Postat 30 April 2014 - 10:08 PM
3.2-dev-ul de azi zboara fantastic. A trebuit sa cobor Rate_I -urile putin, ca era cam violent la inclinari, si Stab_P -urile de la 5 la 3.5 ca era prea "rigid" si-mi smucea de gimbal.
E clar ca au schimbat registrul de valori, si multumesc pentru pontul cu elevatorul inversat :) Asa era si acum 2 ani... nici nu m-am prins cand l-au modificat prima data.
Am doua frame-uri cvasi-identice. APM 2.5 cu 710 kV si 11x5 respectiv Naza cu 810 kV si 10x5. La capitolul Position-Hold static, Naza sta mai bine. Daca adaug rotatie in ecuatie, APM sta mai bine. Zborul din PH e asemanator, cu APM-ul in valorile default. Doar ca la AC ai parametrii pe care-i poti ajusta, pe cand la Naza e WYSIWYG. La zborul in Atti (echivalent Alt-Hold la AC) Naza tine mai bine inaltimea. APM-ul tinde sa coboare la viteze mai mari si sa urce inapoi pe deceleratie. In schimb are manevrabilitate si cursivitate mai mare. Il zbor mult mai usor ca pe un avion, pe cand cu Naza virajele sunt mai largi, si mi se intampla foarte des sa continui yaw-ul instinctiv in speranta de a strange curba, si ma aleg cu supra-virare si botul pe alt unghi decat cel intentionat. Probabil chestie de obisnuinta, dar oricum APM-ul e mai sportiv si mai precis.