GigiGL, la 16 September 2014 - 03:20 PM, a spus:
ARA are menirea sa legalizeze activitatea de hobby, exclusa de guvernanti prin Ordinul 8. Din multe motive, nu toti pasionatii aeromodelisti, si sunt destui, nu pot face parte din structurile FRMD care gestioneaza doar activitatea competitionala, conform statutului sau. Ca sa continui povestea de mai sus, daca ARA esueaza si sper sa nu se intample acest lucru, cativa dintre noi cu relatii se vor inscrie la cate un club afiliat FRMD, iar restul isi vor da zburatoarele pe doua beri, cum am mai spus. In actuala situatie chiar nu pot glumi. Noi am investit ani, bani si suflet in aceasta pasiune, cei mai multi mai mult decat am facut-o eu si ar fi pacat sa ne inecam la mal, acum cand exista sansa sa existam cu fruntea sus si sa ni se recunoasca dreptul de a exista. Si cred ca meritam, cu atat mai mult cu cat putem si facem lucruri deosebite, inaccesibile majoritatii concetatenilor nostri.
:drinks:
Am inteles ca nu va certati cu nimeni, nici eu .. doar am rugat sa ne spuneti niste masuri concrete .. de exemplu , ce trebuie sa fac eu de maine, de saptamana viitoare eventual .. ? .. iau furca , coasa , toporu' ceva si ies in strada ? ma apuc de scris petitii ? scriu pa mediile de socializare de pe internet ? .. imi atarn un banner in balcon si afise pe masina ? .. ca zau
daca stiu ce se doreste sa fac ... poate conving si pe altii ..
P.S.
Iar modelele care si asa nu au mai fost zburate de mult , stiti ce bine arata atarnate in birou pe toti peretii ? .. pe doua beri nicicum nu vor ajunge ..

Ajutor

Acest topic e inchis