xorg, la 28 November 2014 - 09:03 PM, a spus:
Nu stiu unde de unde idea asta a separarii in doua tabere ale membrilor-nemebrilor. Totii au afirmat pana acum ca sustin dreptul la informare al oricarei persoane interesate de hobbyul asta, membru sau nemembru ARA, modelist sau viitor aeromodelist. Singura mentionatre a unei astfel de ideii apartine domnului danysoft32, in urma criticilor pe care si le-a atras pe buna dreptate, pentru modul si tonul acuzator, folosit atunci cand sustinea pretentiile colegului Ciprian de a fi informat personal cu privire la activitatile ARA pe motiv ca nu doreste a fi nevoit sa citeasca pt. asta, cateva pagini ce i-au fost indicate si care contineau toate raspunsurile solicitate. Pana acum nu stiu ca vreun membru ARA sa fi avut pretentia de a acuza si trage la raspundere asociatia pt. ca nu i-a raspuns lui personal si la obiect pe nu stiu ce subiect doar pentru ca domnia sa nu are chef sa citeasca informarile facute deja publice de ARA. Cred ca intrebarea lui Nicolas privind apartenenta dumnealui la ARA este cat se poate de intemeiata avand in vedere pretentiile invocate. Va rog sa incetati sa o interpretezi ca fiind discriminatorie. Nu face nimeni de aici o astfel de discriminare, poate din contra daca l-as fi recunoscut ca membru, pt. atitudinea de acolo ar fi primit si de la mine niste intrebari, dar lipsite de bunul simt prezent in intrebarea lui Nicolas.
Mai oameni buni inteleg ca sunteti suparati ca i-am spus lui Andras BRAVO ! pt ca a dat o explicatie scurta si la obiect sau la ce d-zeu va referiti...
NU AM PRETENTII DAR POT AVEA OPINII, ce nu se intelege? Unde ati vazut dv. stimati colegi acuzatii din partea mea adresate ARA, sau unde ati vazut PRETENTII, unde anume ati vazut ca am scris vre-o data ceva jignitor sau limbaj trivial ?
Daca eram membru ce intrebari vroiai sa-mi pui, si cu ce limbaj (avand in vedere referirea facuta la bunul simt)
Ma poti intreba oricand chiar daca nu sunt membru...
Bafta
Dan
Aceasta postare a fost editata de danysoft32: 29 November 2014 - 12:16 PM