GigiGL, la 16 September 2014 - 01:38 PM, a spus:
Si inca ceva:
De multe ori urmaresc postarile pe sectiunea ARA, vad in josul paginii unul, doi... useri logati si ceva mai multi vizitatori. Cine credeti ca ne va scoate castanele din foc? Multi adopta pozitia strutului in problematica noastra (lasa ca rezolva altii!!!), uitand ca le ramane "spatele" expus. Deviza noastra acum este TRAIM IMPREUNA SAU MURIM IMPREUNA. Aveti dreptul la simpatii si antipatii, dar scopul este comun. Celor ce ne conduc nu le pasa de noi. Iesiti la lumina si participati. Daca nu, va voi cumpara zburatoarele de sute de Euro cu doua beri pentru ca nu veti mai avea ce face cu ele! Si nu exagerez de loc, desi asa pare.
:drinks: Noroc si la mai multi!
Si cum poti sa .. participi ? .. exista o asociatie , s-a infiintat , exista un comitet director sau cum se cheama .. ei vor merge la discutii cu oficialii ca si pana acum .. nu puteti merge toti la gramada ca nici nu va permite accesul pe poarta institutiilor respective.
E nevoie de mai multi membrii doar pentru cotizatie ca sa nu isi blocheze asociatia activitatea din lipsa de fonduri ? ...
O.K. ..este de inteles si atunci mai multi membrii poate ajuta ... ( cheltuieli de deplasare, consumabile pentru corespondenta cu oficialii , etc .. ) .
Daca o dam pe tricouri, sigle, site-uri , spatii inchiriate sau eu mai stiu ce " luxuri ", prioritar incercarii obtinerii unui
raspuns de la cei indreptatiti a legifera nu stiu daca este un inceput bun ...
Iar despre participare activa ... iti dai seama ce iese daca incepe fiecare sa isi dea cu parerea ? - doar s-a mai trecut prin asta la inceputurile discutiilor cand am sugerat sa se restrictioneze accesul postarilor in topicul ARA .. exista deja un plan de actiune.
Despre succesul demersurilor in fata unei legi care se poate sa fie chiar elaborata la nivel european si impusa tarilor membre
eu nu vad prea multe sanse de izbanda .. nu inseamna ca nu trebuie incercat dar daca lucrurile vor fi clare la un moment dat, si insistentele fara rost nu isi mai gasesc rostul .. iar greve si miting-uri cu inaripatele in mana in mijlocul strazii cum se indemna la inceputul discutiilor ... sa fim seriosi ...
Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 16 September 2014 - 01:59 PM
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !