Fara sa exagerez, orice poate ramane in aer fara comanda umana se va numi candva tot drona. Ca nu ajunge acolo de nebun, nu ramane ca vrea el si mai are si oarece scop sa fie acolo. Pe moment, doar baloanele au scapat, ca se misca incet si nu reprezinta interes. Eu as mai face o categorie, cea pentru experimente sau teste. Nu stiu unde sa bag proiectul unui student daca vrea sa studieze ceva la o astfel de zburatoare. Sa o bag la ceva recreational nu merge ca parca parca n-ar fi. Ceva comercial sigur nu este. El nefiind modelist "de profesie", numai el stie cat investeste pe toate planurile, sa vada ceva zburand. Si eu ca stat, sa-i cer sa inmatriculeze ca aeronava, sa plateasca taxe, impozite, asigurari... Ramane sa-i spun ca desi ce si-a propus sa studieze este interesant si important, nu este posibil din cauza legislatiei. E un fel de "crede si nu cerceta" de pe vremuri.
Multe imi par anormale. In orice caz, conditiile impuse folosirii lor, care sunt similare cu interzicerea lor, imi par incorecte.
Aceasta postare a fost editata de bitex: 14 December 2014 - 08:10 PM