe mine m-ar interesa iti zic de partea mecanica motor si diferentialele ca as vrea sa fie integrala masina...zi-mi si mie te rog ce contine un kit(dar tot tot).Sunt incepator si nu prea am idee ce contine...(faza e ca eu am deocamdata doar caroseria:))))ms mult pt sfaturi si astept raspuns...
BAFTA
BAFTA
Postat 01 February 2007 - 01:12 PM
:D) da si mie mi s-a parut ca nu prea au treaba...vanzatorul vb de diferentiale si zicea "alea din fata si alea din spate"si am zis eu diferentiale nu?si el da da..:D)in fine am gasit si eu un motor pe "towerhobbies" si vreau sa va cer si voua parerea ca performante... http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti00...?&I=LXFYN7&P=ML nu m-am uitat la el pt ca e cel mai ieftin neaparat dar am citit despre motoarele hpi pe alte forum-uri si oamenii ziceau ca sunt bune....acum astept si parerea voastra dak motorul e OK?M-ar interesa sa mearga destul de repejor...ca viteza ma refer...
BAFTA
BAFTA
Arata acest topic
Pagina 1 din 1

Ajutor

Raspuns nou

Citare Multipla