PRO-RACE ------RENASTEREA
Postat 08 May 2003 - 11:44 AM
Flickr - pozele mele
Postat 08 May 2003 - 11:45 AM
Flickr - pozele mele
Postat 08 May 2003 - 12:29 PM
Postat 08 May 2003 - 01:17 PM
Am vazut si eu linkurile voastre. Voi astia cu sarme si mai mesteri in ale calculatoarelor, testati tot ce puteti si decideti voi ce este mai bine !!! Pai nu ? Sa lasam Cezarului ce este al Cezarului !
Hai ca va miscati bine, incepe sa semene a implicare de-adevarat.
Mai pun si eu o intrebare:
Daca sistemul AMB costa 3000 de $ si am imparti suma la 30 de persoane ar fi cam 100$ de caciula. Stiu ca este mult, dar oare chiar nu s-ar putea ? Poate ar participa si Federatia cu o suma, poate si ceva de pe la cluburi sau firme, totul facut intr-o forma corecta ca sa nu fie sub "stapanirea" cuiva anume si sa fie disponibil in toate ocaziile. Eu am supus comisiei de automodele subiectul si poate cu mai mult sprijin si multa staruinta sa se FACA !!!
Opinii ? Sugestii ?
Eu unul ma chinui de cativa ani sa cumpar ca particular un AMB second hand din Belgia sau Olanda de pe la vreun club care vrea sa faca un up-grade, dar nu am reusit sa gasesc. Fie cereau prea mult , fie nu schimbau modelul.
Poate mai scormoniti si voi pe net dupa un second hand AMB20.
Un alt aspect. Stiu ca si concursurile de motociclism si cele de karting sufera de aceleasi probleme.
Trebuie sa ne unim eforturile si cu ale lor, eventual sa cumparam impreuna. Cine are apropiati prin moto sau karting ? Am incercat diverse contacte pana acum (de ex. campionatul international de karting de la Ateneu) dar fara succes. Poate asa public sa apara si legaturile necesare.
Cine are relatii pe la firme mari in domeniul auto, lubrifianti si combustibili ? Avem nevoie de sponsori, dar nu doar in numele vreunei firme care sa revendice ea totul, ci pentru automodelism in general ! Nu este nici o aluzie, dar se aude pe la colturi cum ca unii vor concesionarea pistei de la Palat in interes propriu. Nu dau detalii, e doar un zvon, dar ...
Zvonul nu este legat de straduintele lui Stefan URK !!!!
Postat 08 May 2003 - 01:50 PM
Flickr - pozele mele
Postat 08 May 2003 - 02:07 PM
Si uite si pret de second-hand:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...&category=34063
Aceasta postare a fost editata de VIPER: 08 May 2003 - 02:12 PM
Flickr - pozele mele
Postat 08 May 2003 - 03:41 PM
Ca sa nu mai vorbim ca nu sintem 30 pe site-ul de auto, dar sa fim 30 cu bani de dat....:D
Asta ar fi fost cea mai buna varianta, dar daca n-ai bani de pantaloni ii carpesti pe aia vechi :D
Poate rezolvam cumva......
Postat 08 May 2003 - 09:37 PM
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
Postat 09 May 2003 - 08:26 AM
Imi amintesc ca la clubul Politehnica faceam un fel de "roata" intre 10 sportivi si fiecare putea sa-si cumpere ceva intr-o luna, dupa care cotiza 9 luni pentru altii. Schema chiar functiona si asa unii si-au luat statie sau motor sau acumulatori. Este de fapt celebrul " CAR" sau cam asa ceva.
Zau ca as cere o mare roata si pentru automodelisti, de ex. sistemul asta AMB. Sa zicem un parteneriat intre auto si aero si pe urma sa ajutam si noi la achizitionarea in interes aero a vreunui echipament scump.
E si asta o idee, cine stie de unde sare iepurele....Vorba e ca daca nu scoti pusca si tragi aiurea pe campii, nici iepurii astia nu sar din ascunzatori. Nu ?
Viper, cred ca e momentul sa renuntam chiar si la motorul mai performant pentru sistem. Pana la urma este un bun comunitar, trebuie la toti. La fel ca si podiumul ala pe care daca nu il facem odata or sa mai treaca multi ani si tot in papucul lui Florin o sa stam (nu ca ar fi rau...)
Eu unul sunt dispus sa cotizez 100$ pentru AMB. Si daca om fi multi suma ar scadea chiar binisor. Hai sa vedem cum stam si cine stie ?
Postat 09 May 2003 - 11:47 AM
Flickr - pozele mele
Postat 10 May 2003 - 09:46 PM
nu au dat alti 1milion pt club, da pt asta....sa fim serioshi.
la concurs au fost la start in jur de 9masini, e simplu, daca strangi 900$ e de bine, mai departe cine credeti ca pune diferenta? cred ca se poate desfasura un concurs si fara acest aparat, cel putin pt moment, mai bine ne-am concentra cum sa organizam etapaII de pe 18, cine si cum poate ajuta la desfasurarea etapei in conditii decente.
realitate!
Postat 10 May 2003 - 10:32 PM
va urez minuni, ca se vede treaba ca bafta aveti!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 14 May 2003 - 03:50 PM
Postat 14 May 2003 - 04:17 PM
Sîmbãtã: Cer senin. Maxim 77° F. / 25° C.
Sîmbãtã noaptea: Cer senin. Minim 48° F. / 9° C.
Duminicã: Nori risipiþi. Maxim 77° F. / 25° C.
Flickr - pozele mele
Postat 17 May 2003 - 10:52 AM
Va rog Sa va inscrieti aici!!!!
Ii tin eu locul lui Gabi pentru ca vad ca el nu se mai ocupa.
Cine contribue cu cu ce?
Razvan aduci popicii?
Florin aduci papucul pentru podium?
Lucian mai aduci nr. de concurs si ce mai ai de la etapa anterioara.
Cine se ofera pentru arbitraj?
Viper aduci camera de filmat?(+caseta)
RAf aduci benare?
Va rog mobilizativa si nu lasati vremea de afara sa va inmoaie!!!!!
Concurenti care au scari mobile pe acasa sunt rugati sa le auca pentu binele lor.Ca la etapa precedenta.
Bog
Postat 17 May 2003 - 10:54 AM
Bog
Postat 17 May 2003 - 11:15 PM
Eu am vorbit cu aproape toti si miine vine lumea si se tine concursul!!!!!
Sa vi si cu o pereche de roti de set-up!!!!!
http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
Bog
Postat 18 May 2003 - 08:02 AM
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 18 May 2003 - 08:30 AM
Aici totul e de placere si arbitri care vor arbitra sunt oameni seriosi.Inainte de curssa vor primi un instructaj despre cum sa arbitreze si...........
Sa speram ca acuma nu mai iese circ.
Bog
Aceasta postare a fost editata de bogdanut: 19 May 2003 - 09:13 PM
Postat 18 May 2003 - 06:06 PM
Flickr - pozele mele
Postat 18 May 2003 - 09:00 PM
bafta si minuni!
Postat 19 May 2003 - 08:52 AM
VIPER, la 18 May 2003, 18:06, a spus:
Viper-e, eu stiu ceva ce tu nu stii....
Ai fost la Bogdanel acasa sa-i vezi tastatura? E IMPOSIBIL sa fii ortografic pe ... abominatzia aia.... Vorbesc serios.
La faza asta are circumstante atenuante.... il penalizam noi la verbal insa, ca acolo nu-i tre' tastatura....
PS Cu toate astea, consider si eu ca a scrie Romania cu i din a.. nu-i greu...
Aceasta postare a fost editata de alexella: 19 May 2003 - 08:54 AM
Postat 19 May 2003 - 08:58 AM
Flickr - pozele mele
Postat 19 May 2003 - 01:57 PM
Oricum Concursul a fost super si acuma sa va zic clasamentul.
Locul 1 Bogdan Ionescu(eu)Pe buna dreptate(arbitrajul a fost super)
Locul 2 Stefan Tulbure (a ras asfaltul de cit a mers)
Locul 3 Dragos Frangu la egalitate cu Mihai(######) care aveau o viteza extraordinara.
Locul 4 Alex Papa
Locul 5 Mihai(cu GTi-ul Sprint) la egalitate cu Mity(mizzone)
Locul 6 Gabi Mutu care se pare ca nu a mai rezistat pe podiumul nou si a fugit in tirg
Locul 7 Florin (Flop) care a dat bir cu fugitii impreuna cu Gabi
Locul 8 Stefan Profir(URK)
Locul 9 Cristi Marin si Lucian Hirth la egalitate.Domne, baieti astia doi au avut un ghinion teribil.Ba nu mergeau masinile ba intrau in iarba(ciudat ca nu s-au busit)
Organizarea a fost super.Am avut premii in bani(locu 1 a primit 5000$, locu 2 a primit 3000$ si locu 3 a primit 1500$.Restul au primit premii obiecte de modelism Masini(1/8 serpent),stati, roti, motoare, Florin a primit o cutie cu curele etc.
Oricum Sa speram ca data viitoare o sa fie mai bine decit aceasta data.
Bog
Postat 19 May 2003 - 02:49 PM
Flickr - pozele mele