GigiGL, la 18 September 2014 - 08:19 AM, a spus:
Ordinul 8 a fost pentru noi ca 11 Septembrie pentru americani, la alta scara. Oricate carcoteli vor fi de aici inainte, sat fara caini ca pana acum nu va mai fi in aeromodelism. Toata lumea are reguli, le vom avea si noi. Le acceptam si continuam, sau ne lasam de el si trecem la alte ocupatii. Asta-i tot. Pastrati-va cotizatia in buzunar si treceti la minispume si zmee. Este vorba de hobby, nu de job ca sa fiti obligati sa va supuneti.
Salutari tuturor de pe meleaguri galatene! :drinks:
Iar te superi ...
O regula de mare valoare este aceea ca atunci cand vrei ca cineva sa te urmeze intr-o actiune , asociere sau orice altceva in scopuri nobile , trebuie sa
dai dovada ( fie ca iti convine, fie ca nu ) de toata diplomatia si politetea posibila ... nu degeaba exista proverbul precum " vorba dulce mult aduce "
Daca apar discutii despre strutzi, pasivi si activi .... nu stiu daca e bine pentru nehotarati ( si par multi daca sunt abia 16 membrii ) ..
E ca atunci cand mergi la prieteni cu invitatii pentru nunta ta sa a copiilor ... daca pe langa inmanarea "cartonului" in plic le mai transmiti si ceva incurajari verbale de genul :
" ... buwey bulangiule ! sa o iei si pa' boccia aia de nevastata si sa vii la nunta ca si io am fost la tine boule ! .. si sa tii si cont de inflatie la dar .. chietrosule care esti ! "
o sa joci la nunta singur precum Steaua .. cu tribunele goale !
Hai .. bafta si priviti esenta .. :
ARA lucreaza
ARA are nevoie de membrii ca sa poata sustine cheltuielile viitoare
ARA va avea poate nevoie de oameni noi sau in plus care sa faca parte din structurile organizatorice ( asa ca va puteti oferii la Adunarea Generala )
Dar mai usor cu indemnuri de voluntariat si actiune patriotica .. ca mai rau o sa incurcati .. o sa taiati izmenele prea tare nestiind ce face stanga sau dreapta !
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !