Modelism - RHC Forum: AcroRC 2oo8 - Alba Iulia - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3

AcroRC 2oo8 - Alba Iulia

#1 Useril este offline   Red Sky 

• Gold Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 935
  • Inregistrat: 15-March 06

Postat 04 December 2007 - 07:19 PM

In perioada 28-31 august 2oo8, prin participarea Cluburilor de Aeromodelism Red Sky Alba Iulia si Flying Vampires Arad in calitate de organizatori, vom avea primul Concurs Privat de Acrobatie Aeromodele RC.
Acesta se va desfasura la Alba Iulia.

Se vor tine una sau doua etape a cate doua manse. Depinde de participare.
Cele doua manse se vor tine vinerea respectiv sambata dupamasa. Diminetile vor fi rezervate sedintelor tehnice, antrenamentelor si activitatiilor administrative.
Inscrierile se vor face la aerodrom inainte de calificari.

Concurent poate fi orice persoana cu cetatenie sau rezidenta in Romania care se califica in urma unui program eliminatoriu. Nu este necesara apartenenta la un club de aeromodelism.
Continuarea participarii la cele doua manse este conditionata de plata unei taxe.

Accederea la cele doua manse din concurs se face prin executarea a minim 3/4 din numarul de figuri acrobatice impuse prin programele de calificare.

Vor fi doua clase de participare: AcroRC-I si AcroRC-II, una cu un program acrobatic mai avansat si una cu program mai "lejer".

Se vor admite in concurs doar aeromodele acrobatice. Nu vor fi admise aeromodele cu aripa "sus", polistirene si alte "depromasinute". Mai detaliat veti putea gasi in regulament.
Anvergurile minime admise vor fi 1,5m la AcroRC-I si 1,2m la AcroRC-II. Nu se impune o limita superioara.
Deasemenea, nici la motorizare nu vor fi restrictii (atata timp cat nu incalca legea).

Programele de zbor la cele doua clase vor fi facute publice cat de curand (dupa redactare), precum si modalitatea de evaluare a acestora. Regulamentul, pe langa punctarea figurilor va contine si o descriere amanuntita a acestora.
Arbitrajul se va face de catre persoane instruite si competente.

Se vor asigura toate conditiile si utilitatiile necesare desfasurarii in conditii optime a competitiei.

Primele locuri vor fi compensate cu premii si cupe. Cuantumul premiilor se va stabili in functie de buget.
Toti concurentii vor primi diplome de participare.
Se va face si un clasament pe echipe.

Va fi o competitie de nivel si participare nationala organizata si coordonata exclusiv de Cluburile de Aeromodelism Red Sky si Flying Vampires.
Acest eveniment se va mediatiza tot la acelasi nivel national (web, tv...).
Sponsorii (speram cat mai multi) sint bineveniti. Pentru evitarea oricaror neintelegeri, conditiile si pretentiile sponsorilor se vor "negocia" direct cu organizatorul.

Succes!

Aceasta postare a fost editata de Red Sky: 29 January 2008 - 01:57 AM

www.redsky.ro
0

#2 Useril este offline   Red Sky 

• Gold Member
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 04 December 2007 - 07:27 PM

Program calificari AcroRC-I

1. Decolare
2. 1/2 Opt Cuban inversat
3. Opt Cuban
4. Ranversare
5. Joben
6. Humpty Bump
7. Cutit
8. 1/2 Opt Cuban
9. Looping patrat
10. Immelmann
11. Coborare verticala cu 1 tonou
12. Aterizare

Barem minim 3/4 din figuri.

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de Red Sky: 06 December 2007 - 12:50 PM

www.redsky.ro
0

#3 Useril este offline   Red Sky 

• Gold Member
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 04 December 2007 - 07:28 PM

Program calificari AcroRC-II

1. Decolare
3. Looping
4. Zbor pe spate
5. Tonou
6. Opt Cuban
7. Cutit
8. Aterizare

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de Red Sky: 06 December 2007 - 12:51 PM

www.redsky.ro
0

#4 Useril este offline   RedBaron 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1639
  • Inregistrat: 30-April 06

Postat 04 December 2007 - 08:01 PM

ok, de aici inteleg , ca nu trebuie platita si calificarea...
dar taxa pentru manse cam cat va fi se stie ?
va fi de ordinul sutelor de ron , sau doar zecilor ?

ideea pare foarte interesanta , felicitari celor doua cluburi ... prezent si eu :D
KIT GUPPY
Ce e portanta? o floare ce se naste din viteza...
0

#5 Useril este offline   Dexter_Jr 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1589
  • Inregistrat: 28-February 06

Postat 04 December 2007 - 08:08 PM

am atasat .pdf-urile finale la posturile lui RedSky....aveau peste 100Kb
Experimental Rocketry
The only way to fly...

0

#6 Useril este offline   Red Sky 

• Gold Member
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 04 December 2007 - 08:23 PM

RedBaron, la 4 Dec 2007, 20:01, a spus:

dar taxa pentru manse cam cat va fi se stie ?
va fi de ordinul sutelor de ron , sau doar zecilor ?

zecilor... nu pot sa-ti spun cate acuma dar minim 5
www.redsky.ro
0

#7 Useril este offline   Red Sky 

• Gold Member
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 29 January 2008 - 01:58 AM

S-a stabilit data desfasurarii competitiei:

28-31 august 2oo8
www.redsky.ro
0

#8 Useril este offline   RedBaron 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 January 2008 - 02:37 PM

Red Sky, la 4 Dec 2007, 19:28, a spus:

Program calificari AcroRC-II

1. Decolare
3. Looping
4. Zbor pe spate
5. Tonou
6. Opt Cuban
7. Cutit
8. Aterizare

poate inteleg eu gresit dar...in concurs (cele 2 manse) va fi alt program ? daca da , care e acela? sau e surpriza :) ?
KIT GUPPY
0

#9 Useril este offline   zozo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1126
  • Inregistrat: 25-April 03

Postat 29 January 2008 - 03:13 PM

Citeaza

poate inteleg eu gresit dar...in concurs (cele 2 manse) va fi alt program ? daca da , care e acela? sau e surpriza  ?

Ai inteles bine. Pana acum au fost prezentate doar programele pentru calificari. In curand vor fi publicate programele pentru concurs si regulamentul. Putina rabdare...
0

#10 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 29 January 2008 - 05:04 PM

este o practica NORMALA in a diferentia componenta programelor de acrobatie(F3A),in faze diferite ale unei competitii de gen, chiar se trag, pur si simplu, la sorti, din 100 de figuri, de exemplu, se extrag aleator cele 20 pentru calificari si ALTELE 20 pentru fazele urmatoare, in mod NORMAL nu exista componenta unica in programele de acrobatie, iar in fazele finale se practica chiar "la prima vedere"...
bafta si minuni!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#11 Useril este offline   RedBaron 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 January 2008 - 07:13 PM

mizzone, la 29 Jan 2008, 17:04, a spus:

, chiar se trag, pur si simplu, la sorti, din 100 de figuri,

ok atunci asteptam de la organizatori figurile din care se va alege... adica sa stim si noi ce sa antrenam..intelegi tu..

oricum astept raspunsul lui zozo , care va fi mai mult decat edificator...
KIT GUPPY
0

#12 Useril este offline   Red Sky 

• Gold Member
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 29 January 2008 - 08:13 PM

Nu se va trage la sorti.
Programul este deja facut si redactat pentru ambele clase. O sa-l public doar dupa ce vom termina de redactat detalierea acestuia.
Pana atunci iti sugerez sa te antrenezi cu programul de calificari. Diferenta dintre o evolutie in sala si una in camp deschis este ca toata lumea v-a executa figurile afara. Diferentierea se va face prin calitatea acestora.
www.redsky.ro
0

#13 Useril este offline   mvpricop 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1424
  • Inregistrat: 08-February 06

Postat 30 January 2008 - 09:17 PM

Citeaza

Se vor admite in concurs doar aeromodele acrobatice. Nu vor fi admise aeromodele cu aripa "sus", polistirene si alte "depromasinute".

Pot fi polistirene foarte acrobatice, cu incarcare mare si care sa zboare ca orice model de F3A.

Sper sa nu se supere John, dar din cate am inteles, modelul lui are aripa din polistiren, placata si probabil cu vreo insertie, ceva, nu? Bine, numai aripa (deocamdata)..... Polistirenul permite orice fel de constructii: cu incarcare mare, mica, etc..... E nevinovat. Nu trageti in polistiren!

LE: as fi impus o incarcare pe aripa minima - de exemplu 80g/dm^2. Tehnologia in care e facut modelul, poate ar trebui sa conteze mai putin. Evident, fiind competitie privata, se poate impune orice....

Aceasta postare a fost editata de INCAS: 30 January 2008 - 09:21 PM

Cu sau fara de motor,
Io le zbor pentru popor!

Schaum vor dem Mund,
Und Papier fuer der Fund!
0

#14 Useril este offline   Red Sky 

• Gold Member
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 30 January 2008 - 10:04 PM

Incas,

Aripa construita cu miez de polistiren si imbracata in diferite materiale (balsa, fibra,...) e cu totul altceva fata de ce ma gandeam eu, adica formozze, shockuri, etc.
In regulament va fi o descriere amanuntita. Aici am pus doar niste date generale.

Nu te gandi ca daca ai "un centimetru patrat" de polistiren pe avion, nu poti concura ;)
www.redsky.ro
0

#15 Useril este offline   Red Sky 

• Gold Member
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 19 May 2008 - 10:13 PM

Imi pare rau pentru intarziere dar acum puteti descarca programele finale la cele doua categorii.

AcroRC-I

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de Flyboy3D: 19 May 2008 - 10:18 PM

www.redsky.ro
0

#16 Useril este offline   Red Sky 

• Gold Member
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 19 May 2008 - 10:18 PM

AcroRC-II

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de Flyboy3D: 19 May 2008 - 10:18 PM

www.redsky.ro
0

#17 Useril este offline   Red Sky 

• Gold Member
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 19 May 2008 - 10:33 PM

Maine o sa o sa postez si regulamentul.

La HF voi detalia cu cei interesati si cu arbitrii cele patru programe.

Spor la antrenamente!

Aceasta postare a fost editata de Red Sky: 19 May 2008 - 11:00 PM

www.redsky.ro
0

#18 Useril este offline   Red Sky 

• Gold Member
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 04 August 2008 - 05:33 PM

S-au mai stabilit cateva detalii:

* Taxa a ramas la faza de "simbolica" = 50 lei, se va plati dupa calificari

* Inscrierea se poate face direct la categoria dorita sau cei care au "picat" la AcroRC-I pot incerca calificarea la II.

*** Inscrierile se fac incepand de azi pana cel tarziu in data de 17.08.2008 completand formularul de inscriere atasat pe care mi-l puteti trimite (copy/paste) pe MI, YM, e-mail...

* Vor fi doua manse, prima vineri 29.08 incepand la ora 14 si a doua sambata 30.08 la aceeasi ora.

* Joi 28.08 si vineri dimineata (29) se tin probele de calificari. 2 sanse... pana cel tarziu la ora 14.

Daca cineva vrea sa vina mai repede de joi 28, pentru antrenamente si chiar pentru a da proba de calificare, este binevenit incepand de azi.
Pentru zborurile de calificare va rog sa tineti cont de orientarea pistei: spatele la soare in a doua parte a zilei.
Nu-mi mai aduc aminte acuma de inca cateva chestii dar orice nelamurire se poate rezolva aici.

Fisiere atasate

www.redsky.ro
0

#19 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 August 2008 - 11:26 AM

m-am uitat in calendar si am vazut ca au mai ramas doar 8 zile pina la data limita a inscrierilor.
considerind acest concurs ca fiind unul serios si semnificativ, mai ales prin prisma obiectivului declarat si a demersului continut, am putea sti cam ce piloti si cu ce modele s-au inscris pina la aceasta ora?...ma gindesc ca ar trebui sa fie definitivata intr-o proportie destul de mare lista participantilor, mai ales ca nu cred ca ne aflam intr-o situatie de a finaliza/rezolva/hotari chiar pe ultima suta de metri...( a fost anuntat de destul de mult timp...)
intreb acest lucru pentru a ne putea programa (unii dintre noi sint in aceasta situatie, dat fiind faptul ca mai si muncim un pic...) o eventuala deplasare la locul de desfasurare a concursului,in perioada respectiva, si am dori sa stim, daca mergem, cam ce piloti putem urmari in concurs; avem convingerea ca publicarea/actualizarea listei de concurenti inscrisi nu poate decit sa creasca numarul celor determinati sa participe(sub o forma sau alta) la aceasta proiectata reuniune rc, de aceea cred ca demersul de fata este justificat.
multumim,
bafta si minuni!

"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#20 Useril este offline   Red Sky 

• Gold Member
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 11 August 2008 - 10:35 PM

Vezi postareamizzone, la Aug 9 2008, 12:26 PM, a spus:

...ma gindesc ca ar trebui sa fie definitivata intr-o proportie destul de mare lista participantilor, mai ales ca nu cred ca ne aflam intr-o situatie de a finaliza/rezolva/hotari chiar pe ultima suta de metri...( a fost anuntat de destul de mult timp...)

Si eu ma gandeam ca la ora asta fiecare ar cam fi trebuit sa stie daca vine sau nu. Mai este putin pana la data limita si poate ca majoritatea sint hotarati dar amana inscrierea pana in ultimul moment. Asa sintem noi romanii, ingrasam porcul in ajun :ph34r:

Si, da, demersul este justificat pe deplin. Este si motivul pt care am pus un formular de inscriere. "Nu m-ar deranja" sa stiu si eu un numar cel putin informativ al concurentilor. Deocamdata mi-e imposibil sa anunt evenimentul la presa...
www.redsky.ro
0

#21 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 13 August 2008 - 03:41 PM

foile de arbitraj sunt gata redactate si tiparite.maine comisia de arbitrii intra in sedinta tehnica aici la bucuresti.ultimele detalii de arbitraj se vor stabili joi 28.08 de catre comisia de arbitrii si cele doua cluburi organizatoare RED SKY respectiv FLYING VAMPIRES.
ne vedem acolo.
flying is my life...
0

#22 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 August 2008 - 05:50 PM

asa. iata-ne ajunsi si in data de 17..08.2008
conform celor scrise de onor organizatorul, inscrierile s-ar accepta pina CEL TARZIU astazi...astfel ca azi ar mai fi de asteptat sa se inscrie doar ceva rataciti/intirziati, asa, pe ultima zi, cei seriosi presupunind ca au facut-o de mult...asadar, am putea sti, totusi, si noi, cine s-a inscris?...intrebam ca sa stim si noi daca si pe cine venim sa vedem...
zau asa, nu credem ca e "secret de stat", sau, cel putin, nu-i normal sa fie ...
in alta ordine de idei, onorata comisie de arbitri ce componenta are?
bafta si minuni!

0

#23 Useril este offline   zozo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1126
  • Inregistrat: 25-April 03

Postat 17 August 2008 - 07:30 PM

Asa cum s-a anuntat initial, in perioada 28-31 August pe aerodromul A-51 de langa Alba Iulia se va desfasura campionatul national de acrobatie pentru aeromodele cu radiocomanda destinat pilotilor amatori.

Categoriile, regulamentul, programul de calificari, programul de concurs si taxa de participare au fost anuntate pe parcursul lunilor ce au urmat anuntul oficial (4 Decembrie 2007).

Conform traditiei, subiectul a fost dezbatut vehement pe cai private unde se vehiculau variante de 3-4 etape, fiecare cu cate 2 manse. Avand in vedere experienta acumulata cu intalnirile fun-fly la care doar intuitia poate arata cu precizie cine se va prezenta cu adevarat, am decis ca in acest an, competitia sa se desfasoare cu o singura etapa avand doua manse.

Prin motivului bineintemeiat explicat anterior, am dorit sa evaluam interesul manifestat vis-a-vis de o astfel de competitie de catre comunitatea aeromodelisca, unde gradul de seriozitate se poate masura prin completarea la timp a unui banal formular. Asa cum am intuit, cei multi care s-au inghesuit si s-au intrecut in idei si propuneri, acum lipsesc cu desavarsire.

Concursul va fi evaluat de catre doi aeromodelisti de prestigiu care au dovedit prin activitatea lor ca sunt capabili sa judece obiectiv un astfel de concurs:

Andrei Petre alias MEN si Silviu Vitikan alias SILVIU66 ( ordinea este alfabetica)

La calificari, pana in momentul de fata, s-au inscris 4 (patru) concurenti:

- Catalin Bilbie alias CatalinB, Bucuresti
- Florin Capitanoiu alias Florin 100%, Bucuresti
- Calin Brandabur alias Kriminel, Timisoara
- Nicu Damse alias Nicu, Timisoara

Chiar daca gradul de interes este sub nivelul asteptarilor, poate vom reusi sa desteptam comunitatea aeromodelistica ca a sosit momentul sa se trezeasca din somnul fermecat si sa arate ca se poate si in Romania.

Organizatorii
0

#24 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 August 2008 - 11:17 PM

ok.
macar acuma stim "cum stam".
intrebare suplimentara:
-data fiind invocata notiune de seriozitate, sintem curiosi daca se va respecta, ca si consecinta fireasca, in mod corect, termenul LIMITA al inscrierilor, mai exact daca asta este lista finala si irevocabila a celor inscrisi in concurs, avind in vedere afirmatia ca 17.08.2008 este data LIMITA, stabilita/comunicata de organizator; consideram ca aceasta este o dovada de seriozitate/sobrietate, pe de-o parte, din partea organizatorului, iar pe de alta parte o dovada din partea concurentilor ca la un concurs nu-i normal sa te duci daca nu respecti tot, inclusiv termenii si conditiile de inscriere.
nu de alta, dar se apropie "nationalele" celelalte, "federale", si sint curios sa vad daca s-a mai schimbat ceva fata de anul trecut...???...ca programul am aflat ca-i acelasi...
bafta si minuni!

0

#25 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2468
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 18 August 2008 - 12:15 AM

Vezi postareamizzone, la Aug 18 2008, 12:17 AM, a spus:

ok.
macar acuma stim "cum stam".
intrebare suplimentara:
-data fiind invocata notiune de seriozitate, sintem curiosi daca se va respecta, ca si consecinta fireasca, in mod corect, termenul LIMITA al inscrierilor, mai exact daca asta este lista finala si irevocabila a celor inscrisi in concurs, avind in vedere afirmatia ca 17.08.2008 este data LIMITA, stabilita/comunicata de organizator; consideram ca aceasta este o dovada de seriozitate/sobrietate, pe de-o parte, din partea organizatorului, iar pe de alta parte o dovada din partea concurentilor ca la un concurs nu-i normal sa te duci daca nu respecti tot, inclusiv termenii si conditiile de inscriere.
nu de alta, dar se apropie "nationalele" celelalte, "federale", si sint curios sa vad daca s-a mai schimbat ceva fata de anul trecut...???...ca programul am aflat ca-i acelasi...
bafta si minuni!

Recomand, si sustin ideea de prelungire a termenui limita de inscriere pana in data concursului. Aceasta competitie nu
doreste copierea modelului inflexibil competitiilor "oficiale" iar participarea cu doar 4 piloti (la 2 categorii) nu este deloc atractiva. Nu ma duc acolo sa iau cupa sau cel putin locul 2 ce ma duc acolo sa particip impotriva altor piloti din romania. Nu sunt pilot bun, sau constiincios, abia azi m-am apucat de un fel de antrenamente si mi-ar fi jena sa ma declar "maestru al sportului" dupa 2-3 concursuri "castigate" in acest mod. Asta este modelul oarecum infect promovat de federatie si un model ce personal nu-l sustin.

Acum ca se stie lista participantilor putem negocia pozitiile? Primii 2 vor fi 1 si 2 la Acro RC1 iar ultimii doi locul 1 si 2 la acro RC 2... sau viceversa.
In plus unde sunt Zoli si Lucian? Ei nu participa? Ar fi din nou aiurea, chiar daca sunt organizatori nu sunt albitrii si deci impartialitatea este asigurata. As propune totusi 3 albitrii pentru a asigura dreptul la veto celui de-al treilea in caz ca 2 se cearta.

Parerea mea.

Numai bine,
Calin

0

#26 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2468
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 18 August 2008 - 12:20 AM

Vezi postareaKriminel, la Aug 18 2008, 01:15 AM, a spus:

Recomand, si sustin ideea de prelungire a termenui limita de inscriere pana in data concursului. Aceasta competitie nu
doreste copierea modelului inflexibil competitiilor "oficiale" iar participarea cu doar 4 piloti (la 2 categorii) nu este deloc atractiva. Nu ma duc acolo sa iau cupa sau cel putin locul 2 ce ma duc acolo sa particip impotriva altor piloti din romania. Nu sunt pilot bun, sau constiincios, abia azi m-am apucat de un fel de antrenamente si mi-ar fi jena sa ma declar "maestru al sportului" dupa 2-3 concursuri "castigate" in acest mod. Asta este modelul oarecum infect promovat de federatie si un model ce personal nu-l sustin.

Acum ca se stie lista participantilor putem negocia pozitiile? Primii 2 vor fi 1 si 2 la Acro RC1 iar ultimii doi locul 1 si 2 la acro RC 2... sau viceversa.
In plus unde sunt Zoli si Lucian? Ei nu participa? Ar fi din nou aiurea, chiar daca sunt organizatori nu sunt albitrii si deci impartialitatea este asigurata. As propune totusi 3 albitrii pentru a asigura dreptul la veto celui de-al treilea in caz ca 2 se cearta.

Parerea mea.

Numai bine,
Calin

Programul nu este greu, luati-l si studiati-l putin si veti vedea ca manevrele sunt chiar accesibile. Nu va speriati daca nu veti lua 1-2-3. Romanului ii place sa mearga la fix, sa fie sigur ca va castiga dar nu asta este spiritul competitiei. Personal o vad ca o oportunitate in ordonarea zborului personal, fixarea unui target odata ce ajung in aer, respectarea unui program bine definit si executarea lui cat mai corect. Asta da esenta unui pilot adevarat, nu numarul de cupe/medalii castigate in competitii cu 1 adversar.

Pentru transparenta, am adaugat filmul din prima zi de antrenamente (ieri), programul de calificari Acro RC1. Se poate observa greselile si tentativa mea de a intelege si respecta programul impus.

http://www.youtube.c...h?v=n_c4wBc1_Bs

Voi monta si posta si filmul cu programul din concurs cu proxima ocazie.

Numai bine,
Calin

0

#27 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 18 August 2008 - 08:47 AM

In ultimul minut mi-am anuntat si eu participarea (nu din cauza sa il enervez pe mizzone si nici ca nu sunt serios )

Dar ma sperie si pe mine atitudinea asta "data fiind invocata notiune de seriozitate, sintem curiosi daca se va respecta, ca si consecinta fireasca, in mod corect, termenul LIMITA al inscrierilor bla bla bla bla" ... SUNTEM CURIOSI ... daca nu e secret de stat (citez din clasici) ce inseamna SUNTEM .. e la plural .. Daca vorbesti in numele unui grup te rugam sa ne spui si noua in numele cui vorbesti (noua forumului )

Asta este motivul pentru care multi nu se inscriu ..."Mergem la AcroRC sa puna aia biciu pe noi" sau "Nu vin io acolo pentru ca nu sunt in stare" De unde sti daca nu participi cel putin odata ??????? ... Repet, principalul motiv pentru care facem asta este distractia . NU e servici nu se castiga bani din asta (cel putin nu la noi) o facem pentru ca ne place.. daca ne incrancenam asa o sa iasa un cur .. o sa dispara distractia deci nu ne vom mai simti bine deci nu o sa mai venim.

E fix cum zice Kriminel veniti sa simtiti concursul sa luati pulsul sa capatati experienta daca nu aveti sunt sigur ca cei care vor veni vor pleaca cu un plus de valoare modelistica. E un cerc vicios in care intram .. nu venim pentru ca nu avem valoare dar valoarea se capata la concurs si la antrenamente.. Asta e o discutie care a dus la certuri si la indoor..

Nici eu nu m-am antrenat pentru ca nu am stiut ca ajung pana ieri seara si toate avioanele mele sunt bucatele, desfacute, defecte sau nepornite. Asta e daca lucian si zoli ma accepta asa , asta e.. Mai am 1 saptamana si poate we viitor facem ceva.

Bafta multa concurentilor
DT
0

#28 Useril este offline   wabo1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1553
  • Inregistrat: 04-August 05

Postat 18 August 2008 - 09:10 AM

Incerc si eu sa ma inscriu. Iar nu ma aflu in romania si revin doar in 25.8. Model nu eset pregatit, a zburat doar de doue ori si nu am facut de cit doue zboruri de antrenamente. Daca asa ma primiti http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif..
Walter Born
rhc@born.ro
0

#29 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2989
  • Inregistrat: 20-April 02

Postat 18 August 2008 - 10:21 AM

Hop si eu, ca cica nu-i tarziu!
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#30 Useril este offline   Red Sky 

• Gold Member
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 18 August 2008 - 11:15 AM

Intradevar, se stie de mult de acest concurs si ma asteptam ca majoritatea celor care vin sa participe sa se inscrie din timp. Sint tot felul de probleme de organizare care depind in mare masura de numarul concurentilor, nu?

Drept urmare am introdus o "data limita" pentru inscrieri. Urma sa vedem cati se vor inscrie si sa decidem (azi) cat si daca vom prelungi perioada alocata acestei formalitati.
Am fost pus in situatia in care am fost intrebat de un eventual sponsor "cati oameni vor veni? vrem sa aducem bauturi, frigidere,..." Ce sa-i spun? Presei ce sa-i spun la aceeasi intrebare? Nush.

In consecinta:
Se amana termenul final pentru inscrieri pana vineri dimineata (29.08). Se pot face inscrieri si direct pe aerodrom.

Ieri am mai auzit una buna: "am citit pe forum si nu am vazut ca trebuie sa completez un formular..."
Uite-aici, sa se vada:

FORMULAR INSCRIERE

Si am mai ramas uimit la auzul/vazul acestui tip de afirmatii: "ce sa caut eu acolo printre voi?" sau "vin doar sa ma uit". Sigur ca oricine e binevenit ca spectator dar nu inteleg de ce sa nu participati? Nimeni nu cred ca vine exclusiv pentru premii sau podium sau cupe sau mai stiu io ce titlu... o sa fie o atmosfera relaxata si, sper eu, mult fun.

PS
Se pare ca putina miscare prin posturile din acest topic a mai dezmortit interesul pilotilor si drept urmare inscrisi oficial, la ora actuala, avem 15 concurenti.
Dupa cum am mai spus, flexibilitatea este cuvantul care v-a caracteriza aceasta prima editie a AcroRC. In functie de numarul si data/ora inscrierilor, vom decide la fata locului programul competitiei.

Se urmareste, in primul rand, calitatea evolutiilor si nu ingradirea/limitarea/conditionarea participantilor.

Pentru orice alte nelamuriri va stam la dispozitie aici sau la telefon sau...
www.redsky.ro
0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu