Mulţumesc Irbc, băiat super fain. L-am rugat să pună el, pe site-ul ARA, coordonatele noastre de zbor. El este membru ARA, noi încă nu din motive care ţin de ... am mai scris despre asta.
După câte se pare sunt doar câteva persoane care se zbat să facă ceva, în frunte cu Andras. Culmea, se primeşte sprijin mai mult din afară decât din interior.
Ştiţi povestea cu Măgarul şi încărcarea samarului ? Aşteptaţi să îngenuncheze "Măgarul" să puteţi să spuneţi că el e de vină pentru încă un eventual eşec tipic naţiei noastre ?
P.S. Mister Garett, poţi face ceea ce-ţi doreşti în zonele de care spui şi fără să fii pe vreo hartă, cu condiţia să cunoşti măsurile de siguranţă obligatorii pentru acest domeniu. Ca exemplu, cu o celulă de LiPo poţi da foc la o pădure.
Am şi o rugăminte. Nu mai intercala expresii în limba engleză, sau a altor naţii. Personal cunosc foarte bine engleza şi nu numai. E păcat ! Limba noastră e foarte bogată şi expresivă, iar literatura noastră e cât se poate de edificatoare dacă doreşti să preiei expresii. Ar ajunge numai opera lui Caragiale pentru ceea ce se scrie pe aici. (Valabil şi pentru ceilalţi care au tendinţa să exagereze în privinţa asta. De v-ar lovi "grebla" să vă vină "limba" la loc. :D
Aceasta postare a fost editata de Andrix_y: 08 March 2015 - 04:53 PM