Citeaza
De acord cu tine. Si eu zbor pe la mama-naibii, pe unde apuc - de multe ori in locuri care la ochi sunt bune de zburat: camp, iarba etc. Problema este ca peste tot pot aparea bruiaje (cu sau fara avertizare inainte de decolare). In cazul in care servo-urile fac urat inainte de decolare si dupa-aia se "linistesc" mai bine nu zbori - nu stii cand incepe din nou! Mai nasol este daca te bruiaza cand esti deja in aer.
In ceea ce priveste "bruiaj" cu alta statie in aceeasi frecventa si canal, problema poate aparea fara discutie. Aici nu prea stiu ce sa spun decat "Deschideti larg ochii!"
Am zburat de mai multe ori la iesire din Bucuresti spre Bragadiru. La un moment dat eram cu un trainer si un biplan. In timp ce "invarteam" trainer-ul pe sus am observat in stanga mea la vreo 3-4 Km un alt model (pe langa Magurele) care se "invartea" pe sus. Cu siguranta nu eram calare pe acelasi canal sau frecventa. Dar exista si aceasta posibilitate. Cam asta se intampla cand mergem la camp la mama-naibii. Si altii gandesc la fel: "Lasa ca nu vine nimeni aici sa zboare"
Stima!