Modelism - RHC Forum: Discutii Libere_Old - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 107 Pagini +
  • « Prima
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Discutii Libere_Old Sa nu uitam sa ne respectam reciproc !!!

#2839 Useril este offline   ERASER 

• Vintage
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2285
  • Inregistrat: 23-March 03
  • Interests:F3A , veliere

Postat 01 April 2016 - 11:51 AM

De fapt, obiectivele principale sunt doar doua:

1. Sa putem zbura aeromodele in afara manifestarilor federatiei;

2. Sa nu fie nevoie sa le inmatriculam individual (adica sa achizitionam un numar YR-..... de la CAA.RO si pe ala sa-l trecem pe toate modelele pe care le avem) si eventual cu o taxa 0 sau oricum nu 90 Euro + TVA .
Future is electric, but I belong to the past...
TEL. 0726.191.725
0

#2840 Useril este offline   nicolas 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 697
  • Inregistrat: 06-October 06

Postat 01 April 2016 - 11:56 AM

Vezi postarearenatoa, la 01 April 2016 - 11:15 AM, a spus:

Ar putea fi invers... ca "AACR"-ul sa aiba nevoie de imaginatia ta, a fiecaruia dintre noi ;)

Eu am idei putine si fixe,de exemplu nu voi plati niciodata vreo taxa pe jucariile mele.
Its nice to be important, but its more important to be nice ...
0

#2841 Useril este offline   Săndel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1210
  • Inregistrat: 10-January 15
  • Interests:Robotica, electronica.

Postat 01 April 2016 - 12:01 PM

Modeliştii contra dronişti, scale flyers contra foam flyers, fpv contra los, DIY contra RTF, amatori contra profesionişti.

Dar peste tot pe unde te uiţi...
https://i.imgur.com/7lx3aJD.jpg
- Captain Sum Ting Wong
- Wi Tu Lo
- Ho Lee Fuk
- Bang Ding Ow.
0

#2842 Useril este offline   Zeus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2455
  • Inregistrat: 15-January 09

Postat 01 April 2016 - 12:04 PM

O sa se ceara bani la inregistrare si apoi la stergerea din registru daca il crasuiesti. Eventual iei si o amenda pt accident.
Nu am citit tot, sa inteleg ca trebuiesc inregistrate aeromodelele pe care le construiesti? Altfel? Oare cate aeromodele sunt in tara?
Why Drink and Drive,When you can Smoke and Fly?
0

#2843 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2109
  • Inregistrat: 10-March 11
  • Interests:Aero

Postat 01 April 2016 - 01:10 PM

Vezi postareanicolas, la 01 April 2016 - 11:56 AM, a spus:

Eu am idei putine si fixe,de exemplu nu voi plati niciodata vreo taxa pe jucariile mele.

Suntem deja doi. Asteptam provincia! :)
Gigi Sterian
Rascal 1940mm fs.61 nitro
Rascal 120 DLE 30
U Can Do .46 nitro .52, 2T
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
... Taranis X9D plus / ACCST / AFHDS
0

#2844 Useril este offline   Garett 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 560
  • Inregistrat: 01-November 08
  • Interests:Flying and floating things

Postat 01 April 2016 - 01:26 PM

Vezi postareanicolas, la 01 April 2016 - 11:08 AM, a spus:

Mai nou ma joc World of Warplanes ,oare vor trebui inmatriculate si avioanele acelea ? :rofl:
Si as mai avea nelamuriri dar las imaginatia AACR-ului sa se manifeste. :angry2: :rofl:

Evident! :D
Iar daca joci si World of Warships iti trebuie inmatriculare separata pentru fiecare avion de pe portavioane! ;)
0

#2845 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9331
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 01 April 2016 - 01:56 PM

Cred ca si portavionul ar trebui inregistrat. Cine stie ce blestematii poarta in pantece.
0

#2846 Useril este offline   Garett 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 560
  • Inregistrat: 01-November 08
  • Interests:Flying and floating things

Postat 01 April 2016 - 02:18 PM

Ăla e separat, la ANR! ;)
0

#2847 Useril este offline   ERASER 

• Vintage
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2285
  • Inregistrat: 23-March 03
  • Interests:F3A , veliere

Postat 01 April 2016 - 07:04 PM

Vezi postareaGigiGL, la 01 April 2016 - 01:10 PM, a spus:

Suntem deja doi. Asteptam provincia! :)

Dintre aeromodelele pe care le-am strans de-a lungul anilor, in prezent 11 au greutatea intre 500 - 6800g , deci iti dai seama ca nu sunt dispus sa platesc pentru fiecare, mai ales ca majoritatea sunt construite de la zero si au valoare mica.

Portita in actuala legislatie, lucru care ar permite de altfel desfasurarea intalnirii de la Ripa Rosie dar si zborul pe unele terenuri "oficiale": daca zborul se desfasoara intr-o zona segregata de catre zburator (organizator, club etc), aeromodelul nu trebuie declarat / inregistrat, deoarece nu paraseste spatiul aerian rezervat, insa orice alta aeronava straina care patrunde in zona segregata trebuie sa se poata identifica, iar cu exceptia cazurilor de forta majora, poate avea mari probleme de natura legala.
Future is electric, but I belong to the past...
TEL. 0726.191.725
0

#2848 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19177
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 01 April 2016 - 07:33 PM

Iarasi greutatea de 500g adusa in discutie... sper sa apara odata ceva oficial... :rolleyes:

Asta cu terenul este evidenta ca este raspunsul la multe, zburatul pe unde ni se nazare a fost intotdeauna o anomalie, nu normalul.
De aici insistenta mea cu cluburi locale, coagulate in jurul aeroporturilor locale de ULM. Nu au decat sa dea ture auditorii de securitate... eu sunt in bula mea.
... cu picioarele pe pamant ...
0

#2849 Useril este offline   ViorelX 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 537
  • Inregistrat: 06-October 09
  • Interests:modelism, electronica, mecanica

Postat 01 April 2016 - 10:17 PM

Vezi postarearenatoa, la 01 April 2016 - 11:15 AM, a spus:

Ar putea fi invers... ca "AACR"-ul sa aiba nevoie de imaginatia ta, a fiecaruia dintre noi ;)

Ce tare ca ai gasit libera aceasta adresa! Ce-o sa zica adevaratul AACR? Sau asta e de fapt cel adevarat?
0

#2850 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 April 2016 - 10:29 PM

Nu are ce sa zica, vina lor ca nu au rezervat-o, in ochii unor nativi digital din lumea de azi este o greseala mai mare ca neratificarea conventiei de la Chicago.
Atata timp cat pe acel site nu vor apare postari care sa le afecteze in mod direct imaginea, deci legate de institutie, nu au de ce sa se agatze, merge Times New Roman de atati ani cu atacuri la personalitati mai grele ca aacr-ul...
Cat despre domeniu, doar sa il cumpere, nu au nici o sansa sa il ia in justitie, iarasi s-a incercat la case si mai mari.
0

#2851 Useril este offline   xorg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1352
  • Inregistrat: 16-February 03

Postat 01 April 2016 - 11:57 PM

Vezi postarearenatoa, la 01 April 2016 - 07:33 PM, a spus:

Iarasi greutatea de 500g adusa in discutie... sper sa apara odata ceva oficial... :rolleyes:

Asta cu terenul este evidenta ca este raspunsul la multe, zburatul pe unde ni se nazare a fost intotdeauna o anomalie, nu normalul.
De aici insistenta mea cu cluburi locale, coagulate in jurul aeroporturilor locale de ULM. Nu au decat sa dea ture auditorii de securitate... eu sunt in bula mea.

Ar trebuii sa inteleg de aici ca doresti limita de 500gr specificata de lege si inregimentarea in spatii dedicate?
Eu vad doar ca pe o solutie temporara zborul in zonele dedicate, in nici un caz nu ne putem multumii doar cu atat. Vrem sa zburam la panta pe varful muntelui, vrem sa poata zbura si copilul de la Cuca Macaii, caci si el are dreptul la aeromodelism si nu cred sa-i rezerve nimeni o astfel de zona lui acolo in satul sau uitat de lume.
0

#2852 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2414
  • Inregistrat: 12-April 13
  • Interests:Zbor.

Postat 02 April 2016 - 12:56 AM

Vezi postarearenatoa, la 01 April 2016 - 10:29 PM, a spus:

Cat despre domeniu, doar sa il cumpere, nu au nici o sansa sa il ia in justitie, iarasi s-a incercat la case si mai mari.

Domeniul e în Nori. Nu-l pot cumpăra de acolo. :clapping: :rofl: :drinks:
I'm in !
URA şi la zbor fofezelor !
0

#2853 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 5664
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 02 April 2016 - 01:33 AM

Sincer, as adera oricand unei organizatii de orice fel care sa militeze pentru a da proprietarului unui teren, si aerul de deasupra lui, macar pana la o anumita inaltime. Restul e poezie si frectie la piciorul de lemn... Din acest motiv caut o ARA care sa aiba acest obiectiv si nu altul... Inca mai caut.
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
0

#2854 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 April 2016 - 04:41 AM

bitex, cred ca e mai simplu sa cautam o alta tara... Aici tampitii au libidoul mare si nu stiu ce-i ala prezervativ...
Gigi Sterian
Rascal 120 DLE 30
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
0

#2855 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 April 2016 - 07:30 AM

Vezi postareaxorg, la 01 April 2016 - 11:57 PM, a spus:

Ar trebuii sa inteleg de aici ca doresti limita de 500gr specificata de lege si inregimentarea in spatii dedicate?
Eu vad doar ca pe o solutie temporara zborul in zonele dedicate, in nici un caz nu ne putem multumii doar cu atat. Vrem sa zburam la panta pe varful muntelui, vrem sa poata zbura si copilul de la Cuca Macaii, caci si el are dreptul la aeromodelism si nu cred sa-i rezerve nimeni o astfel de zona lui acolo in satul sau uitat de lume.

Nu, doresc sa scoateti naibii la iveala ce ati aranjat la congresul ala... deja doi participanti dau insistent cu tweet-ul despre 500g, de ce nu exista o pozitie oficiala ?

Spatii dedicate... pai s-au creat oricum de facto, la bucuresti se zboara numai in spatii care le stiu si eu de aici de la distanta... de ce nu ar fi spatiile alea de jure ? Pentru ca unii vor in parcuri si printre blocuri ? flit !
Ti-am mai spus ca pantele neagricole sunt domeniu public si nu te va impiedica nimeni sa zbori acolo, dar tu o tii cu poezia...

De inhatarea domeniul aacr.ro vad ca te faci ca ploua, normal, nu o mai puteti zice ca e ideea ARA, pardon... Andras...
Va dam voie totusi sa il folositi ca argument in campania de dovedire a pafarismului autoritatilor aeronautice.
0

#2856 Useril este offline   old-boy 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 887
  • Inregistrat: 13-June 03

Postat 02 April 2016 - 08:45 AM

Renato ca si membru ARA inainte de intalnirea cu AAC ai primit proiectul de lege RACR daca-l citeai vedeai ca la "paragraful 2.5 a" se vorbeste de exceptii la lege" a) AFPB cu masa mai mică de 0,5 kg atâta timp cât nu sunt operate la înălțimi mai mari de 50 de metri, deasupra zonelor dens populate sau în perimetrul aerodromurilor;" s-a incercat 1 Kg nu s-a reusit. Ce pozitie oficiala ai vrea?
Pozitia oficiala va fi in MO. Pana atunci pas.
Tot mai bine pe picioare cand te sprijini pe pamant
0

#2857 Useril este offline   Andrix_y 

• Presedinte ARA
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 900
  • Inregistrat: 09-October 07

Postat 02 April 2016 - 08:49 AM

Vezi postarearenatoa, la 02 April 2016 - 07:30 AM, a spus:

Nu, doresc sa scoateti naibii la iveala ce ati aranjat la congresul ala... deja doi participanti dau insistent cu tweet-ul despre 500g, de ce nu exista o pozitie oficiala ?

Spatii dedicate... pai s-au creat oricum de facto, la bucuresti se zboara numai in spatii care le stiu si eu de aici de la distanta... de ce nu ar fi spatiile alea de jure ? Pentru ca unii vor in parcuri si printre blocuri ? flit !
Ti-am mai spus ca pantele neagricole sunt domeniu public si nu te va impiedica nimeni sa zbori acolo, dar tu o tii cu poezia...

De inhatarea domeniul aacr.ro vad ca te faci ca ploua, normal, nu o mai puteti zice ca e ideea ARA, pardon... Andras...
Va dam voie totusi sa il folositi ca argument in campania de dovedire a pafarismului autoritatilor aeronautice.

Buna,
Am fost plecat din tara toata saptamna si nu am putut sa urmaresc toate posturile. Ce este cu domeniu aacr.ro? ce sa facem cu el?. Daca aveti vreo propunere va rog sa o trimiteti pe adresa info@aeromodelism.ro il puteti pune si aici dar nu insemna ca cineva va monitoriza 24 din 24 h fiecare post. Emailul il citesc in fiecare minut.....
Babos Andras Sandor

Președinte al Asociației Române de Aeromodelism
info@aeromodelism.ro
andras.babos@aeromodelism.ro
0

#2858 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 April 2016 - 09:28 AM

Vezi postareaold-boy, la 02 April 2016 - 08:45 AM, a spus:

Renato ca si membru ARA inainte de intalnirea cu AAC ai primit proiectul de lege RACR daca-l citeai vedeai ca la "paragraful 2.5 a" se vorbeste de exceptii la lege" a) AFPB cu masa mai mică de 0,5 kg atâta timp cât nu sunt operate la înălțimi mai mari de 50 de metri, deasupra zonelor dens populate sau în perimetrul aerodromurilor;" s-a incercat 1 Kg nu s-a reusit. Ce pozitie oficiala ai vrea?
Pozitia oficiala va fi in MO. Pana atunci pas.

Mi-a scapat, prea dificil de citit un document de genul acesta, poate era bine sa se faca un sumar cu cele cateva puncte care ne afecteaza direct, cred ca peste 3/4 este balast...
Plus ca a mai fost si interdictia de a il comenta... :(
0

#2859 Useril este offline   xorg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 April 2016 - 09:49 AM

Vezi postarearenatoa, la 02 April 2016 - 07:30 AM, a spus:

Limita de 500gr apare in propunerile de reglementari publice, aflate inclusiv pe siteul asociatiei, sunt proiectele de regelementari aflate in discutie.
Activitatea aeromodelistica trebuie incurajata si in alte zone decat cele segregate/rezervate, cei cu ULM-para etc., folosesc informarea de zbor VFR pentru zboruri in afara zonelor rezervate. Daca ne acceptam soarta de aeronava putem zbura si noi pe baza informarii VFR, dar ne va cere AACRul 90 de EURO inmatricularea. Pentru obtinerea spatiilor rezervate/segregate, nu ne este necesar insa statul de aeronava, le putem folosi considerandu-ne AEROMODELE. Trebuie sa gasim insa o forma a legii care sa ne permita si in calitate de non aeronava o procedura similara informarii de zbor VFR. Pantele neagriole de care spui ca sunt domeniu public, pot fi folosite doar cu acordul proprietarului conform HG912/2010, dar cum noi traim intr-o tara fara cadastru pt. cea mai mare parte a suprafetelor, vei intampina dificultati serioase doar ca sa poti stabili cine este proprietarul, dar sa mai obtii si acordul sau. Despre domeniul AACR.ro, pot doar sa te felicit daca l-ai achizitionat si iti spun ca mi-ar face o deosebita placere sa trimit un mail AACR-ului si altor institutii ale statului de la adresa office@aacr.ro
0

#2860 Useril este offline   wabo1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1553
  • Inregistrat: 04-August 05

Postat 02 April 2016 - 10:11 AM

Vezi postareaxorg, la 02 April 2016 - 09:49 AM, a spus:

...Trebuie sa gasim insa o forma a legii care sa ne permita..

De doi ani va propun sa cititi legislatia din alte tari unde asa este si e foarte simplu.
Si v-am cred ca si tradus o mare parte. Dar tot se pare nu a citit nimeni.

Daca vrei adresa de mail cu aacr.ro si esti sau vei fi deacord cu actiunea in sine trimite un mail cu datele tale la info@aacr.ro

Aceasta postare a fost editata de wabo1: 02 April 2016 - 10:11 AM

Walter Born
rhc@born.ro
0

#2861 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 April 2016 - 10:47 AM

Nu contesta nimeni ca in alte tari nu este mai bine. Dar repet, NOI LUPTAM CU BIROCRATIA ROMANEASCA. Legile de la noi trebuiesc modificate si adaptate ca sa putem practica liber aeromodelismul adevarat, cel facut cu manuta si zburat pe camp. De acord ca in Germania sau in alte tari vestice e mai bine, dar noi suntem obligati sa traim in Romania. Si vorba unui cunoscut roman, asta ne ocupa tot timpul.
Gigi Sterian
Rascal 120 DLE 30
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
0

#2862 Useril este offline   wabo1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 April 2016 - 10:54 AM

Vezi postareaGigiGL, la 02 April 2016 - 10:47 AM, a spus:

Nu contesta nimeni ca in alte tari nu este mai bine.

Iar de ce insisti parca ca trebuie neaparat aici se fie altfel? E un fel de mandrie nationala de ar fi altfel?
In ce sens? Tot ce se pare altfel aici este nu vreti se fie libertatea ci insistati pe o birocratie exareata si complicata.
Walter Born
rhc@born.ro
0

#2863 Useril este offline   ViP_Eol 

• ROU 004
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2414
  • Inregistrat: 12-April 13
  • Interests:Zbor.

Postat 02 April 2016 - 12:32 PM

Se pare că am ajuns la momentul la care cocalarismul mascat de o glazură de cultură este o mândrie națională. Suntem cei mai și cei mai și o ducem cel mai bine din toată Europa. Ceilalți sunt niște proști care habar nu au ce este democrația. :clapping:
Ca de obicei aruncăm vina în altă grădină.
LEGILE NOASTRE SUNT BUNE (MAJORITATEA). NOI SUNTEM CEI PROȘTI CARE NU ȘTIM ȘI NU VREM SĂ ȘTIM SĂ LE FOLOSIM. AVEM IMPRESIA CĂ SIMPLA LECTURARE ȘI ACȚIUNI DE GENUL GĂINII CARE NU NIMEREȘTE GAURA DIN GARD, SUNT CELE BUNE ȘI PE URMĂ NE BATEM CU PUMNUL ÎN PIEPT CĂ AM MUNCIT PE RUPTE, DAR GUVERNUL, POLITICIENII SUNT DE VINĂ. PARCĂ ĂIA NU SUNT ALEȘI TOT DE NOI. E MAI BINE ȘI MAI SIGUR SĂ LĂTRĂM DE DUPĂ GARD.
Renato, am studiat tot proiectul. E departe de a fi ceea ce ne dorim. ARA e foarte departe de a fi capabilă să reușească, sau să vrea să obțină ceea ce ne dorim, motiv pentru care m-am și retras.

P.S. Îl provoc pe oricare dintre voi să vină să se lupte cu birocrația din Germania și pe urmă mai vorbim despre genul acesta de lupte.

Aceasta postare a fost editata de ViP_Eol: 02 April 2016 - 12:34 PM

URA şi la zbor fofezelor !
0

#2864 Useril este offline   xorg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 April 2016 - 01:08 PM

Cele mai multe din discutiile de aici sunt pe langa subiect tocmai datorita faptului ca nu se citesc documentele postate. Situatia in ansamblu nu este blocata de lipsa unui model legislativ sau de birocratie asa cum se sustine. Situatia este blocata de conflictul unor interese, toti vor cate ceva iar ARA are doar 200 de oameni in spate si din astia cativa care-i sunt chiar impotriva din principiu, fara sa stie la ce se impotrivesc sau ce promoveaza. O sa fie postat cat de curand pe siteul asociatiei proiectul de cod aerian intocmit cu suportul "profeisonistilor" intr-aale dronelor. Aici prezentarile:
http://newstrategyce...-cod-aerian.pdf
http://newstrategyce...lcu-Teamnet.pdf
http://newstrategyce...la_Octavian.pdf

Aceasta postare a fost editata de xorg: 02 April 2016 - 01:10 PM

0

#2865 Useril este offline   Săndel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1210
  • Inregistrat: 10-January 15
  • Interests:Robotica, electronica.

Postat 02 April 2016 - 01:28 PM

Citeaza

Operarea într-o zonă de spaţiu aerian de clasă G, în câmp
vizual, se face la o înălţime de max 130 de m faţa de sol pentru
aeronavele cu o greutate mai mică sau mai mare de 7 kg la
decolare;

Tocmai mi s-a scurs creierul prin orificiul posterior...
- Captain Sum Ting Wong
- Wi Tu Lo
- Ho Lee Fuk
- Bang Ding Ow.
0

#2866 Useril este offline   wabo1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 April 2016 - 01:36 PM

Toate trei documente reprezinta, vai de capul nostru, interesele puternice comerciale.
Ma intreb totusi de unde ieau asta dreptul pentru cel "millione de useri" ale sistemelor lor, se ne taie noua, citorva sute de modelisti drepturile?
Sint porcarii, scuze si o administratie natiopnala care ar taia drepturile mai multor omeni pentru ceva fantezii a cativa firma private, trebuie se fie cel putin limitat la minte.
Adica trebuie se tinem tot spatiu aerean liber tot timpul ca se aiba ei, cu proiectele lor spatiu liber?

Aceasta postare a fost editata de wabo1: 02 April 2016 - 01:37 PM

Walter Born
rhc@born.ro
0

#2867 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 April 2016 - 01:51 PM

Vezi postareaxorg, la 02 April 2016 - 01:08 PM, a spus:

... si din astia cativa care-i sunt chiar impotriva din principiu, fara sa stie la ce se impotrivesc sau ce promoveaza. O sa fie postat cat de curand pe siteul asociatiei proiectul de cod aerian intocmit cu suportul "profeisonistilor" intr-aale dronelor. ...

Pai astia cativa ne opunem tocmai ca faceti niste chestii de te doare capul... si nici macar nu sesizati ridicolul...
Ce tot o trageti mereu sa va lipiti de profesionisti si de FRMD, le reprezentati interesele mai bine decat pe ale membrilor de rand !
Si normal ca AACR se opune !
Scoateti naibii prostiile astea de pe site !
0

#2868 Useril este offline   xorg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 April 2016 - 02:00 PM

Domnilor cred ca si in trecut am semnalizat derapajul anumitor institutii in acest domeniu, dar domniile voastre sunteti mai preocupat de luptele interne. Va doresc mult spor in tot cea ce faceti. ARA macar a incercat. Insa in conditiile in care doar maxim 10% din aeromodelisti au aderat la asociatie sansele sunt mult reduse. Rusine celor care stau pe margine pt. 50 de ron si asteapta ca ceilalti 200 sa le rezolve problemele. Daca vreti sa rezolvam ceva trebuie sa fim uniti, sa avem o voce comuna si memebri dispusi sa-si ceara drepturile nu doar profitori care vor adera la asociatie doar conditionat de oferirea anumitor facilitati.
0

Arata acest topic

• 107 Pagini +
  • « Prima
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis