As vrea sa cumpar o teava 6x3 filetata exterior cu M6, nu foarte lunga, voi debita din ea bucati de 2cm.
Gasesc gata facut undeva ? Sau trebuie sa caut un strungar ?
Pagina 1 din 1
Exista undeva gata facut asa ceva... ?
Postat 19 January 2015 - 11:27 AM
Banuiesc ca ai trecut diametrul exterior si cel interior.
Se gaseste teava de otel, alama sau cupru cu dimensiunile precizate, dar ceva gata filetat n-am vazut. Pe net o gasesti usor daca treci diametrul exterior si grosimea peretelui, adica 6x1,5 si aia de otel e folosita mai des la echipamentele hidraulice. Revin doar daca aflu de ceva gata filetat sau daca gasesc vreo bucata pe la mine.
Se gaseste teava de otel, alama sau cupru cu dimensiunile precizate, dar ceva gata filetat n-am vazut. Pe net o gasesti usor daca treci diametrul exterior si grosimea peretelui, adica 6x1,5 si aia de otel e folosita mai des la echipamentele hidraulice. Revin doar daca aflu de ceva gata filetat sau daca gasesc vreo bucata pe la mine.
Aceasta postare a fost editata de bitex: 19 January 2015 - 11:28 AM
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
Postat 19 January 2015 - 01:37 PM
Din nefericire si eu as zice la fel. Bara sau teava filetata din dural de 6 n-am prea vazut si teava nefiletata din dural este mai subtire in carne. Nu stiu daca ar fi prin comert de cumparat.
Aceasta postare a fost editata de bitex: 19 January 2015 - 01:39 PM
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Postat 25 January 2015 - 12:28 PM
o faci la strung in 10 minute !
Ma-ncalt cu tenesii pe dos,am un tricou nike patat de gaura,in cap palarie de paie si pe ochi rayban replica iar pe cheia de la logan scrie renault!
citat : "nu te pune cu prostul...te va trage la nivelul lui si te va bate cu experienta !"
alta culeasa din popor :
"I: De ce-si linge cainele plwa?
R: Pen`ca poate."
citat : "nu te pune cu prostul...te va trage la nivelul lui si te va bate cu experienta !"
alta culeasa din popor :
"I: De ce-si linge cainele plwa?
R: Pen`ca poate."
Arata acest topic
Pagina 1 din 1