Modelism - RHC Forum: cum ati inceput aeromodelismul? - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

cum ati inceput aeromodelismul? rascolim amintiri

#1 Useril este offline   Picatot 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 839
  • Inregistrat: 05-June 04

Postat 04 February 2005 - 01:07 PM

Discutii, discutii.....
ON TOPIC, OFF TOPIC
Cei care doresc POT SCRIE AICI: CE M-A DETERMINAT SA MA APUC DE MODELISM?
Dar cu mina pe inima! :D
Sa nu existe confuzii!
mesaj normal, off topic, inutil ; off topic dar util ; off topic, important .
0

#2 Useril este offline   LooSeR 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1108
  • Inregistrat: 14-May 04

Postat 04 February 2005 - 01:13 PM

De cand eram copil aveam o pasiune pt masini .. masinute etc .. ! De 2 - 3 ani am urmarit siteul rhc .. mi-=am dorit tot timpul un avion sa invat sa zbor .. sa ma distrez. .sa cunosc lume buna .. !
In primul rand un hobby te relaxeaza ... Kiar daca strangi timbre kiar daca cresti ursi !
Pe mine ma determinat si ma incurajat mult un profesor din state .. care a fost de acord sa ma si ajute ! II multumesc pt asta ! De acolo a plecat totul
Kiar daca o persoana nu mai poate finanta un hobby .. si nu il mmia practica 2 - 3 luni poatre ani asta nu inseamna ca sa lasat de hobby .. In inima lui ar dori sa revina cat mai mult!
Va urez succes :D
A pilota e un vis frumos..... dar devine greu o realitate
Galeria mea
0

#3 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 04 February 2005 - 01:29 PM

"-de ce m-am apucat de modelism?".
da', cu ce sens trebuie privita intrebarea: cu sens peiorativ(adica,sa ma iau singur "la rost"?), sau cu sens declarativ(adica sa explic cauzalitatea)?
bafta si minuni!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#4 Useril este offline   MrSpace 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1079
  • Inregistrat: 16-May 02

Postat 04 February 2005 - 01:30 PM

Discutzii care fac serviciul mai ushor...
SUPEERRR..!!!
Eu m-am apucat de modelism involuntar, cred, poate e ceva genetic...?
Din ce imi amintesc.. cred ca cel mai mult m-a shocat cand pe la 5 ani am vazut un automodel radiocomandat la clubul din suceava... cred ca de atunci am eu sechelee pe mezentel si cerebel si am ceva cu radiocomenzile...
Tot din cauza maniacilor de la suceava m-am apucat si de racheto iar mai spre zilele noastre boala a degenerat si m-am apucat si de aereo usor ushor... sa mai pomenesc ca parca mi-as lua si o masinutza..???
Boala grea!!! sa nu va feriti de ea :D

Aceasta postare a fost editata de MrSpace: 04 February 2005 - 02:22 PM

0

#5 Useril este offline   Picatot 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 839
  • Inregistrat: 05-June 04

Postat 04 February 2005 - 01:43 PM

POVESTE NEROMANTATA:
cu sufletul pe masa!
Intr-o zi feciorul imi zice "TATA MI-AI PROMIS UN AVION CARE SA ZBOARE".
Am zis bine... (saminta exista inca de pe timpurile in care StART SPRE VIITOR inca mai exista iar eu eram la Casa Pionierilor si construiam de zor un avion pe cae nu l-am vazut zburind niciodata!)
Am dat cu saminta de search pe GOOGLE!
Gasit RHC si concurenta....
Sunat la amindoua ....
Cumparat de la cea care a raspuns mai repede si mai prompt!
AVION, RC, .... totul de la "0" intr-o singura transa!
Iesit cu avionul la CIMP (un MINISTAR JET), un soi de aripa
BUSIT DIN PRIMA (de aici si pseudo)
Trecut la intrebari explicatiuni, calimERo!
Zburat CALIMERO ...... ZBURAT PIPER....
Poate daca nu-l rupeam nu mi-as fi pus intrebarea DE CE N-A ZBURAT?
De regula sunt tentat sa ma bag in chestii "IMPOSIBILE" si iata-ma aici BAGAT IN KKT pina peste cap!
CU CASA SANTIER!
Dar se merita!

PS:
@mizzone: acidul face rau la stomac! ;)

Aceasta postare a fost editata de Picatot: 04 February 2005 - 02:01 PM

Sa nu existe confuzii!
mesaj normal, off topic, inutil ; off topic dar util ; off topic, important .
0

#6 Useril este offline   mobi 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 508
  • Inregistrat: 27-May 04

Postat 07 February 2005 - 10:00 AM

http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/huh.gif Eu m-am apucat de modelism?????
0

#7 Useril este offline   Guest11 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 289
  • Inregistrat: 03-December 04

Postat 08 February 2005 - 07:55 AM

Cam aceiasi conjunctura am avut-o si eu ca Picatot dar mai ales pentru Guest junior (d'aia e si numaru' 11,adica unu si unu,cel mare si cel mic) si mai ales eram disperat cand il vedeam cum isi cheltuie economiile , "in cadou de la bunici" , alocatia etc pe chinezarii care acum zac in beci sub forma unor munti de plastic.M-am gandit ca acest hobby poate sa-l mai instruiasca cel putin d.p.d.v tehnic si pe viitor mai are habar de cate ceva.(nu e chiar atat de usor sa faci un lucru sa zboare)
0

#8 Useril este offline   D3xt3r_Jr. 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1284
  • Inregistrat: 15-May 04

Postat 24 March 2005 - 04:23 PM

eu pe la 8-9 ani am vazut la TV o emisiune (mad scieniest's club sau ceva de genu) unde a facut ala o racheta shi de atunci am ramas cu pata mai rau in anul ala tat mi-a cumparat prima racheta cu artificii shi am prins gustul(de revelionu asta am dat 1 mil pe ele) anul trecut pe vremea asta am dat de "Rhc" shi cam asha a inceput totul
Schimbat Nick in Dexter_Jr ca sa resetam numaru de mesaje
0

#9 Useril este offline   MIG-29 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1772
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 12 September 2005 - 03:01 AM

Salutari!

Probabil subiectul este mai bun pentru un pool... dar totusi poate spuneti cum v-ati apucat de aeromodelism? modelism in general? ce v-a determinat sa incepeti aceasta activitate? Nu se doreste un subiect de inaltat in ceruri foste regimuri ci doar de ilustrat si pus in pagina oamenii de prin zona... poate sunt si incepatori care citesc... ar fi de ajutor!

MIG-29
0

#10 Useril este offline   Ady13 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 364
  • Inregistrat: 27-January 04

Postat 12 September 2005 - 08:39 AM

Pt. mine toata "vina" o poarta Mos Craciun, care n-a gasit altceva mai bun sa-i aduca baiatului meu decat o masinuta radiocomandata (o chinezarie de fapt). Si de-acolo a plecat totul. Sincer nu m-asteptam sa fie o boala asa de grea. :D
Orice om are.... un dram de nebunie!
0

#11 Useril este offline   Blue Raven 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 742
  • Inregistrat: 07-August 05

Postat 12 September 2005 - 09:59 AM

Pana cand moderatorii vor face join la cele doua subiecte am sa va povestesc si eu cum de am prins microbul modelismului si al aero in special.

Eram prin clasa a 4-a cand unchiul meu mi-a facut un avion din lemn taiat brut la ferastrau si care avea in bot o elice prinsa cu un cui, care daca alergai se invartea de mama focului. Si asa am prins treptat drag de avioane. Apoi m-a prins rau de tot!

Adica, incepand cu clasa a 5-a am inceput sa citesc din colectia lui unchiu-miu de "Stiinta si tehnica", apoi din "Start spre viitor", si apoi din "Modelism". Dar nu era de ajuns! Asa ca l-am batut la cap pe unchiu cu tot felul de prostii legate de mecanica, termodinamica, aerodinamica, desen tehnic. Cred ca a avut o rabdare de fier cu mine :D ca a rezistat asaltului. Treptat am invatat cate ceva din toate! Si asa m-am apucat singur de facut avioane, toate "home made" din lemn de brad, placaj, polistiren, furnir de brad, carton etc. Nu aveam balsa caci nu gaseam!

La mine in orasel nu era nici un club de modelism. Partea nasoala era ca eram singur si am invatat din experiente (busaiuri) ;) .

Dar treptat mi-am facut un pic de mana si treburile au intrat in normal cat de cat :D.

Am facut in special modele captive, planoare si machete. Pe langa aero am experimentat si ceva navo, dar putine modele.

Aero facea sa fiarba microbul in mine!

Dar prin clasa a 10-a a trebuit sa las deoparte modelismul caci nu mai aveam timp de el! Aveam mult de invatat!

Si abia acum 1-2 luni am reinceput! Epidemia aero a reizbucnit in mine rau de tot! :D)

Si asa am inceput un P51 Python!

Aici m-a inrait si mai tare Dragut care fiind un domn amabil m-a luat pe campul de zbor (ii multumesc foarte frumos) si a facut ca epidemia sa erupa si mai tare in mine! Drept urmare viitorul proiect va fi si mai indraznet: Dornier Do 335!!

Cam atat deocamdata! :D
Stima,
Blue Raven
0

#12 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2659

Postat 12 September 2005 - 12:37 PM

Eram in clasa a 4 (asta se intimpla in 1978), facusem deja cartonase si faza X, (nu mai stiu de care sau cite) kit-uri de la CPL-Tg. Mures (in cele 3 zile de vacanta care ni le-a dat Ceausescu la 4 martie 1977 mi-am facut prima barcuta cu coaste din placaj). Au venit de la Casa Pionierilor si ne-au intrebat la scoala,care vrem sa facem acolo atelierul (aeromodele). Asta insemna 2 (poate 4) ore pe saptamina (iertati-mi memoria dar era alt secol si alt mileniu), institutionalizat cu note, catalog absente etc. Dupa vreo 2 ani de pionerat, pe unii ne-au luat la un club sportiv adevarat (Rapid) (pe semne ca dinozaurii se vorbeau intre ei). Acolo am inceput modelismul cu adevarat, ca sportiv de performanta, dupa care am evoluat la tot ce s-a putut in tara. Eu de Rapid m'am lasat (am avut deziluzii cu FRMD) dar de hobby nu. Asta a ramas o constanta de ceva anisori.
0

#13 Useril este offline   Jimmy 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 927
  • Interests:Aeromodelism

Postat 12 September 2005 - 05:38 PM

Cred ca " virusul " l-am incasat prin '68-70 cand am facut .....vorba vine primul avion cu motor electric MABUCHI nici nu mai stiu din ce jucarie demontat.....era un Tempest....si zbura....pe masa. Era alimentat cu doua fire de la o baterie plata de 4.5

De unde virusul?

Cred ca a avut o perioada de " incubatie " de vreo 10 ani.....probabil de la nastere.
SE-5a powered by YS Yamada
Graupner MC-19 powered by HOTT 2.4GHz
Fieseler Storch 2.4m powered by Magnum
Hyper Bipe Electric
Motto:"Don't take a toy to a scale competition and expect to have earned the respect of real modellers."
0

#14 Useril este offline   King_Gath 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 59
  • Inregistrat: 10-August 05

Postat 12 September 2005 - 05:47 PM

Prin 85-86 am cumparat un Start spre Viitor si acolo pe paginile din mijloc era un navomodel al carui nume nu mi-l mai amintesc.Era o constructie simpla fara coaste, la care am pus un motor de 4,5v, o spitza de bicicleta drept ax si o elice facuta cu foarfeca dintr-o conserva. A mers vreo 3 minute pina s-a consumat bateria de 4,5 (pe vremea aia era mare lucru sa tina o baterie mai mult de o ora).Junior parca se chema...sau ma insel?La avioane am trecut de curind si nu imi pare rau.Mai am un papuc de viteza de terminat pe undeva dar nu ii vine vremea prea curind.
Fight...Win....Prevail
0

#15 Useril este offline   Vivi 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 665
  • Inregistrat: 06-June 02

Postat 13 September 2005 - 11:17 AM

Eu m-am nascut cu virusul in mine. De cand ma stiu, mi-a placut tehnica, dar in special avioanele. Primul aeromodel a fost unul cu motor de cauciuc, Tzantzar se numea, si chiar zbura fain. Asta se intampla in clasa a 5-a. Pana sa termin liceul, am incercat sa fac si altele, dar in lipsa de balsa, motoare termice si statii, am reusit sa mai zbor doar doua planoare facute din kituri cumparate. In timpul facultatii am luat o pauza, dar virusul ma rodea in continuare. Spre sfarsitul ei (facultatii) am cumparat niste planuri de Messerschmitt si IAR 81 din revista Modelism si am zis ca ma apuc sa le fac, dar nu am depasit stadiul de teorie. Dupa facultate, fiind trimis in Germania in interes de serviciu, mi-am putut lua prima telecomanda si primul avion: evident era un Messerschmitt, ca doar era cel mai frumos ;) Norocul meu ca nu l-am zburat ca-l faceam praf. Am reusit totusi sa-l zbor cativa ani mai tarziu. De atunci nu am mai luat nici o pauza si am fost constant implicat in aeromodelism...
0

#16 Guest_esox_*

• Grup: Guests

Postat 13 September 2005 - 11:58 AM

Eu nu cunosc originea virusului din mine, o am de cand ma stiu. Ca copil autodidact am construit - impotriva vointei parintilor (tata zicea ca n-o sa pot trai din fabricarea elicopterelor) - din kituri "Vulturul", "Tantarul", "Flamingo" iar mai tarziu am construit un model cu motor de cauciuc cu fuselajul structura de lemn, totul singur, fara instructor. Singurul ajutor pe care l-am primit (in afara de cate un kit primit de la fratele meu) a fost o camaruta in caminul cultural comunal, unde mi-am instalat atelierul. Partea rea a fost ca era chiar langa camera "rosie" cu toata bibliografia obligatorie de pe acele vremuri. Si nenorocirea a venit in '89, cand "revolutionarii" nu au mai facut diferenta intre cele doua camere si au ars totul, inclusiv modelele, cartile, revistele, sculele mele... nu mi-a mai ramas nimic. In anii care au urmat nu am mai avut posibilitate sa reiau totul, in schimb am facut planorism si am pastrat virusul modelismului in suflet pentru timpuri mai bune. Si iata ca au venit si acele timpuri, cand, cu totul ca mai lipsesc doua elemente necesare (timpul si banii), vom relua modelismul impreuna cu juniorii mei ... :lol:
0

#17 Useril este offline   jester 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1296
  • Inregistrat: 11-April 04

Postat 13 September 2005 - 01:53 PM

eu unu de cand ma stiu mi-au placut avioanele, pasiune mostenita, presupun....nu stiu sa fiu inceput sa-mi placa avioanele dintr-un anumit moment...mi-au placut de cand ma stiu
si de mic mi-am dorit sa devin pilot militar, si asta imi doresc si acum.
am dat de site-ul RHC acum un an si ceva, si atunci am dat nas in nas cu modelismul adevarat si uite asa.....
pana atunci erau doar vise si planuri...facusem chiar o schema a ceea ce ar inlocui in mintea mea de atunci servoul.....dar servoul e mai usor decat ce am vrut eu sa fac..dar si mai scump....
in fine, una peste alta, desi imi mananca timp, BANI(distractie, si orice altceva care ar costa bani), imi pare bine ca m-am apucat de asta. zic eu ca e o pasiune nobila...cati copii stiu si sunt pasionati de fotbal....cam toti, dar cati de ce facem noi....numai noi :lol:
na si cei care inca nu sunt insrisi ca nu au gasit site-ul.
I feel the need, the neeed for speeed.....
0

#18 Useril este offline   Z-mare 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 594
  • Inregistrat: 25-April 03

Postat 13 September 2005 - 04:58 PM

De ce m-am apucat de modelism?
Se zice ca suma viciilor este constanta. Cum eu nu beau, nu fumez si sint devreme acasa.......:)
Din pacate (ori fericire ) nu e singura pasiune: mai e pe lista electronica si fotografia! :lol:
Si, daca imi permiteti, mai e ceva: nevestele nu mai pot de frica unei amante. Saracele, daca ar sti ca cea mai adracului amata e ...hobby-ul :lol:. Nu va spun de ce......

Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 13 September 2005 - 05:00 PM

0

#19 Useril este offline   Marian 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 44
  • Inregistrat: 01-June 02

Postat 13 September 2005 - 08:34 PM

Intotdeauna mi-a placut zborul.
Mai intai am fost prea mic sa zbor si am mers la cercul de aeromodelism.
Mai apoi am zburat vre-o 7 ani cu planoare. Am sarit cu parasuta.
Dupa asta n-am mai avut bani pentru nimic, cum zicea un filozof (grec??!!):
"Daca Dumnezeu ar fi vrut ca omul sa zboare i-ar fi dat mai multi bani"
Apoi am avut bani si am zburat cu deltaplanul.
Acum am nevasta si copil si am ajuns la un soi de compromis, nu mai zbor eu dar am niste jucarii care zboara. Tinjesc sa mai zbor dar aeromodelele mai alina suferinta.

Eu am inceput aeromodelismul pentru ca i-mi place zborul.
0

#20 Userul este online   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 13 September 2005 - 09:06 PM

ce cand ma stiu toooot in aviatie imi petrec veacul....am zburat cativa ani buni,am facut salturi,am aterizat doar cu cate un motor la aneu....
pana acum cativa ani,cand nevasta mi-a adus din america un kit al celebrului "Spirit of St.Louis",(care si acum e la loc de cinste agatat de lustra) ,si cand m-am hotarat sa ma apuc de el dupa vreo DOI ANI,am dat peste celebrul forum rhc.
de cand am dat peste forum ,pana in momentul in care am ajuns sa pilotez primul meu aeromodel au trecut cam 3 luni....
de atunci aeromodelismul este a doua viata a mea....si nu traita pe ascuns!!
flying is my life...
0

#21 Useril este offline   domnu_doctor 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3218
  • Inregistrat: 11-April 05

Postat 27 November 2005 - 01:22 PM

La mine incubatia a durat cam mult si a fost nevoie de presiuni puternice sa fie expulzata in exterior !! B) :)
Sper sa ma prilejul si momentul sa intru in detaliile care-s picante... rau de tot !! http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif

Stima,
40,665 MHz = Ch 50, FM, PPM, Legal
35,150 MHz = Ch 75, FM, PPM, Legal
27,145 MHz = Ch 19, AM, PPM, Legal
0

#22 Useril este offline   Screamer 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 318

Postat 27 November 2005 - 04:35 PM

La mine a inceput in clasa a 2-a.....c vremuri....eram inscris la Clubul Copiilor Sector 1 de langa cinematograful Patria....la domnul profesor Mircea Oleriu (Dumnezeu sa il odihneasca in pace).....de atunci nu am mai scapat de microb.... :)

Acum cu facultatea incerc sa mai scot o nervura.....un fuselaj.....de la P-40.....dar nu mere ca au inceput partialele http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/mad.gif B)
P-40E - Captiv (Video cu primul zbor)
IAR-27 - Captiv
CAP-21 - Captiv
2x Combat "Pionierul" - Captiv
Graupner "Amateur II" - Trainer
Bombonel - Acro/Trainer (Video cu prima tractare de planor)
0

#23 Useril este offline   Z-mare 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 27 November 2005 - 07:12 PM

Hmmm sa-mi aduc aminte. Zborul mi-a placut de cind ma stiu!
- prin clasa I fiind, se gaseau la librarie niste coli de carton pe care erau desenate partile unui avion, le-am decupat si lipit si, culmea, chiar a iesit un avion...si un zece la ora de lucru manual!
- urmeaza o mica pauza dupa care am facut corabii cu pinze, vapoare, submarine, construite la ...ochiometru, motorizate cu motorase electrice, elastic sau abur (interesant era motorul ala si simplu de construit: doua bucati de talbla si doua mine de pix metalice!), apoi imi cade in mina o carte din colectia "Miini indeminatice" in care iti explica cum poti face machete de avioane. Si dai si taie, ciopleste, lipeste si... iese un SR -71, un IAR-80, un MIG 15.....
- urmeaza o pauza mai mare dedicata fotografiei si electronicii
- imi cade in mina un kit nemtesc si...apucate iar de treaba
- in forta am intrat in machetism (static) prin anul 1993 in urma unei vizite intimplatoare la Muzeul Militar. Si am ramas la statice!
0

#24 Useril este offline   pahguletz 

• ex. paguletz
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 638
  • Inregistrat: 14-February 03

Postat 28 November 2005 - 07:10 PM

fara sa-mi dau seama :D

Aceasta postare a fost editata de pahguletz: 28 November 2005 - 07:10 PM

Ia mai zburati maaaaaai!!!
Laser frate!
0

#25 Useril este offline   Zippo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1077

Postat 28 November 2005 - 09:20 PM

Cred ca dupa primul meu zbor cu un AN2, pe la 5-6 ani... de acolo a pornit totul.Apoi in clasa a 7 am frecventat cativa ani pe la Palatul Copiilor dupa care la CSTA ( clubul tehnico aplicativ) la aero-rachetomodele.La 16 ani planorism de performanta ( brevetat, C argint, tot tacamul....) pana la 21 ani.
Mai multe ce sa va spun , sper sa raman cu pasiunea asta toata viata si nu doar cu o amintire.... bafta si numai bine!
0

#26 Useril este offline   MIG-29 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1772

Postat 29 November 2005 - 03:23 AM

Z-mare, la 27 Nov 2005, 19:12, a spus:

Hmmm sa-mi aduc aminte. Zborul mi-a placut de cind ma stiu!
- prin clasa I fiind, se gaseau la librarie niste coli de carton pe care erau desenate partile unui avion, le-am ......

erau coli de carton colorate si se lipeau partile taiate pe bagheta ce tinea loc de fuselaj? :wub:

M-am jucat si eu cu asa ceva si... cam tot asa am pornit.

MIG-29

Aceasta postare a fost editata de MIG-29: 29 November 2005 - 03:24 AM

0

#27 Useril este offline   Z-mare 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 29 November 2005 - 07:53 PM

Nu MIG-29, le decupai, le lipeai si iesea macheta statica unui avion, la o anume scara. Singurul care mai stiu cum se chema era un Tu-144, mindria Aeroflot-ului!Ce zici tu e altceva, a aparut nitel mai tirziu, m-am jucat si cu alea! Erau unele si cu motor de cauciuc.
0

#28 Useril este offline   Luciffer`boss 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 62
  • Inregistrat: 14-December 05

Postat 16 December 2005 - 07:23 AM

Eu multumesc TV-ului si emisiunii Modelmania, ea mia dat microbu
Sunt tot eu luciffer , dar nu mai stiam parola :D
0

#29 Useril este offline   WarMK 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 310
  • Inregistrat: 27-February 04

Postat 16 December 2005 - 08:14 AM

Eu am mers cu o persoana anume pe chitila pt a ajuta pe cineva la un zbor si din acel moment mi-a "introdus" microbul
0

#30 Useril este offline   Luciffer`boss 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 62
  • Inregistrat: 14-December 05

Postat 16 December 2005 - 08:41 AM

da frumos sa ai pe cineva care sa te introduca in modelism, cand eu nu cunosteam pe nimeni greu a mers la inceput :D
Sunt tot eu luciffer , dar nu mai stiam parola :D
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu