Postat 13 September 2008 - 09:00 PM
daca john a confirmat, pur si simplu, si a parut firesc in toata evolutia, rezolvind din mers toate inconvenientele legate de acest concurs(antrenamente ceva mai putine ca altadata-e tatic, mai nou, si la propriu...-, diverse probleme si ghinioane cu sursa incarcatorului-se curenteaza in prima seara la hotel, apoi explodeaza in camera a doua seara..., plus lovirea unei pasari intr-un zbor de proba azi...), m-am bucurat foarte, FOARTE tare de succesul lui macaroana, care a demonstrat determinare si abilitati, obtinind locul doi, avind o acuratete deosebita in figuri, si asta cu un avion care a presupus mult mai putine resurse alocate decit in alte cazuri...BRAVO!
de remarcat exigenta deosebita manifestata de brigada de arbitri, care a impus respect in mod natural, finetea observatiilor pe care le auzeam la dumnealor chiar ne-au dat incredere si mai ales un anume confort moral, stiind astfel ca ierarhia de la sfirsitul concursului avea sa fie EXACT reflectarea realitatii obiective!
FELICITARI concurentilor care au venit cu avioane avind parametri in limitele prevazute de regulament, toate modelele inscrise in concurs fiind din acest punct de vedere "apte"/valide pentru start, nemaiavind parte de circul de anul trecut.
o oarecare dezamagire ar fi insa, datorata neprezentarii unora dintre concurenti/delegati la programatele sedinte tehnice(si la machete si la acrobatie), aceste neajunsuri fiind rezolvate totusi operativ de arbitrii de la cele doua sectiuni/clase, in zilele concursurilor; am inteles insa ca de la anul nu va mai fi admisa absenta de la aceste sedinte, si avem incredere ca lucrurile se vor normaliza/corecta si din acest punct de vedere.
am avut si spectatori "de lux", trebuie amintita prezenta lui lucian, care a venit de la alba sa vada cum decurge concursul de acrobatie(nu-i mai amintesc aici si pe ceilalti "spectatori", cu ei ne vedem oricum in mod obisnuit la clinceni, la zbor...).
ca si statistica, sase din cei zece concurenti care au luat startul au fost admisi dupa calificari in mansele finale, semn ca lucrurile evolueaza bine, selectia tehnica isi spune cuvintul, dindu-ne sperante ca se merge in sfirsit intr-o directie CORECTA.
am mai remarcat FERMITATEA reactiei in cazul scaparii de sub control a unui model in concurs de catre un concurent, acesta fiind invitat IMEDIAT sa opreasca modelul;uite ca se poate, ASA DA!
in rest, vor "vorbi" pozele si filmuletele(a facut "tone" si ######, de era sa-mi "ingenuncheze" laptopul...).
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.