vlad1, la 05 April 2014 - 03:43 PM, a spus:
Am eu banuiala ca si daca o alegeau pe Amalasunda, rezultatele erau similare.
In era digitala purtatorul de cuvint este ceva mai mult decit era in rural (cel care stie vorbi). Acum trebuie sa fie un element de legatura a institutiei cu exteriorul. Pe forum, functia este asimilata de moderatori. Constat ca mai mult modereaza Stefan pentru ARA.
Ok. Îți înțeleg punctul de vedere, dar nu putem mulțumi pe toată lumea în mod egal. De asemenea, poate sunt dăți când e mai bine să răspundă colegii mei din motive obiective. Ține cont că și ei au dreptul să spună ceva, nu numai eu. E ca și cum i-ai spune directorului unei companii că nu are niciun drept să dea declarații din partea companiei pentru că ar trebui s-o facă doar purtătorul de cuvânt (ăsta e un exemplu la întâmplare care mi-a venit acum). Mai mult, tonul discuțiilor e în general destul de informal. Dacă ai urmărit discuțiile, probabil ai observat faptul că părerile sunt împărțite în legătură cu modul de abordare. Unii vor formal, alții informal, unora nu le pasă de abordare și vor doar informațiile etc. Momentan, eu nu am funcția de moderator pe forum, pe când Ștefan da. De asemenea, el îi și cunoaște, probabil, pe majoritatea. Dacă m-aș fi băgat în discuții mai tare, pot să garantez că cineva ar fi zis de ce fac asta. Tu spui că nu o fac suficient. Vorba lui Ștefan, momentan, e o atmosferă de cafenea aici. Se va face cât de curând un topic închis cu postări și unul separat pentru discuții. Probabil că mi se va da și mie efectiv funcția asta, scris cu roșu sub nume și toate cele. Am încercat să mă ocup cât am putut, dar am răspuns strict la chestiile oficiale. Deja când lucrurile au început să ia o întorsătură negativă și care bătea înspre personal, am considerat că e mai bine să nu intervin. Cât despre funcție și ce înseamnă ea. Poate greșesc, dar de la nicio instituție nu stă cineva 24/24 h să monitorizeze ce se zice și să răspundă. Sigur, aici lucrurile stau un pic diferit pentru că nu putem organiza conferințe de presă sau alte chestii de genul acesta, dar eu cred că s-a încercat să fie o transparență cât mai mare și să se țină pasul cu toate întrebările care au apărut. Și încă ceva, suntem o mână de oameni care ne-am implicat și care, pe deasupra, avem și alte responsabilități. Trebuie să privim problema în toată complexitatea ei, nu să ne concentrăm pe un singur aspect și să spunem că nu e bine. Toată lumea muncește și se agită ca să iasă ceva bun. Doar pentru că la suprafață poate nu se vede absolut toată munca depusă, nu înseamnă că ea nu există. Nu știu dacă ești pilot sau nu, dar dacă ești, gândește-te că publicul vede doar zborul spectaculos de pe cer, nimic altceva. Nu știe nimic despre orele de antrenament, efortul, stresul la care te supui, doar pentru a ajunge la un anumit nivel de performanță.
Aceasta postare a fost editata de Alexandra D.: 05 April 2014 - 04:29 PM