Modelism - RHC Forum: Incarcator TRITON - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

Incarcator TRITON urgenta

#31 Useril este offline   Flying Kettle 

• Adevaratul ceaun zburator!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2498
  • Inregistrat: 17-December 02

Postat 04 October 2005 - 08:33 AM

Charly, la 3 Oct 2005, 20:47, a spus:

incearca sa cuplezi acumulatorul la intrare si acc de incarcat si dupa asta atinge masa de la intrare cu masa de la iesire !

teoretic, protectiile ar trebui sa fie concepute pentru americani; nici ei nu cred ca sunt asa de idioti sa faca asta, desi poti avea muuulte surprize in ceea ce priveste poporul ala...
Eu mi-am facut o practica sa deconectez pacul de fiecare data cand schimb alimentarea, e cel mai simplu, nu de alta, dar poate pavcostelmeseriashu' nu o sa aiba mereu timp liber...
Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !

Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
0

#32 Useril este offline   pavcostel 

• Membru Fumator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1598
  • Inregistrat: 01-October 04

Postat 07 October 2005 - 08:16 AM

@Bogdan Stancu
Merci, dar ideea era ca aceste protectii au fost concepute sa lucreze strict in conditiile specificate in Instructiunile chargerului. Daca le respecti poate este ciudat pentru un roman, dar deloc ciudat pentru restul lumii... Acele protectii se refera deasemenea la erorile curente de exploatare, cum ar fi conectare baterie, tensiune mai mica, scurt pe iesire(moderat si de scurta durata!). De regula problemele apar fie accidental, fie din neatentie. Atunci se iese din marja de eroare acceptata de proiectant. La pretul lui, personal cred ca e cel mai bun de pe piata.(inca!)
Asa ca cel mai bine e sa incercam sa ne ferim de accidente....pentru ca tocmai la astea nu are protectie!
Spatiile goale de pe placa? Pana acum nu am vazut la Triton...Ar fi si greu sa scoata ceva, poate doar circuitul de la sonda de temperatura...

Cu stima,
Si cu urarea de a nu avea nevoie de mine(profesional!),
Costel
35 MHz, canal 60,62,78.
0

#33 Useril este offline   Try 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 08-February 04

Postat 02 June 2007 - 10:42 AM

Aceeasi problema am avut-o si eu, avand acc. conectat la Triton in prealabil am conectat si Tritonul la bateria masinii si rezultatul a fost fum alb.
Piese afectate :
1 buc. IRFZ44
2 buc. IRF7424
Primul l-am gasit usor in zona magazinelor cu piese electronice Maica Domnului, dar celelalte doua cam greu; in cele din urma, comandate fiind in doua locuri, au venit 2 buc IRF7424 pe care le-am si folosit si 2 SI4401DY care mi-au ramas, aviz doritorilor deci...
Sper sa n-aveti totusi nevoie de ele!
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu