Z-mare, la 27 Aug 2005, 21:37, a spus:
Am vazut evenimentul. Mai precis racheta.
Ce ma nedumireste sint aripile cu profilul extrem de gros, pozitionate cam aiurea. Seamana mai degraba cu un avion decit cu o racheta. Defapt...cu nici una din ele! Nu ma indoiesc ca proiectantii au stiut ce fac, dar intreb si eu...sint curios.
Dar, cum spuneai si tu: MULT SUCCES ECHIPEI ARCA IN NEW MEXICO !
Poate asa o sa auda lumea despre noi si in alt mod decit Hagi, Nadia, aurolaci si spagari!
P.S. Poate daca prezenta racheta tipa de la Ciao Darwin (stiti voi care!) se aduna ceva lume!
Ce ma nedumireste sint aripile cu profilul extrem de gros, pozitionate cam aiurea. Seamana mai degraba cu un avion decit cu o racheta. Defapt...cu nici una din ele! Nu ma indoiesc ca proiectantii au stiut ce fac, dar intreb si eu...sint curios.
Dar, cum spuneai si tu: MULT SUCCES ECHIPEI ARCA IN NEW MEXICO !
Poate asa o sa auda lumea despre noi si in alt mod decit Hagi, Nadia, aurolaci si spagari!
P.S. Poate daca prezenta racheta tipa de la Ciao Darwin (stiti voi care!) se aduna ceva lume!
z-mare: "Poate asa o sa auda lumea despre noi si in alt mod decit Hagi, Nadia, aurolaci si spagari!"
nu cred ca Hagi sau Nadia pot fi bagati in aceeasi oala cu aurolacii si spagarii...
repet intrebarea care a fost stearsa cu un bun simt specific romanesc... de ce nu au fost sterse toate mesajele-polemica si s-a sters selectiv?
@ pavcostel: ideea cu tip-urile e ca prin scrierea pe chitanta le poti impozita si astfel descresti fluxul de bani negri din economie. Exemplu: romania are de vreo 2 ori flux mai mare de bani negri decat germania si e pe picior de egalitate (de fapt chiar mai mult cu vreo 15%) decat US...
@mr-space: desi mi-ar place sa discutam mai mult despre ARCA si proiecte prefer sa ma opresc aici si sa inchei prezenta mea intr-un loc in care prieteniile de diverse feluri sunt mai importante decat un adevar exprimat pe forum.
MIG-29
Aceasta postare a fost editata de MIG-29: 01 September 2005 - 09:25 PM