Despre pretz: o puteai lua din tara mai ieftin decat chiar decat in US, cu garantie, la 1690 lei, probabil dumneata ai dat vreo 4-500 Euro.
Despre reglementari: nu exista ceva armonizat european, nu mai lua drept reglementare orice poveste care ti-o spune un vanzator de la Media Markt sau o citesti in reviste glossy.
Se lucreaza acum la ele, si ARA s-a inscris in grupul respectiv, cand va fi ceva de comunicat, se va comunica, probabil inaintea presei bulevardiere.
Bebop-ul nu se inalta peste 150m pentru ca asa este in US, si probabil va fi si in EU, dar repet fara sa fie nimic legiferat in clipa asta.
Daca ai frecventa forumul de multicoptere te-ar lamuri mai multi ca lucrurile stau altfel despre stadiul tehnicii, telemtrie si alte tehnicale care le descoperi acum si ti se par culmea evolutiei. Si care nu isi au rostul aici, nu este Facebook sa iti dam like.
Si in general modelismul presupune experimentare si schimb de experienta, nu cumparare de-a gata si extaziat ce tare este scula mea.
E ca si cum ti-ai lua talkie-walkie si te-ai duce pe un forum de radioamatori sa le povestesti ca la tine se aude mai clar...
Aceasta postare a fost editata de renatoa: 19 June 2015 - 10:34 AM

Ajutor

Acest topic e inchis