Modelism - RHC Forum: reglaje motor termic - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

reglaje motor termic

#1 Useril este offline   xlast 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 9
  • Inregistrat: 22-September 14

Postat 01 November 2014 - 01:07 AM

Salutare sunt nou pe forum si de vreo 2 luni de zile am realizat ca sunt pasionat de automodelism. Am primit cadou un vrx racing blade ss scara1/10 dar din.pacate nu era functional. Dupa ceva bani investii si 1 accident am reusit sa imi folosesc jucaria corespunzator. Singurul lucru care ma impiedica sunt reglajele motorului. Am cautat pe internet si am invatat cate ceva despre carburator si de unde se regleaza si in ce consta.deci am habar cat de cat...de obicei imi scoate foarte mult fum si cand accelerez la maxim se tureza motorul tare dar nu observ nci o crestere a vitezei am rulat masinuta pe nisip si a mers cat de cat mai bine.deabea azi a aparut fenomenul mai sus specificat. Mentionez faptul ca am.strans ambreiajul, as vrea sa poatez un filmulet cu fenomenul dar din pacate nu stiu nici macar cum sa pun o poza pe siteul asta. Din cat am inteles am schimbat reglajele cu cele factory defaults pe care soer sa le fii nimerit de pe youtube...revin.maine maine cu un raspuns cu cum merge. Daca cineva ma poate ajuta am si niste filmulete.pe youtube..lasti mesaj pt link.multumesc !
0

#2 Useril este offline   Tzicul 

• Free your mind
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2114
  • Inregistrat: 31-May 12

Postat 02 November 2014 - 11:50 PM

Ia legatura cu cei de la speedrc, vad ca ei il au la vanzare.
http://www.speedrc.r...mic-rtr-7729289

PS Completeaza-ti orasul la profil si vezi poate gasesti ajutor prin zona

Aceasta postare a fost editata de Tzicul: 02 November 2014 - 11:51 PM

Axial Yeti XL

Losi LST XXL

Kyosho Mad Force Xtra long and Xtra wide
Imagine postata
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi