AdrianDim, la 21 March 2014 - 05:14 PM, a spus:
1. Atat este taxa de infiintare :______
2. Atat este cotizatia anuala : _______
(care ma gandesc ca sunt obligatorii pentru a face parte din asociatie)
3. Mai sunt si alte taxe ... daca sunt :_________
Donatiile sunt facultative in functie de buzunarul fiecaruia .
Contul pentru cotizatie este :_________ Beneficiar : ___________
Contul pentru taxa de infiintare este : ________ Beneficiar : _________
Contul de donatii este :_________ Beneficiar : _______
Ca eu am cautat detalii de acest fel si nu am gasit .(Daca nu e asa i-mi cer iertare.)
Adrian Dimitriu
Deva
Buna Adrian,
In momentul de fata urmatoarele taxe sunt de platit.
1. 113 RON pentru cei care au fost prezenti la Brasov (asa sa agreat de comun acord cu participantii) suma care trebuie sa amortizeze toate costurile avute pana la intalnirea din Brasov incluzand si intalnirea. Mai multe detalii poti gasi in rapoartele financiare care au fost puse la dispozitie.
2. 64 RON taxa de infintare asociatie.
3. XYZ RON cotizatia anula care inca nu sa stabilit. Se va stabili in momentul in care asociatia este infintata iar consiliu de conducere va propune un buget anual catre adunarea generala si se va pune la vot cotizatia anula.
4. XYZ RON Donatie in functie de posibilitatile fiecaruia.
Toate aceste cotizati se vor plati in contul de mai jos. In momentul in care asociatia va fi infintata si va avea contul ei propriu platile se vor face in contul asociatiei iar sumele virate in contul de mai jos vor fi virate in totalitate in contul asociatiei.
Numele Beneficiarului: Babos Andras Sandor
Cont: RO34INGB0000999902343140
Cu tot respectul va rog mult cititi documenetel puse de noi la dispozitie astfel vom putea fi mai eficienti si vom avea mai mult timp sa ne concentram pe asociatie.
Cu stima,

Ajutor

Acest topic e inchis