xorg, la 27 November 2014 - 03:12 PM, a spus:
Multumesc din nou. Nu pot se cred ca am ajuns se avem altceas pareri :)
Chiar vreau se adaug ca musai, dupa ce omeni au citit si inteles toate cele texte editate si lucrate de ARA, ar trebui se ajunge la altceasi concluzii.
Eu cel putin nu imi pot imagina alta varianta de a rezolva organizarea modelismului de cit pe drumul inceput prin ARA. Mai ales si pentru ca este singura organizatie in miscare in senzul asta.
Doresc se mai spun inca o data ca poate nu stiu toti ca Andras cam lucreaza zilnic multe ore si noptea tirziu pentru Aeromodelismul din Romania, cheltuie si bani personali si sacrifica din viata lui de familie. Nu este cazul se cerem de la el lucruri care putem rezolva noi singur prin simpla citire a discutiilor de la inceput sau macar a documentelor rezultat dupa discutii intre modelist activi care au participat la sedinta din Brasov si pe urma in grupuri telefonic sau prin corespondenta. Absolut toate texte au fost discutate in larg si in detaliu si cea ce se vede in proiecte de MT nu este de cit un virf mic la un munte de corespondenta si multe ore de discutii.
Nu vreau se zic ca nu ar fi voie se intrebi ceva, dar macar se ai respect fata de cea ce este realizat deja si sa o citesti pe cele citeva pagini inainte se ai pretentie se iti fie citit mesajele tale si se ai pretentia se iti explica unul totul de la capat. Supararea vine de la pretentii fara se ai bunavointa se citesti. E ca si omul care in loc se citeasca manualul de aeromodel, o suna pe altul se intrebe cum se faca unele chestii. Si foarte probabil intrebariile dupa citire sint altele si chiar putea sa ajuta la dezvoltarea in sens pozitiv.

Ajutor

Acest topic e inchis