xorg, la 04 April 2016 - 12:51 AM, a spus:
Felicitari pentru succesul misiunii dvs. In sfarsit v-ati dat arama pe fata. Acum este evident pentru toti cititiorii forumului scopul opozitiei dvs. diversioniste. Va felicit pentru initiativa acestui AACR si va doresc sa nu capatati aceias trista notorietate de care se bucura, adevaratul AACR in randul modelistilor. Macar acum ca lucrurile sunt aproape clare in privinta intentiilor dvs., as aprecia daca v-ati crea un subiect prorpiu in afara topicului ARA, prin care sa va promovati si sustineti aceasta initiativa. Am spus aproape clare pentru ca va mai trece o vreme pana ce stransa dvs. legatura cu FRMD-ul va deveni pt. toti evidenta.
Iar îi consideri pe toți proști ? Îmi spui și mie ce anume din citatul dat demonstrează ceva în favoarea ta ? Să nu mai vorbesc că textul, construcția lui, este desprins, parcă, din manualele de la Ștefan Gheorghiu, adaptate și cosmetizate ușor de cei de la Antena 3. Ooops. Stai așa că ăștia parcă nu mai sunt. :pardon: Dacă mai puneai după ”diversioniste” și un ”subversive” erai 100% clona lui Ceaușescu. O întrebare ? Când vorbești, dai și din mână ?
Din păcate ideea aacr.ro nu-mi aparține, dar am considerat-o superbă și am zis ”I'm in” din prima clipă. Scopul opoziției mele a fost clar de la început și nu e nimic diversionist faptul că vă acuz de depărtarea de ideea de aeromodelism. Asta am afirmat-o de la bun început. Vezi că oricine poate citi ce am scris chiar aici la ”discuții libere” și nu numai, la fel cum oricine poate observa cum schimbi și ”împrumuți” argumente în funcție de situație. O dată le combați și ceva postări mai târziu folosești argumentele adverse ca și cum ar fi ale tale.
Într-adevăr, sper că lucrurile sunt clare în ceea ce privesc intențiile mele, motiv pentru care le-am și scris - în postarea citată de mătăluță - cu majuscule. Am optat pentru asta din cauză că am avut impresia că de când tot scriu pe aici nu am fost înțeles. Acum e clar. Ai înţeles şi tu. Mă bucur.
Nici partea cu FRMd-ul nu aparține citatului la care ai răspuns. Aha. Stai ! De ce dai răspuns, sau replică la afirmații care nu-ți sunt adresate ? Acolo vorbeam cu Andras. El trebuia să ia cuvântul. Deci am avut dreptate: ham, ham în lesa lui Andras. Ți-a dat liber la gard. Să revin la FRMd. De la bun început am afirmat că sunt sporitiv FRMd. De la bun început am afirmat că nu am nimic cu FRMd-ul ci cu cei 3 cârnați, cum le spune Allen, sau gogoșari (cum le spun eu), plus a încă câtorva persoane dintr-un cerc care face politica FRMd și-l ține inert de 26 de ani, în timp ce cluburile afiliate și sportivii se chinuie să organizeze competiții și să atragă juniori. Această discuție am avut-o de foarte multe ori aici, participând mai multe persoane. Nu era nimic secret, așa cum nu este niciun secret nici faptul că nu voi ieși din FRMd - afirmație pe care am făcut-o public în răspunsul dat lui OLD. Discuţia asta am avut-o și cu Andraș, normal telefonic, și a spus că nu este nicio problemă că mai sunt destui membri ARA care sunt și membri FRMd. Să înțeleg că lucrul ăsta nu mai este valabil ? Ceilalți știu ? Andras a spus clar că ARA se va ocupa de reprezentarea modelismului recreativ și de popularizarea și readucerea aeromodelismului la locul pe care-l merită. Nu pot să neg că în privința promovării s-au făcut acțiuni importante.
No lasă că am priceput. Încerci să mă acuzi că ”vă sap” pe voi în avantajul FRMd. Păi ... nu vă sap io, că, se pare că nu observați, vă săpați singuri din ce în ce mai adânc, mai ceva ca excavatorul.
:clapping: Bubico. Ai ratat și de data asta jugulara. Dacă nu știi anatomie, te informez că jugulara se află la gât, adică într-o zonă cu un bust mai sus de punctul la care tot sari.