C.E. - Buzau Intrebare
Postat 14 September 2005 - 04:04 PM
Deoarece nimeni nu a binevoit sa posteze ceva amanunte despre CE de rachetomodele care s-a tinut la Buzau, ROG FRUMOS sa se milostiveasca cine a participat si sa ne dea cateva amanunte. Eventual macar ierarhia finala pe clase.
Pacat ca o astfel de manifestare s-a tinut "pe sest", cred ca merita vazuta....
Cu stima,
Costel
Postat 16 September 2005 - 09:39 PM
Postat 20 September 2005 - 12:31 PM
Postat 20 September 2005 - 03:34 PM
CE ERA ASA GREU?
Costel
Aceasta postare a fost editata de pavcostel: 20 September 2005 - 10:52 PM
Postat 20 September 2005 - 07:40 PM
Postat 20 September 2005 - 08:05 PM
Nu te supara, dar ai fost cu clubul sau singur, cu masina proprie?
Nu tine faza cu Hotelul, sa stii ca nu am spus absolut nimic despre cazare sau transport, ci doar despre locatie si ce alte formalitati mai trebuie indeplinite. Nu intotdeauna am intrat la Bobocu' asa ca pe camp...
Si tot nu m-am lamurit, pentru mine doar, CINE a organizat manifestarea? Veneam poate sa va fac galerie, sau sa-mi aduc aminte de vremea cand transpiram cu Chindia, nu mai stiu ce numar... Nu concuram si nu era un pericol pentru nimeni, benzina mea, timpul meu cazarea mea...
Din franturi de posturi, si alea dramuite cu zgarcenie, nu se va promova aceasta ramura. Se va dezvolta o pasiune mai mult pirotehnica decat rachetomodelistica.
Costel
P.S. - Si chiar era greu sa postati alea doua randuri de mai sus?
P.P.S.-
Uite, la 8 septembrie, alaturi de alte cereri...
http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?act=...t=0entry76604
Aceasta postare a fost editata de pavcostel: 20 September 2005 - 08:09 PM
Postat 20 September 2005 - 10:05 PM
Postat 20 September 2005 - 10:50 PM
@ zippo. Te rog personal, la anul sa postezi macar cu o saptamana inainte....
Nu stiu cum e la tine, dar la mine"bunavointa" trece pe ultimul plan...
Trebuie aranjat la serviciu, convinsa nevasta, pregatit drum si cazare, ca nu mai am 20 ani sa tin la tavaleala...Asa ca e mai complicat dupa cum vezi.
O copie a programului probelor pe zile ar ajuta pe multi, cred...Unii vor sa vada anumite probe, altii altele...In felul asta se pot planifica aceste calatorii, sa nu iasa cu necazuri la job sau acasa...
Si te asigur ca au mai fost si alti doritori sa asiste. Macar sa aiba ce povesti...
Deci, sa o lasam moarta, asa amara cum e....
Asteptam niste informatii, cat de cat, si mai ales parerile colegilor de forum prezenti. Ce i-a impresionat cel mai mult, ce i-a nemultumit cel mai mult...
Cu stima,
Costel
Postat 21 September 2005 - 06:11 PM
Faceti si la Rachetomodelism o rubrica "Intalniri, cupe, concursuri". Asta daca sunt persoane interesate sa vina la astfel de competitii ca spectatori.
Si ca sa-i mai scuz pe sportivi:
Nu au timp cu o saptamana inainte de concurs sa stea pe net, sa citeasca sau sa scrie mesaje pe forum. Tocmai de-asta trebuie sa existe rubrica mentionata mai sus: ca mesajul sta intotdeauna deasupra, deci poate fi scris cu mult timp inainte, nu doar cu o saptamana.
Iar initiativa asta nu e bine sa vina de la un concurent, ca poate sa sune a lauda.
Daca totusi ash fi fost organizator, m-ash fi "laudat" mai tare, ca putina propaganda nu strica...
Postat 21 September 2005 - 06:52 PM
Ideea nu era ca cei ce concureaza sa posteze... Poate doar in ultima instanta, fiindca nimeni de la Federatie nu a pus un MINIM anunt la Generale, macar... Sau oriunde...Un moderator ar fi avut grija sa o puna la vedere...
Am apelat la bunavointa lui zippo, in primul rand ca sa fiu sigur ca nu se repeta situatia de anul asta.
Desi aparent e un subiect cam orfan, sunt multi cei care citesc si sunt interesati. Poate fiindca sunt colegi de "microb", forum, oricum sunt urmarite destul de aproape realizarile in domeniu.
Iar problema pleaca da la organizare... Chiar era un eveniment de laudat, nu de trecut in anonimat. Nu inteleg, refuz sa cred ca sunt alte interese obscure si contrare...Poate am prea multa imaginatie, caz in care rog sa fiu scuzat.
Asteptam noutatile, clasamentul daca se poate, si mai ales impresii.
Cu stima,
Costel
Postat 22 September 2005 - 11:11 AM
pavcostel, la 21 Sep 2005, 18:52, a spus:
Ideea nu era ca cei ce concureaza sa posteze... Poate doar in ultima instanta, fiindca nimeni de la Federatie nu a pus un MINIM anunt la Generale, macar... Sau oriunde...Un moderator ar fi avut grija sa o puna la vedere...
Am apelat la bunavointa lui zippo, in primul rand ca sa fiu sigur ca nu se repeta situatia de anul asta.
Desi aparent e un subiect cam orfan, sunt multi cei care citesc si sunt interesati. Poate fiindca sunt colegi de "microb", forum, oricum sunt urmarite destul de aproape realizarile in domeniu.
Iar problema pleaca da la organizare... Chiar era un eveniment de laudat, nu de trecut in anonimat. Nu inteleg, refuz sa cred ca sunt alte interese obscure si contrare...Poate am prea multa imaginatie, caz in care rog sa fiu scuzat.
Asteptam noutatile, clasamentul daca se poate, si mai ales impresii.
Cu stima,
Costel
S-a postat aici (de catre ...."federatie...!!):
http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?act=...=ST&f=5&t=5830&
au fost peste 40 de accesari, nici o reactie.........
Am facut aproape 300 poze format mare.....cand imi va permite timpul, le voi duce pe un CD la RHC, sa le puna pe forum!
Aceasta postare a fost editata de pitts: 22 September 2005 - 11:12 AM
Postat 22 September 2005 - 11:41 AM
Batem apa in piua, ne descoperim frustrarile si atat. Personal nu am vazut acel anunt,cautam si calendarul pe probe si zile, poate nu am stiut sa-l caut eu... Sper ca data viitoare, daca nu e facuta si o promovare, cu calendar, ca la aero, macar sa-mi atraga atentia cineva ca sunt prost.
Oricum asteptam cu interes un clasamenti, ceva poze si mai ales impresiile participantilor.
Cu stima,
Costel
P.S. - domnule Conu, tot respectul, dar acel anunt nu este pus de Federatie, ci de dumneavoastra, in calitate de membru al acestui forum. Nu vreau sa minimizez cu nimic contributia dumneavoastra, si nu am caderea sa judec oameni. De regula, un anunt al unei institutii, organism,etc e mult mai precis si amanuntit, cu calendar, conditii, cerinte, interdictii. Tin sa va multumesc ca a fost pus macar asa, ca intre pasionati, chiar daca eu nu l-am vazut la timp. Asta e vina mea exclusiv. Asteptam pozele si clasamentul.
Aceasta postare a fost editata de pavcostel: 22 September 2005 - 11:46 AM
Postat 02 October 2005 - 12:24 AM
PS: am uitat sa pun si clasamentu dar data viitoare il pun, promit.
Dj_NAe
Postat 02 October 2005 - 12:03 PM
Clasament Seniori
http://www.stud.usv.ro/~gticuleanu/doc/C[1...UAL_SENOIRS.xls
Clasament Juniori
http://www.stud.usv.ro/~gticuleanu/doc/C[1...UAL_JUNIORS.xls
Clasament Echipe Seniori
http://www.stud.usv.ro/~gticuleanu/doc/C[1...EAM_SENIORS.xls
Clasament echipe Juniori
http://www.stud.usv.ro/~gticuleanu/doc/C[1...EAM_JUNIORS.xls
Postat 02 October 2005 - 12:07 PM
S1 - rachete altitudine (2 trepte sau 1 singura treapta)
S3 - rachete cu sistem de recuperare cu streamer
S4 - Boost Glider - rachetoplane
S5 - machete altitudine
S6 - rachete cu sistem de recuperare cu parasuta
S7 - machete
S8 - rachetoplane RC
S9 - rachete cu sistem de recuperare prin autorotatie ( gyrocopter )
Sunt explicate detaliat in regulamentul F.A.I www.fai.org
Postat 21 October 2005 - 04:26 PM
Mr. F, la 21 Oct 2005, 15:17, a spus:
dupa stiinta mea(!) in Bucuresti nu exista secti de rachetomodele in cadrul cluburilor sportive afiliate la federatie....doar in Buzau(2), Suceava(1), Campulung Moldovenesc (1)...si ceva urme in Sibiu
Aceasta postare a fost editata de pitts: 21 October 2005 - 04:27 PM