Modelism - RHC Forum: C.E. - Buzau - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

C.E. - Buzau Intrebare

#31 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1966
  • Inregistrat: 08-May 02

Postat 22 October 2005 - 07:31 AM

Negativ!
No brain, no headache.....
0

#32 Useril este offline   Zippo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1077
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 22 October 2005 - 08:09 AM

Salut ! Sunt ceva mai mult de 4 cluburi sportive, si anume: Suceava, C.Lung.M, Buzau, Pucioasa,Sibiu, Bacau,Ploiesti.
Dupa cate am auzit, calendarul competitional pe 2006 va cuprinde 2 cupe Mondiale si Campionatul National.Inca nu se stie exact data si locatia dar cand o sa aflu am sa va anunt si pe voi.In schimb se stie unde se vor tine Mondialele "Baykonur - Kazahstan- Mother Russia" :( http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif
Mr.F , daca vrei neaparat sa ei contact cu veteranii in racheto , iti recomand sa asisti la unul din concursurile organizate de Federatie... Bafta !
0

#33 Useril este offline   adrry 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 8
  • Inregistrat: 09-March 05

Postat 04 January 2006 - 04:10 PM

Zippo, la 22 Oct 2005, 08:09, a spus:

Salut !  Sunt ceva mai mult de 4 cluburi sportive, si anume: Suceava, C.Lung.M, Buzau, Pucioasa,Sibiu, Bacau,Ploiesti.
    Dupa cate am auzit, calendarul competitional pe 2006 va cuprinde 2 cupe Mondiale si Campionatul National.Inca nu se stie exact data si locatia dar cand o sa aflu am sa va anunt si pe voi.In schimb se stie unde se vor tine Mondialele "Baykonur - Kazahstan- Mother Russia" :) http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif
    Mr.F , daca vrei neaparat sa ei contact cu veteranii in racheto , iti recomand sa asisti la unul din concursurile organizate de Federatie...    Bafta !

si o cupa europeana la Buzau.

Aceasta postare a fost editata de adrry: 04 January 2006 - 04:11 PM

0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu