wabo1, la 06 March 2015 - 09:15 AM, a spus:
Iar in legatura cu ISU se pare ca exista o echipa?
Exista in ambele cazuri consilieri legali din partea ARA?
Este corect ca ambele tematici sint legate de multiple deplasari in Bucuresti?
De ce pun intrebariile astea?
Am sentimentul ca toata sarcina se afla pe un singur umar si ca costurile cam depasesc bugetul disponibil.
Si daca am dreptate ar fi cazul se ne oprim se tot cerem unul altul, se avem pretentii ci in loc se mai adaugam ajutor practic si pecuniar.
Buna Walter,
Ovidiu Bora (BIG) va fi si el implicat in proiectele pe partea de legislatie (Romatsa; AACR; MT). Pana in prezent sa muncit mult pentru a putea facilita inceperea acestor proiecte si nu a fost necesara implicarea lui.
Da, cu IGSU avem echipa nu avem problem de resurse pe acest proiect.
"Exista in ambele cazuri consilieri legali din partea ARA?" sincer nu am intales mesajul clar.
Da toate proiectele sunt 100% lipite de Bucuresti. Si vor necesita multiple deplasari. Pana in prezent am reusit sa le rezolvam fara costuri. :) (cu exceptia unei zile de concediu din partea mea.)
Cea ce pot sa va spun ca am un suport 24 din 24 din partea lui Daniel Iorga (Xorg) care este alaturi de mine 100% si prin aceasta cale doresc sa ii multumesc enorm de mult pentru suportul acordat pana in prezent si cele care vor mai fi. Tot odata pe aceasta cale doresc sa multumesc membrilor ARA care sau implicat pana in prezent in proiectul cu IGSU si a altor membri ARA care ajuta punctual la cererile ARA.
Lucrurile vazute putin de mai sus din partea mea arata ca aeromodelistii au inceput sa intalega rolul ARA, iar implicarea membrilor este una promitatoare dar nu suficient pentru proiectele pe care le avem incepute in prezent care sunt urgente si critice pentru aeromodelism.
O zi buna,
Andras
Aceasta postare a fost editata de Andrix_y: 06 March 2015 - 11:25 AM

Ajutor

Acest topic e inchis