1. 2 perechi RCTimer 8x4.5" pentru DJI Phantom. Noi, nezburate. Pret: 70 RON ambele perechi.
2. 2 perechi T-Motor 9x3" hub de 8mm (Phantom sau orice alta jucarie din aceeasi clasa). Vin cu husa de protectie si cutia originala. Zburate de 4 ori. Sunt extrem de eficiente. Pret: 300 RON ambele perechi (le dau la pretul pentru o singura pereche pe www.rctigermotor.com).
3. 2 perechi RCTimer 9.4 x 4.3" pentru DJI Phantom. Noi, nezburate. Similare cu cele de plastic pentru P2. Pret: 60 RON ambele perechi.
4. 4 perechi FoxTech Supreme Light 12 x 5.5". Noi, sigilate. Prefer sa le dau la set de cate 2 perechi (asa cum au venit) ca sa nu avem discutii ca am desigilat pachetul. Pret: 85 RON perechea (160 RON setul de 4 pale (2 perechi)).
5. 4 perechi Foxtech MKII 13x5.5" hub de 4mm. Noi, sigilate. Prefer sa le dau la set de cate 2 perechi (asa cum au venit) ca sa nu avem discutii ca am desigilat pachetul. Pret: 80 RON perechea (150 RON setul de 4 pale).
6. 5 perechi Foxtech Supreme Light 13x5.5 (Nu apar in imagine, sunt similare cu cele de 12" de la pct.5), hub 6mm. Prefer sa le dau la set de cate 2 perechi (asa cum au venit) ca sa nu avem discutii ca am desigilat pachetul. Pret: 90 RON perechea (pentru mai mult de 2 perechi pretul este de 85 RON / pereche).
Fisiere atasate
-
Pale.jpg (267.96K)
Number of downloads: 48