Citeaza
poporul roman .........este mult mai atras de ambalaj decat de calitatea dinauntrul ambalajului. Este mult mai atras de mediocritate prezentata drept valoare absoluta si sistem de referinta inertial absolut ...
Asa o fi???
Pai cine a inventat ambalajul stralucitor ca sa atraga fraierii? Romanii????
Cine exceleaza in concursuri timpite (vezi alea de maraton- dancing, inhitit hanburgeri, si alte paracovenii asa zise de cultura generala ( a se citi birfa!), romanii?
De la cine s-a invata ca trebie sa calci peste cadavre ca sa-ti atingi scopul, de la romanii?
Citi dintrei cei cu ceva materie cenusie sint americani sadea?
Cine a inventat filmul de violenta doar de dragul violentei, romanii?
De unde au fost aduse toate proteveurile si antenele pentru care o emisiune culturala
nu exista, in schimb au
importat Ciao Darwin, Vacanta Mare, La bloc si alte sitcomuri de o prostie infernala? Cumva din ardeal or moldova?
De ce americarii recruteaza tineri, pacaliti cu o oferta de salariu mai mare, din toata lumea, ca dupa ce au scos de la ei tot ce se putea, ii arunca ca pe o masea stricata!
Oameni mai naivi si prostanaci ca americanii [care inghit tot ce spune presa (vezi bombele chimice ale lui Sadam care stralucesc prin lipsa, "victoriile" obtinute pe teatrele de razboi (Cel putin Hitler a declarat razboi Ceoslovaciei inaite de o invada, americanii au aruncat bombe peste Iugoslavia ....de ce????, ba si eroi populari care se lupta in avion cu teroristii dupa scenariile Hollywood-iene. Si ar mai o gramada de exemple). Interesant ca aceasta politica de a crede ca tot romanul tembel, a fost preluata si de mass-media noastra!]
Hai sa vedem ce a dat pentru cultura uniuversala America si ce Romania! ATENTIE am spus cultura!
Hai sa fim seriosi! Nu ca ar fi romanii ai mai destepti, frumosi si harnici din lume (cum spunea propaganda comunista). Sint in limitele normalului (inca! Dar inca o generatie, doua proteve va rezolva problema!), nici mai buni nici mai destepti, nici mai frumosi ca altii!
Eu cred ca este cel putin urit sa scupi acolo unde ai crescut si educat (?), de dragul citorva dolari in plus!
Ca romanii sint mult mai jos economic, este adevarat, dar cine e de vina? Noi? Noi ne-am judecat destinul la taraba istoriei sau ALTII? Romanul de rind face milioane de dolari peste noapte dind tepe? Romanul de rind are 1000 litri de benzina/luna GRATIS la dispozitie, face piscine pe ascuns, ca apoi se plinga ca nu are bani pentru sanatate, educatie?? Nu, rominul de rind trebuie
indobitocit cu programe "educationale" gen Ciao Daewin, Vacanta Mare, ca apoi sa poti sa-i viri pe git, fara sa clipeasca, idea ca piscina este pentru antrenamentul scafandrilor de la SPP si ca cei 1000 l de benzina/luna au fost folositi tot in ineresul tau! Apoi, asa ca o cireasa pe tort, din cind in cind mai fata pui vii gaina tatei Veta, stire ce ajunge de interes nationalal, alaturi de nunta nepoatei lui Guta sau a nu stiu carui imparat tiganesc!