Modelism - RHC Forum: MCPX, V-2, DX4e, piese - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

MCPX, V-2, DX4e, piese IEFTIN

#1 Useril este offline   octaviu 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 203
  • Inregistrat: 29-June 14

Postat 03 October 2014 - 12:29 PM

-Buna! Vand tot ce se vede in poze, la pret de jumate cat m-a costat pe mine. L-am luat de pe acest forum, apoi i-am luat ax, rotita, swashplate, lincuri, axul acela dintre pale, tren de aterizare tip nou, toate noi, sunt montate pe el. nu mai are nici un joc, nu vibreaza... <deageaba> tot nu reusesc sa il zbor, in camera e ok. afara nu reusesc sa zbor mai mult de 20-30 secunde. E prea rapid pt. mine. Asa ca m-am hotarat sa il dau. Statia este dx4eX, Impecabila, si functionabila si estetic, defapt e noua. As fi bucuros sa-l dau la cineva care sa si stie sa-l zboare. pret 300Lei, fara taxe, Expediez doar cu Fan curier, cu ramburs. M-ar interesa un V-913, Fara telecomanda, plus diferenta, sau la schimb, un motor FORCE 18SZ, 2,95cc, complet, adica cu toba, ambreaj, clopot, pt. o masinuta REELY FIRESTAR 2WD, Sa am de rezerva, ca am o astfel de masinuta, chiar noua. las si nr. tel. pt. detalii. 0723004380

Fisiere atasate

0

#2 Useril este offline   octaviu 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 03 October 2014 - 12:46 PM

Vezi postareaoctaviu, la 03 October 2014 - 12:29 PM, a spus:

-Buna! Vand tot ce se vede in poze, la pret de jumate cat m-a costat pe mine. L-am luat de pe acest forum, apoi i-am luat ax, rotita, swashplate, lincuri, axul acela dintre pale, tren de aterizare tip nou, toate noi, sunt montate pe el. nu mai are nici un joc, nu vibreaza... <deageaba> tot nu reusesc sa il zbor, in camera e ok. afara nu reusesc sa zbor mai mult de 20-30 secunde. E prea rapid pt. mine. Asa ca m-am hotarat sa il dau. Statia este dx4eX, Impecabila, si functionabila si estetic, defapt e noua. As fi bucuros sa-l dau la cineva care sa si stie sa-l zboare. pret 300Lei, fara taxe, Expediez doar cu Fan curier, cu ramburs. M-ar interesa un V-913, Fara telecomanda, plus diferenta, sau la schimb, un motor FORCE 18SZ, 2,95cc, complet, adica cu toba, ambreaj, clopot, pt. o masinuta REELY FIRESTAR 2WD, Sa am de rezerva, ca am o astfel de masinuta, chiar noua. las si nr. tel. pt. detalii. 0723004380

0

#3 Useril este offline   octaviu 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 03 October 2014 - 12:48 PM

-Va rog sa m-a scuzati- din graba am gresit nr. de tel. 0723003480
0

#4 Useril este offline   hardy@ 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 86
  • Inregistrat: 25-November 11

Postat 02 November 2014 - 01:11 AM

Salut!
Te intereseaza un V911 v2(varianta noua) aproape nou(~5zboruri)+diferenta?
Mersi!
0

#5 Useril este offline   octaviu 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 02 November 2014 - 01:21 PM

Vezi postareahardy@, la 02 November 2014 - 01:11 AM, a spus:

Salut!
Te intereseaza un V911 v2(varianta noua) aproape nou(~5zboruri)+diferenta?
Mersi!

-s-a dat mcpx, si toate piesele. se poate inchide. multumesc! Forum RHC.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu