wabo1, la 18 September 2014 - 07:36 AM, a spus:
Ca se va dezamagesc putin, se lucreaza in background mai mult de cit se vorbeste aici. Discutiile care le purtam acum au fost dezbatute cam toate in ultimi luni si eu nu consider util se ne invirtim in cerc. Sint unii care lucreaza la o parte de subiecte fara sa se laude in public aici ce au facut si sunt convins ca Andras si Alexandra se consulta la fiecare pasi cu cine trebuie sau are habar in domeniu, cel putin telefonic.
Eu cred ca toate sint pe calea buna si chestia cu cele 50 de lei si ce primesti sau nu primesti pentru ele eu nu are importanta. Pentru mine pot spune ca doar timpul care petrec aici citind mesaje de genul misto si plus timpul de a scrie aici ma costa deja mai mult de cit alea 50Lei.
Importanta are numar de membri inscrisi in curs de o perioda zic eu, scurta, ca cu cifra asta iti pot dea seama daca interesul modelistiilor pentru hobbyul lor exista real sau doar se opreste la vorbe. Pe urma clar ma sperie si pe mine se ma deplasez sute de km prin tara, dar daca o faceam tot in locul acela unde am mai facut, si cel putin alea 50 stiu unde se afla ar fi OK si previzibul efortul?
La adunarea generala se poate face decizia si inclusiv a celor care o se traga carul mai departe sau nu sau de unde si daca efortul depus pana in acest moment este reconusc pozitiv sau nu. Nu este nimeni impiedicat sper ca, se candideze si se exprime parerea de o directie sau alta atunci in fata adunarea membriilor si se incerca daca are sau nu o majoritate pentru ea.
Eu pentru adunarea generala imi am facut deja agenda si lista de puncte care eu cred ca trebuia exprimate si eventual votate si voi veni, chiar o tineti in Galati sau in capatul celulalt Romaniei. Voi?
Pai ? .. ati ajuns la vorba mea !
.. de ce se tot agita GigiGl , Nicolas , si altii , cu strutzi, cu voluntariat, cu tot felul de actiuni necoordonate de o echipa de conducere , ATATA TIMP CAT
ARA ARE UN PLAN , IL DESFASOARA CU PROFESIONALISM IN LINISTE ..
Chestii d'astea hai-ruuuup, gen Bumbesti Livezeni nu mai sunt valabile in era programelor de actiune , a procedurilor de urmat , etc ...
Vreti sa ajutati ? ... la Adunarea Generala cu idei si propuneri concrete dar nu redundante cu cele la care deja se lucreaza si ... gataaaaa !
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !